UUTINEN | SB-PRO

25.01.2019

Otteluennakko SB-Pro – NST

26.01 Klo 17.00 SB-Pro – NST, Arkadia Halli, Klaukkala

Liiganaiset jatkavat taistelua sarjan kärkisijoituksista ja lauantaina Arkadiaan saapuu ensimmäistäaino kertaa NST Lappeenrannasta. Pro tarvitsee puhtaita voittoja ja se on tavoite myös Nakkisormia vastaan

Lauantain Pro-teemat:

⇒ Rankat Ankat pelissä hyökkäyksessä  alkoi näkyä jo oikeaa tekemistä ja tästä lähdetään parantamaan!
⇒ Juuli Hakkarainen on kiusannut Liiganaisia, entä tällä kertaa?
⇒ Juulianna Sotala ja Jenni Torkki palasivat peliin mukaan jo A-tytöissä, ovatko myös lauantaina mukana?

Kuva Juhani Järvenpää. Juulianna Sotalan syyskausi meni ohitse loukkaantumisen vuoksi, mutta lauantaina on jälleen mukana kokoonpanossa

NST ON JÄÄNYT SARJAN HÄNNILLE JA KERÄNNYT TOISTAISEKSI VAIN KAKSI PISTETTÄ VIERASVOITOLLA JATKOAJAN JÄLKEEN SIPOOSSA

NST menetti pelaajiaan mestaruuskauden jälkeen ja vuotoa on jatkunut vuosi vuodelta. Joukkueen tämä kausi on ollut vaikea ja nousu kahdeksan parhaan joukkoon on jo käytännössä mahdotonta. Juuli Hakkarainen kantaa joukkuetta hyökkäyspäässä ja on jälleen joukkueensa tehokkain. Mona Backman on kunnostautunut syöttötilastossa, mutta muulta osin joukkue on ollut tasainen.

Minna Paasu on käytännössä yksin vastannut joukkueen maalivahtipelistä, mutta joutunut liian kovan urakan eteen, vaikka onkin onnistunut hyvin vaikeassa paikassa. Vieraspelissä Lappeenrannassa Pro ratkaisi pelin nopeasti, mutta ottelun toisen puoliskon NST puolusti hyvin ja piti loppulukemat kohtuullisen tasaisena.

SB-PRON PELI KEHITTYY TASAISEN VARMASTI JA LAUANTAINA ON ODOTETTAVISSA AKTIIVINEN KOTIJOUKKUE, JOKA TEKEE NAKKISORMIEN PELINRAKENNUKSEN VAIKEAKSI

Pron tilanne kokoonpanon suhteen helpottuu koko ajan ja ellei voimakas flunssakausi iske, niin pelaajia löytyy kokoonpanoon enemmän, kuin kertaakaan aiemmin kauden aikana. Sarjassa joukkue on noussut 2.sijalle ja Classicin pienet yllätysvoitot Porvoossa ja Tamperella ErVistä tasoittivat sarjan kärkeä entisestään.

Pron pistepörssin kärkeä miehittävät Laura ja Mirja Hietamäki Heidi Lirkin kanssa. Mutta tehoja voi odottaa lauantaina kaikilta kolmelta kentälliseltä.

Maalilla Tiltu Siltanen on vastannut pääsoin kauden peleistä, mutta myös Ira Moilanen on päässyt jo kokeilemaan loukkaantumisen jälkeen torjuntavirettään onnistuneesti.


Kuva Juhani Järvenpää. Ira Moilanen on päässyt jälleen pelikuntoon ja kilpailee tiukasti pelipaikasta Tiltu Siltasen kanssa

MIELENKIINTOINEN NAKKISORMIEN VIERAILU EDESSÄ ARKADIAAN JA PRON ON OLTAVA HEREILLÄ HETI PELIN ALUSTA LÄHTIEN, JOTTA NST EI SAA YLLÄTYSALKUA KOOVEE PELIN TAVOIN, JOLLOIN JOUKKEU OTTI NOPEASTI 0-3 VIERAISSA!

PRO TULEE ISKEMÄÄN LUJAA JA KOVALLA ASENTEELLA JA VAIN VOITTO KELPAA LAUANTAIN PELISTÄ. TÄYDEN PÄIVÄTYÖN JÄLKEEN PRO OTTAA KOLME PISTETTÄ ON TOIMITUKSEN ENNUSTE TÄSTÄ TAISTELUSTA.

OTTELU LAUANTAINA ALKAA KLO 17.00 JA OVET AVATAAN YLEISÖLLE KLO 16.00. LIPUT JOKO OVELTA TAI LIPPU.FI:N KAUTTA. TERVETULOA SEURAAMAAN PARASTA NAISSALIBANDYÄ!

 

 

 

MUKANA TOIMINTAA TUKEMASSA

XXL Seurakauppa