UUTINEN | SB-PRO

02.01.2019

E2-pojat vauhdilla kevääseen

Syksyllä ylemmässä haastajasarjassa pelanneet mustat taistelevat keväällä välisarjan voitosta kovassa seurassa. Syksyn lohkovoitto mahdollisti pirullisen koville vieläkin tiukemman kevään ja mahdollisuuden kehittyä entisestään.

Alemman haastajasarjan punaiset jäivät vain piirun verran lohkon kakkospaikasta. Lohkon kolmas sija antaa punaisille mahdollisuuden haastaa muiden lohkojen kovia kilpakumppaneita. Punaisten tahti on ollut syksyllä kehityksen osalta vauhdikas ja sama tahti jatkuu keväällä.

Kauden aikana joukkue on saanut uusia pelaajia ja molemmat peliryhmät ovat tsempanneet hurjasti! Joukkueessa mennään eteenpäin positiivisen valmennuksen kautta ja tämä on selkeästi tehnyt yhteishengelle hyvää. Tavoitteenamme onkin jatkaa koko kevät samalla positiivisella tekemisellä, jotta kaikkien olisi kiva harrastaa mahtavan lajin parissa.

MUKANA TOIMINTAA TUKEMASSA

XXL Seurakauppa