UUTINEN | SB-PRO

13.01.2019

Otteluraportti SB-Pro – SSRA

2019 pelit Arkadiassa käynnistyivät Pron maalijuhlalla, joka huipentui kotijoukkueen vahvaan kolmasteen erään. Rankat Ankat Oulusta taisteli pelin kaksi ensimmäistä erää loistavasti, mutta Pro oli kolmannessa erässä vahvempi ja ansaitsi voiton nousten samalla tasaisessa sarjassa toiselle sijalle parhaimman maalieron turvin.

12,1 SB-Pro – SSRA 8-3 (0-1, 2-1, 6-1)

Lauantain Pro-teemat:

⇒ Pron peli-ilme on iloinen ja maalintekovoimaa alkaa jälleen löytyä laajalta rintamalta?   
⇒ Elina Kujala on tuonut joukkueeseen lisää henkistä johtajuutta!
⇒ Tiltu Siltanen otti ratkaisevissa paikoissa tärkeät torjunnat?

Kuva Esa Takalo: No33 Mirja Hietamäki hattutemppu lauantaina ja Veikkauksen kultainen mitali, Lauralta vahva tukee ja kaksi syöttöpistettä!

SB-Pro Liiganaisten tehot: Heidi Lirkki 1+0, Elina Kujala 1+1, Laura Hietamäki 0+2, Karoliina Kujala 1+2, Emmi Lindh 0+1, Mirja Hietamäki 3+0, Meri-Helmi Höynälä 1+1, Nea Suominen 1+0

Maalivahtien torjunnat: SB-Pro Tiltu Siltanen 21 ja SSRA Sara Leinonen 21

Ottelun parhaina pelaajina palkittiin: Elina Kujala SB-Pro ja Katja Nättilä SSRA

Veikkauksen mitalit:

Kultaa, SB-Pro Mirja Hietamäki

Hopeaa, SB-Pro Elina Kujala

Pronssia, SB-Pro Meri-Helmi Höynälä

Kuva Esa Takalo. Elina ja Karoliina Kujala pelasivat vahvan pelin jälleen lauantaina, Ellu 1+1 ja Kallu 1+2!

Prolla vahva alku, mutta Ankat pääsivät hyvin peliin mukaan

Pelin alku oli vahvaa pallonhallintaa kotijoukkueelta, muutama loistopaikka, mutta maalinteko ei vielä onnistunut ja erän puolessa välissä myös SSRA pääsi paremmin peliin mukaan, joka lopulta palkittiin Sanna Ristelin tyypillisellä kiertorannarilla, joka maskin takaa onnistui ohittamaan hienon pelin pelanneen Tiltu Siltasen.

Pro otti vahvemman otteen pelistä, vaikka jäähyt rikkoivat kotijoukkueen peliä

Toisen erän viidennellä minuutílla Pro tuli tasoihin Karoliina ja Elina Kujalan voittessa maalinedustaistelun ja ”Kallu” viimeisteli tilanteeksi 1-1. Erän puolivälin jälkeen Emmi Lindh löysi Mirja Hietamäen takatolpalta ja näin Pro siirtyi johtoon. Johto ei kuitenkaan kestänyt kauan Ankkojen onnistuessa tasoittamaan ylivoimalla hienon kuvion jälkeen Katja Nättilän iskiessä illan toisen maalinsa. Pron ottelun kolmas ja erän toinen jäähy onnistuttiin kuitenkin tappamaan ja näin kolmanteen erään luvuista 2-2.

Kotijoukkueelta erittäin vahva kolmas erä

Erän alkuun Pro otti heti johdon, Elina Kujalan tarkka laukaus maskin takaa näytti pelin suunnan, heti perään vierasjoukkue tarjoili paikan Heidi Lirkille, joka ei tuolta etäisyydeltä erehdy. Erän puolessa välissä Laura tarjoillee ja Mirja viimeistelee jo ratkaisevan tuntuisesti numeroiksi 5-2.

Rankat Ankat nousevat kuitenkin vielä kerran mukaan ja kaventavat hienon kuvion päätteeksi Nättilän toimesta, mutta Pro on nyt iskussa. Meri-Helmi Höynälä sai lopulta myös sen ansaitun maalin Laura Hietamäen hyvän esityön jälkeen ja heti perään Nea Suominen ohittaa Sara Leinosen Karoliina Kujalan esityöstä. Erän loppuun Mirja Hietamäki iskee vielä hattutempun valmiiksi ”Mersu” Höynälän tarjoilusta.

Kuva Juhani Järvenpää. Tiltu Siltanen on löytänyt kauden edetessä vahvan torjuntavireen!

SB-PRON PELI ANTOI JO VIITTEITÄ, MIHIN JOUKKUE KYKENEE KEVÄÄN AIKANA. PELAAJIA ON TULOSSA PIAN LISÄÄ SAIRASTUVALTA, MIKÄ ENTISESTÄÄN HELPOTTAA VALMENNUKSEN PAINETTA JA LISÄÄ VASTUSTAJIEN TUSKAA. LAUANTAINA KOTIYLEISÖ PÄÄSI ANSAITUSTI JUHLIMAAN VOITOKASTA PRON ESITYSTÄ.

 TÄNÄÄN SUNNUNTAIN 13.1 PELATAAN ARKADIASSA JÄLLEEN, NYT VUOROSSA SUOMEN CUPIN VÄLIERÄ JA VASTASSA ERVI HELSINGISTÄ. OTTELU ALKAA KLO 17.00 JA OVET AVOINNA KLO 16.00. TERVETULOA KANNUSTAMAAN PRO SUOMEN CUPIN LOPPUOTTELUUN!

 

MUKANA TOIMINTAA TUKEMASSA

XXL Seurakauppa