UUTINEN | SB-PRO

16.12.2018

A-tytöille kolme pistettä Espoosta

Tämä päivä oli ennakkoasetelmissa runkosarjakauden haastavin. Kun A-tyttöjen pelejä soviteltiin kalenteriin, tälle päivälle oli jo merkitty niin Liiganaisten kuin Lohjan naisten 1-divisioonapeli. Meidän kohdallemme osui valitettavasti vieraspeli joten kätemme oli sidotut ja toive ottelun siirrosta jäi vastustajan käsiin. Northern Stars teki kaikkensa siirtääkseen pelin mutta valitettavasti sopivaa hallia ei löytynyt, täten heillekin oli tiedossa haastetta saada paras rosteri paikalle kun yhteistyöseuransa ÅIF oli Liiganaisten vieraana Arkadiassa.

Otteluun saatiin kuitenkin paikalle hyvä nippu laadukkaita B-ikäisiä pelaajia molempien seurojen joukkueista, Liigasta Melli ja Jannika ja kaikki omat A-ikäiset. Ottelu itsessään alkoi hieman tunnustelevissa merkeissä kunnes Jenna täräyttää pallon maaliin Reetan syötöstä. Reilun minuutin kuluttua vastustajalle jäähy korkealla mailalla (vaarallinen peli) ja Melli laukoo takaviivaalta pallon verkkoon Jonnan syötöstä. Erän loppuun vielä ehkä illan kaunein maali kun Minka laittaa pallon sisään Reetan oivallisesta poikkarista.

Toisen erän alkuun vastustaja kaventaa ja nostaa karvinsa ylemmäksi, tämä selkeästi toimi ja ensimmäisen erän hyvä maalivire hieman lässähtää. Vastustajalle illan toinen rangaistus ja Melli pilkulle. Jäätävän vähäeleinen, lähes kliininen nosto maalivahvin käden yli ja peli meille 0-4. Tästä pari minuuttia ja vastustaja pääsee kaventamaan. Loppuerän teemana oli puolustuspelaaminen johon Jannika antoi apuja loistavilla game savereillaan.

Kolmannen erä alkuun vastustajalle kavennus ja ottelun teemat jatkui samoina kun toisen erän loppu. Uhrautuvaa puolustusta, hyviä hyökkäyksiä ja loistavia ykksilösuorituksia. Pelinaisten kympin alkuun Jenna laittaa illan toisensa Jannan syötöstä ja siihenköhän katkesi vastustaja selkäranka. En tiedä, mutta siltä se katsomoon näytti.

Ottelu oli hyvää joukkuepelaamista ja joukkue noudatti valmennuksen pelisuunnitelmaa lähes täydellisesti. Jos joitain pelaajia pitäisi nostaa ylitse muiden niin Jenna oli hyvällä pelituulella ja Jannika mahdollisti voiton 26:lla torjunnalla vastustajan 16:a vastaan.

Runkosarjan ensimmäinen kierros on takana ja toisesta kierroksesta O2-ottelu pelattuna. Tätä kirjoitettaessa joukkue on sarjakärkenä mitä voidaan pitää hyvänä suorituksen näin laadukkaassa ja tasaisessa sarjassa. Meillä on kaksi peliä pelattuna enemmän kuin toisena olevalla Classicilla ja eroa kolme pistettä. Sarjassa on viikolla vielä kaksi ottelua ennen joulutaukoa mutta joulutauolle lähdemme näissä asetelmissa. Tässä kohtaa haluan toivottaa kaikille pelaajille, valmentajille, huoltajille sekä vanhemmille Hyvää Joulua ja Onnellista Uutta Vuotta 2019. Palataan pelikentille jälleen tiistaina 8.1.2019 klo 18:30 Tennarissa, silloin vastassa Itä-Uudenmaan ylpeys, PSS.

Tästä ottelun tilastoihin.

-jojo

MUKANA TOIMINTAA TUKEMASSA