UUTINEN | SB-PRO

19.01.2019

Otteluraportti TPS – SB-Pro

18.01 TPS- SB-PRO 4-6 (1-2, 1-2, 2-2)

TOIMITUKSEN ENNAKOINTI OSUI KOHDALLEEN, PRO HAKI PISTEET TURUSTA JA SAI TEHDÄ TÄYDEN ILTATYÖN SITKEÄN KOTIJOUKKUEEN KANSSA.

Perjantai Pro- lasien läpi katsottuna!

Pro oli vahvempi ja tasaisempi ansaiten voiton!

⇒ TPS:n ykkönen oli odotetun vahva !

⇒ Pro puolusti tiiviisti oman maalin edustaansa!

 

Kuva Esa Takalo. Mirja ja Laura Hietamäki ovat löytäneet ”lentokelin” ja yhdessä Meri-Helmi Höynälän kanssa ovat alati vaarallisia hyökkäyspäässä

SB-Pro tehot: Niina Ahola 0+1, Elina Kujala 0+2, Anu Raatevaara 1+0, Heidi Lirkki 1+1,  Laura Hietamäki 0+1, Mirja Hietamäki 2+0, Meri-Helmi Höynälä 1+0, Ina Leminen 1+0, Jenni Rautanen 0+1

Torjunnat SB-Pro Tiltu Siltanen 11, TPS Noora Vuorela 13

Ensimmäinen ja toinen erä oli kumpikin lievää Pron hallintaa
Ottelu alkoi lievällä Pron hallinnalla, jonka päätteeksi Ina Leminen siirsi hyvällä laukauksellaan vieraat johtoon Jenni Rautasen tehdessä esityön maaliin. Ajassa 11.07 Pron hyvin toiminut ylivoima onnistui ja Mirja Hietamäki jatkoi maaliputkeaan Heidi Lirkin alustaessa 2-0 maalin. Pian tämän jälkeen hattutempun tehnyt Jenna Saario teki ensimmäisensä myös tehokkaan Iina Siirilän syötöstä. Huomattavaa erässä oli, että Pro laukoi 18 kertaa TPS:n kuutta laukausta vastaan ja useasti myös hyvistä sektoreista.

Toisessa erässä laukaukset menivät tasan, mutta Pro siirtyi 4-2 johtoon. Ensin TPS tasoitti Sofia Leinon syöttäessä Jenna Saarion maalintekoon, minkä jälkeen Anu Raatevaaran kova rannelaukaus ohitti hyvin pelanneen Noora Vuorelan, maalista syöttöpisteen ja illan 2. keräsi Elina Kujala. Torjuntoja kahden erän jälkeen kummallakin joukkueella vain kuusi ja laukausten peittoja tuli molemmille joukkueille runsaasti perjantain ottelussa.

Kolmas erä oli Pron hallintaa, mutta TPS oli vahva ottelun loppuhetkillä
Kolmannen erän alku oli Prolta erittäin vahvaa pelaamista, jota auttoi myös TPS:n tappioasemassa nostama korkea karvaus, jonka Pro onnistui ohittamaan hyvin. Mirja Hietamäki teki yv:llä illan toisen osumansa ja Elina Kujala alusti samalla illan toisen maalin.

Jenna Saario nosti TPS:n vielä mukaan peliin myös yv:llä, mutta Heidi Lirkki katkaisi TPS:n kirin Niina Aholan oivaltavasta syötöstä. Ajassa 57.37 TPS kuitenkin sitkeästi nousi vielä ykköskenttänsä avulla kahden maalin päähän pelatessaan ilman maalivahtia, mutta loppukiri ei kantanut tätä pidemmälle Pron puolustaessa tiiviisti ottelun viimeiset minuutit ja Tiltu Siltasen hoitaessa maalille tulleet vedot.

Kuva Esa Takalo. Elina Kujala on noussut isoon rooliin nopeasti paluunsa jälkeen

”Peli oli mielestäni meiltä aika tasapainoinen ja hallittu, hyökkäyspäässä saimme tilanteita luotua paljon ja tuli myös onnistumisia. Ylivoima toimi hyvin ja vastaavasti oma puolustaminen oli myös hyvällä tasolla.

Oma pelaamiseni paranee koko ajan ja ajoitukset onnistuvat paremmin koko ajan, toki vielä on paljon parannettavaa myös. Minulla on kuitenkin luottavainen olo jatkon suhteen ja joukkueessa on hyvä tunnelma, tosi kiva jatkaa kautta tästä eteenpäin”       -Elina Kujala, SB-Pro Liiganaisten luottopelaaja, 235 ottelua Liigassa ja 479 pistettä!

PRON LIIGANAISET HAKIVAT TURUSTA TÄRKEÄT PISTEET JA JATKAA SARJAN KAKKOSSIJALLA. SEURAAVA LIIGAPELI ON VIIKON PÄÄSTÄ ARKADIASSA JA VASTASSA NST ELI NAKKISORMET LAPPEENRANNASTA, JOKA SUORITTAA ENSIVIERAILUNSA NURMIJÄRVELLÄ.

LAUANTAINA 26.1 JATKETAAN ARKADIASSA KLO 17.00. LIPUT ENNAKKOON LIPPU.FI:N KAUTTA TAI SITTEN OVELTA KLO 16.00 ALKAEN.

MUKANA TOIMINTAA TUKEMASSA

XXL Seurakauppa