UUTINEN | SB-PRO

17.12.2018

Otteluraportti SB-Pro – ÅIF

SB-Pron viimeinen Liigapeli 2018 sunnuntaina Arkadiassa oli suvereeniä kotijoukkueen hallintaa, mutta ÅIF tarkka puolustus hyvin pelanneen Teea Lehikoisen johdolla piti loppunumerot sipoolaisten kannalta kohtuullisina.

1612 SB-Pro – ÅIF 5-1 (1-0, 3-1, 1-0)


Kuva Juhani Järvenpää: Elina Kujala pelasi kauden ensimmäisen kotipelinsä sunnuntaina Pron paidassa

Sunnuntaina Pro-teemat:

⇒ Pro vei peliä, mutta maalinteko oli vaikeaa!   
⇒ Kokeneet pelaajat ottivat ratkaisijan roolin sunnuntaina!
⇒ ÅIF ei päässyt parhaille maalintekopaikoille!

SB-Pro Liiganaisten tehot: Heidi Lirkki 2+0, Anu Raatevaara 2+0, Laura Hietamäki 1+1, Karoliina Kujala 0+1, , Mirja Hietamäki 0+1, Emma Itänen 0+1, Jenni Torkki 0+1

Maalivahtien torjunnat: SB-Pro Ira Moilanen 12 ja ÅIF Teea Lehikoinen 27

Ottelun parhaina pelaajina palkittiin: Anu Raatevaara SB-Pro ja Teea Lehikoinen ÅIF

Veikkauksen mitalit:

Kultaa, SB-Pro Anu Raatevaara

Hopeaa, SB-Pro Heidi Lirkki

Pronssia, SB-Pro Laura Hietamäki

Kuva Juhani Järvenpää: Anu Raatevaara no.20 juhlimassa yv-maalia

Ottelun juoni oli selvä ensimmäisistä minuuteista alkaen, ÅIF puolustaa ja Pro pyrkii murtamaan vieraiden sumpun

ÅIF läksi jäädyttämään peliä ja puolustamaan omaa maalinedustaansa tarkasti, joukkue myös hidasti peliä ajoittain hyvinkin onnistuneesti, pelasi lyhyillä vaihdoilla, kun se oli mahdollista ja rikkoi näin peliä taitavasti. Ensimmäistä maalia yleisö saikin odottaa lähes erän loppuun, kunnes Pron parhaaksi pelaajaksi sunnuntaina valittu Anu Raatevaaran terävä rannelaukaus löysi tiensä ohitse maskin ja hyvän pelin pelanneen Teea Lehikoisen.

Toinen erä ratkaisi pelin Prolle

Toisessa erässä Pro onnistui paremmin hyödyntämään paikkansa, ensin erän alkuun Heidi Lirkki tilanteeksi 2-0 ja Heidi teki myös Pron kolmannen maalin , mikä alkoi jo maistua ratkaisulta. Nopeasti tämän perään yv:llä Anu Raatevaaran laukaus yllätti jälleen Lehikoisen ja numerot jo 4-0. Susanna Aura rikkoi ÅIF:n kuparisen ja samalla kauden ensimmäisen pääsarjapelinsä hyvin pelannut Ira Moilanen menetti mahdollisuuden “nollapeliin”.

Kolmas erä meni pelailuksi ja Joulun odotus taisi olla jo kaikilla mielessä

Kolmannessa erässä jäähyjä kirjattiin enemmän ja ainoa maali syntyi Laura Hietamäen tiukalla rannelaukauksella maalin takaylänurkkaan.

Kuten laukaisukartta kertoo, niin ÅIF ei juuri päässyt aivan parhaille paikoille ja myös Pro blokkasi hyvin vierasjoukkueen laukauksia.

Vastaavasti Pro pääsi laukomaan runsaasti myös ykkösektorista.

Pro saanut hiljalleen pelaajia takaisin mukaan pelaavaan ryhmään

Hiljalleen on kokoonpano saanut täydennystä myös sairastuvalta. Sunnuntaina kauden ensimmäisen Liigapelinsä pelasi Ira Moilanen ja pitkästä aikaa tositoimissa oli myös Ina Leminen. Lisää apuja on tulossa jo seuraaville Liigakierroksille, mikä helpottaa valmennusta joukkueen ja pelin rakentamisessa.

Kuva Juhani Järvenpää: Ina Leminen oikealla yrittää ohittaa Teea Lehikoisen Nita Heinon seuratessa tilannetta taustalla

PRON SEURAAVA LIIGAPELI PELATAAN 12.1 SSRA ELI OULUN RANKKOJA ANKKOJA VASTAAN JA KUMMALLAKIN JOUKKUEELLA ON TÄLLÄ HETKELLÄ NELJÄ HÄVIÖTÄ LIIGASSA, JOTEN PELISSÄ ON SILLOIN SUURET PANOKSET.

SB-PRO JA LIIGANAISET TOIVOTTAVAT KAIKILLE OIKEIN HYVÄÄ JOULUA JA ONNELLISTA UUTTA VUOTTA

MUKANA TOIMINTAA TUKEMASSA