UUTINEN | SB-PRO

17.01.2019

Otteluennakko TPS – SB-Pro

18.1 PERJANTAI KLO: 18.30 LEAF AREENA, TURKU

SB-Pro matkaa perjantaina TPS:n vieraaksi Turkuun.  Kauden ensimmäisen kohtaamisen Arkadiassa Pro voitti ja TPS tarvitsee myös kipeästi pisteitä taistelussa 6. parhaan joukkoon runkosarjassa, odotettavissa on siis viimeiseen asti taisteleva kotijoukkue.

Pron teemat perjantaina

SSRA-ottelu antoi itseluottamusta ja se kantaa myös Turussa!

⇒ TPS:n ykkönen on yksi sarjan vaarallisimmista, haaste Prolle!

⇒ Pro tarvitsee perjantaina voiton taistelussa sarjan kärkikolmikossa!

Kuva Juhani Järvenpää. Nina Ahola debytoi Liigassa pakkina onnistuneesti SSRA-pelissä

TPS:N PELAA KAPEALLA RYHMÄLLÄ, JOSSA ON RUNSAASTI TAITOA

TPS:n kausi on ollut vaihteleva, hyvää peliä on seurannut heikompi. Kapea ryhmä tuo oman haasteensa joukkueen pelaamiseen ja peluuttamiseen. Joukkueen sijoitus sarjassa tulee olemaan joko 6. tai 7. ja torstai-illan peli Lahdessa Pelicansin vieraana on tärkeä loppusijoituksen kannalta.

Joukkueen hyökkäyspelaaminen kulminoituu Sofia Leinoon, Laura Rantaseen, Iina Siirilään ja Jenna Saarioon, jotka ovat tehneet 56 maalia TPS:n 67:stä maalista, 83,56% kaikista maaleista.

Joukkueen maalilla Noora Vuorela on kantanut päävastuun ja on toistaiseksi torjuntaprosentilla 84,21.

SB-PRON VIIMEINEN LIIGAPELI RANKKOJA ANKKOJA ANTOI JO VIITTEITÄ JOUKKUEEN KASVUSTA

Myös Pron kausi on ollut vaihteleva, mikä osin on johtunut runsaista loukkaantumisista. Tilanne on kuitenkin tältä osin parantunut ja Turussa joukkue saa täyden ryhmityksen jalkeille.

Prossa tehot ovat jakautuneet tasaisemmin ja joukkueen pistepörssin kärkiniminä ovat Laura Hietamäki ja Heidi Lirkki. Joukkueen neljä parasta maalintekijää ovat tehneet 37 joukkueen 79:stä maalista, prosentteina 46,8%.

Tiltu Siltanen on nostanut tasoaan kauden edetessä ja on

PERJANTAINA PELATAAN SIIS POIKKEUKSELLISESTI LIIGAA PRON OSALTA JA OTTELU TELEVISIOIDAAN SUORANA RUUTU+:N KAUTTA. ODOTETTAVISSA TASAINEN PELI, JONKA PRON LAAJEMPI MATERIAALI KÄÄNTÄÄ OTTELUN KULUESSA.

MUKANA TOIMINTAA TUKEMASSA

XXL Seurakauppa