UUTINEN | SB-PRO

12.02.2019

A-tytöille tappio Tampereelta

A-tytöt matkusti maanantaisessa räntäsateessa Tampereelle Classicin vieraiksi kovin siipirikkoisella rosterilla. Flunssakausi todellakin on pahimmillaan, eikä liiganaisten pelisuma helpota tilannettamme yhtään. Kun vielä viimehetkillä jouduttiin hälyyttämään pelaajia kun toisia sairastui, jouduttiin kentällisiä viilaamaan uusiksi.

Ottelun ensimmäinen erä antoi kuiten toiveita vaikka peli ei todellakaan ollut uomissaan. Erän puolivälissä Aurora aloitti maaliteon Juuliannan syötöstä. Heti pian valitettavasti emäntäjoukkue tasoitti mutta erän loppuun Melinalle jäi vapaata tilaa ja hän pääsi asettamaan pallon maaliin, syöttöpiste Jennille.

Toiseen erään tuli hurjistunut emäntäjoukkue joka opetti meille salibandyn ja maalinteon helppoutta sekä hienoutta latomalla seitsemän maalia putkeen. Siitä ei juuri sen enempää kerrottavaa. Ottelun lopussa Melina pääsi vielä  ylivoimalla kaventamaan yhdellä maalilla Jennin syötöstä.

Tänään meillä ei onnistunut ensimmäisen erän jälkeen juuri mikään mistä oli sovittu. Tuomaripelikään ei suosinut kun esimerkiksi kaksi meidän pelaajan päähän osunutta mailaa, siis vitosta, jäi viheltämättä. Otetaan tästä opit mukaan ja lähdetään harkkapelien kautta hiomaan peli takaisin uomiin jotta ollaan valmiita kun oululaiset saapuu vierailulle Arkadiaan sunnuntaina 24.2. klo 14:00.

Ottelun tilastoihin tästä.

MUKANA TOIMINTAA TUKEMASSA