UUTINEN | SB-PRO

11.01.2019

Otteluennakko SB-Pro – SSRA

12.02 Klo 17.00 SB-Pro – SSRA, Arkadia Halli, Klaukkala

SB-Pron kotipelit jatkuvat joulutauon jälkeen lauantaina ja 2019 ensimmäiseen sarjapeliin Arkadiaan saapuu sarjan kaukaisin vieras SSRA Oulusta. Lokakuussa joukkueet kohtasivat Oulussa, jolloin Ankat olivat niukasti vahvempia ja ovat myös sarjassa tällä hetkellä 3 pistettä Pron edellä yhden ottelun enemmän pelanneina.

Lauantain Pro-teemat:

⇒ Terveystilanne Pron osalta on hiljalleen parantunut ja valmennuksella alkaa olla jo vaihtoehtoja käsissään!
⇒ SSRA:n Niemelä ja Risteli ovat vaikeasti pideltävä kaksikko, kuinka Pro tässä onnistuu?
⇒ Tiltu Siltanen osoitti huippukunnon olevan jo lähellä Ruotsissa pelatuissa otteluissa, maalivahtien taistossa Tiltu vs. Määttä?

Kuva Esa Takalo. Tiltu valittiin Ruotsissa turnauksen parhaaksi maalivahdiksi. Kuvassa myös Prosta oikealla Emmi Lindh ja Emma Itänen vasemmalla

SSRA ON ONNISTUNUT TASAISEN VAHVASTI SEKÄ KOTI- ETTÄ VIERASPELEISSÄÄN

Rankat Ankat ovat pelanneet sekä kotona että vieraissa vahvan kauden. Viikonlopun kaksi peliä ovat sarjataulukon kannalta oululaisille erittäin tärkeät, sillä kauden viimeiset runkosarjan pelit joukkue pelaa kotikentällään ja lähtee näihin peleihin suosikin asemassa. Joukkueen keskittyminen lauantain peliin onkin jopa normaalia laadukkaampaa.

Hanna Niemelä on joukkueensa tehokkain syöttöpörssissä ja Sanna Risteli on onnistunut parhaiten maalinteon osalta, mutta silti joukkueesta löytyy sopivasti laajuutta ja SSRA saa hyvin rakennettua kolme vahvaa kentällistä, jotka myös kaikki pystyvät ottamaan vastuuta hyökkäyspäässäkin. Krista Määttä on toistaiseksi pelannut enemmän Oulun maalilla, mutta myös Sara Leinosella on saanut runsaasti vastuuta ja torjuntaprosentit heillä ovatkin kohtuullisen lähellä toisiaan.

SSRA on tehnyt maaleja sarjassa 2.eniten ja vastaavasti vastustaja on tehnyt 5.vähiten maaleja Ankkojen verkkoon toistaiseksi kauden peleissä.

SB-PRO ON KÄRSINYT LOUKKAANTUMISISTA KAUDEN AIKANA, MIKÄ ON ANTANUT TOISAALTA VASTUUTA KAIKILLE PELAAJILLE ENTISTÄ ENEMMÄN

Pro on kärsinyt loukkaantumisista kauden aikana merkittävästi, mutta pelaaja kerrallaan sieltä on palattu mukaan kaukaloon, mikä helpottaa sekä harjoitusten läpivientiä että tietysti myös valmennuksen tehtävää rakentaessaan kokoonpanoja peleihin.

Joukkue kävi tammikuun alussa Champion Cupissa Gävlessä, jossa välierässä Vitkovice voitti Pron jatkoajalla, mutta pronssipelissä Pro otti taas voiton Sveitsiläisestä Piranha Churista luvuin 5-3.

Kuva Esa Takalo. Elina ja Karoliina Kujala tuovat taistelutahtoisen Pron Arkadiaan lauantaina!

ERITTÄIN TÄRKEÄ JA MIELENKIINTOINEN LIIGAPELI EDESSÄ LAUANTAINA ARKADIASSA. KUMPIKIN JOUKKUE TARVITSEE PISTEITÄ JA KENTTÄ ON TÄYNNÄ LAADUKKAITA PELAAJIA, LUVASSA SIIS RAJU TAISTELU KAHDEN HUIPPUJOUKKUEEN VÄLILLÄ. KOTIJOUKKUE TARVITSEE JÄLLEEN MYÖS YLEISÖN TAAKSEEN!

OTTELU LAUANTAINA ALKAA KLO 17.00 JA OVET AVATAAN YLEISÖLLE KLO 16.00. LIPUT JOKO OVELTA TAI LIPPU.FI:N KAUTTA. TERVETULOA SEURAAMAAN PARASTA NAISSALIBANDYÄ!

PS: SUNNUNTAINA PELIT JATKUVAT KLO 17.00 SUOMEN CUPIN VÄLIERÄPELILLÄ ERVIÄ VASTAAN ARKADIASSA!

 

 

MUKANA TOIMINTAA TUKEMASSA