UUTINEN | SB-PRO

09.01.2019

A-tytöt voittoon kevätkauden avauksessa, Cira Virta voiton arkkitehtinä

A-tyttöjen vuoden ensimmäinen peli Lohjan Tennarissa aina vaarallista PSS vastaan tarjosi tuloksen puolesta pelin, jossa tuskin yhdenkään veikkaajan tulosveto ei olisi osunut kohdilleen.

Ottelun lähtökohta olisi voinut olla kannaltamme parempikin kun liigaringin kenttäpelaajista ainoastaan Niina saatiin tällä kertaa mukaan. Toisaalta lähes sama tilanne oli myös porvoolaisilla, joten puntit olivat lähtötilanteessa aika tasan.

Tarkoitus oli lähteä pelaamaan aktiivinen, mutta kuitenkin organisoitu peli ilman höntyilyä ja siinä onnistuttiin hyvin. Hieman alkuvuoden huolimattomuutta pallollisessa pelissä, mutta puolustuspeli oli timanttia ja Niinan maalilla 1-0 tilanteessa ensimmäiselle erätauolle.

Toiseen erään oltiin jo herättykin ja pienet pelilliset haasteet näyttivät vain kaukaisilta muistolta kun neidot rupesivat mätkimään maaleja PSS:n verkkoon sellaisella tahdilla, ettei toisen erän jälkeen voittajasta jäänyt epäselvyyttä. Erän päättyessä, taululla komeili selkeän tuntuisesti 7-0 kotijoukkueelle, mutta kolmas erä oli vielä pelattava ja lepsuilulle ei ollut varaa.

Kolmas erä meinasi mennä pelailuksi kunnes Cira täräytti ylivoimalla SM-sarjapeliensä ensimmäisen hattutempun. Loppulukemat 9-0 oli kyllä yllätys varmaan jokaiselle hallissa olleelle, mutta me otetaan tämä vastaan ja  saatiin hieno startti vuoteen 2019!

Muutama merkkipaalu saavutettiin pelissä:
1. Iran nollapeli on suhteellisen harvinaista herkkua SM-tasolla
2. Ciran lentokeli (4+1) on B-ikäiselle puolustajalle maininnan arvoinen suoritus
3. Emmi Aittomäki ja Aurora Mäkelä tekivät ensimmäisen maalinsa SB-Pro/LoSB:n paidassa

Ottelun tilastoihin tästä.

Joukkueen seuraava peli on Tennarissa 23.1.2018 jollon vastassa Pirkkalan Pirkat, jolle hävisimme ensimmäisellä kierroksella. Tervetuloa kannustamaan tytöt voittoon revanssissa!

MUKANA TOIMINTAA TUKEMASSA