UUTINEN | SB-PRO

19.12.2018

B-tytöt pelaavat välipäivinä Storvretassa

B-tytöt osallistuvat 27.-29.12. Uppsalassa pelattavaan Storvretacupeniin, joka tulee olemaan maailman kaikkien aikojen suurin salibandyturnaus – mukana oli ennen lopullista ilmoittautumisajan päättymistä jo 775 joukkuetta, joka on 17 enemmän kuin viimevuotisessa ennätysturnauksessa.

45 joukkueista pelaa F03-sarjassa joka on turnauksen suurin tyttöikäluokka – 42 ruotsalaisen ryhmän joukossa on mukana myös kolme joukkuetta Suomesta, eli TPS, Northern Stars ja SB-Pro.

Joukkueet on jaettu 11 alkulohkoon, jotka lohkopelien jälkeen jakautuvat A- ja B-kierroksille. Minimissään kaikille tulee siis neljä ja enimmillään joillekin voi tulla kahdeksankin ottelua.

SB-Pro pelaa lohkossa 10, jossa muut joukkueet ovat Gullänget-Kroksta F03/04, FBC Uppsala Ungdom ja IFK Gnesta F03. Pelit pelataan tutuissa halleissa, eli huippuhienoissa Fyrishov Hallenissa ja IFU Areenalla.

Viime vuonna SB-Pro oli mukana samassa F03-sarjassa ja voitti silloin oman alkulohkonsa (kaksi voittoa ja yksi tasapeli). Lohkokaaviot oli tehty harmittavasti siten, että silloin ainoa toinen suomalaisryhmä eli Northern Stars tuli vastaan heti ensimmäisellä pudotuspelikierroksella ja meni jatkoon rankkarikisan jälkeen päästen lopulta aina välieriin saakka. Pelit siis loppuivat vähän kesken – positiivista kuitenkin oli, ettei yhtään tappiota tullut ruotsalaisia vastaan 😉

Tänä vuonna nämä joukkueet eivät voi kohdata A-kierroksilla ennen välieriä, TPS tosin voi tulla vastaan jo aiemmin.

Aivan kaikki joukkueen pelaajat eivät mukaan tänä vuonna päässeet. Tuuraajiksi löytyi onneksi kaksi pelaajaa Hämeenlinnasta ja Lappeenrannasta, joten iskukykyinen joukkue jälleen saadaan reissuun matkaan.

 

MUKANA TOIMINTAA TUKEMASSA