UUTINEN | SB-PRO

19.12.2018

B-tytöt kevääksi Kilpasarjaan

B-tytöt oli jo ennen viimeistä sarjaturnausta varmistanut pääsynsä kevääksi Kilpasarjaan. Mosahallin päätöspeleissä ei siis ollut enää panosta, joka oli sikälikin hyvä, että joukkue joutui niihin varsin vajaalla miehityksellä loukkaantumisten ja muiden poissaolojen vuoksi.

SCH-pelissä vastustaja pääsi tekemään avausmaalin heti ensimmäisellä minuutilla, mutta sen jälkeen peliä enimmäkseen pelattiin hyvinkääläispäädyssä. 13-1 tilanteessa ajassa 40:03 peli lopulta keskeytettiin, kun  eroa oli tullut vaadittavat 12 maalin verran.  Jemina Paloluoma oli iskenyt viisi maalia ja hän oli saanut mukavasti tulitukea mm. Minka Kososelta (3+1), Reetta Suontaustalta (1+2), Erika Hakuliselta (1+2), Annukka Lönnrotilta (1+2) ja Ada Riialilta (0+3).

Toiseen peliin ErVi Akatemiaa vastaan jäi enää yhdeksän kenttäpelaajaa ja sekin kutistui jo alkuvaiheessa kahdeksaan Erikan loukkaannuttua. Avauskierroksen tasapeli ErViä vastaan saatiin nyt kuitattua 3-1 voitoksi, maalareina Annukka, Jemina ja Ada. Ottelun erikoisuus oli SB-Pron kolme peräkkäistä kahden minuutin jäähyä (vajaan viiden ja puolen minuutin sisään). Ensimmäisen jäähyn aikana tehty YV-maali jäikin sitten erviläisten ainoaksi osumaksi.

Alkulohkon voitti Northern Stars puhtaalla pelillä, 20p (SB-Prolle tappiot 0-4 ja 0-1). SB-Pro oli kakkonen 15 pisteellä ja ErVi Akatemia kolmonen (13p). PSS Keltainen oli neljäs (7p), GrIFK viides (5p) ja SCH:n pistetili jäi avaamatta.

Kevätkierroksella Kilpasarjan ottelut jatkuvat Sipoossa 13.1., jolloin vastaan tulevat PSS Musta ja Jokerit. Muut lohkon joukkueet ovat Northern Stars, ErVi Akatemia ja ÅIF. Kaksinkertaisen sarjan jälkeen kaksi parasta jatkavat B-tyttöjen SM-playoffkarsintoihin.

 

MUKANA TOIMINTAA TUKEMASSA

XXL Seurakauppa