UUTINEN | SB-PRO

15.12.2018

Otteluennakko SB-Pro – ÅIF

16.12 Klo: 17.00 Arkadia halli

Sunnuntaina pelataan 2018 viimeinen Liigaottelu ja Arkadiaan saapuu ÅIF Sipoosta. Sekä Pro että ÅIF hävisivät perjantaina Tampereella, joten kumpikin joukkue lähtee tähän otteluun sisuuntuneena hakemaan ennen joulutaukoa tärkeitä sarjapisteitä.

SB-Pron teemat sunnuntaina:

⇒ Perjantain pelistä kolmas erä oli hyvää salibandyä ja tästä haetaan virtaa sunnuntaille!

⇒ Elina ”Ellu” Kujala palaa nyt myös Arkadiaan pitkän tauon jälkeen!

⇒ Kokoonpanoon lisää voimaa sairastuvalta?

ÅIF ON VIELÄ ILMAN VOITTOA TÄLLÄ KAUDELLA

ÅIF:n kausi on ollut hankala ja joukkue ei ole vielä voittanut yhtään peliä tällä kaudella. Asema sarjan hännillä NST:n kanssa on niin selkeä, että nousu sieltä ylöspäin vaatisi jo pieniä ihmeitä. Mutta tämä ei tarkoita, etteikö Sipoossa panosteta nyt pelin ja pelaajien kehittämiseen tavoitteena pelata keväällä kauden parasta peliään.

Nelly Baumgartner ja Bianca Boman ovat olleet joukkueensa tehokkaimmat pelaajat, joita on taustalla tukenut esim. ex-Prot Veera Simola ja Jasmin Jänkä.

Kuva Juhani Järvenpää: SB-Pron Karoliina Kujala #19 ja Emma Itänen #77. Veera Simola #43 on yksi  ÅIF:n pelaajista, jolta löytyy SB-Pro taustaa.

ÅIF TEKEE MAALEJA VÄHITEN SARJASSA

ÅIF on tehnyt ottelua kohden sarjassa NST:n kanssa vähiten maaleja eli 2,7/ottelu ja vastustajat ovat onnistuneet keskimäärin 7,5/ottelu. Teea Lehikoinen ja Satu Pekkarinen ovat torjuneet sipoolaisten maalilla ottelut lähes puoliksi kauden aikana. ÅIF:n pelissä on ollut runsaasti hyviä jaksoja, mutta joukkueen on ollut vaikeaa saada aikaan 60 minuutin mittaista ehjää peliä.

Kuva Juhani Järvenpää. Anu Raatevaara ja Elina Kujala viime kaudella Sipoossa rakentamassa hyökkäystä

Seuraa näitä pelaajia:

Elina Kujala, paluun tehnyt ”Ellu” aloitti kautensa vahvasti!

Niina Ahola, joko sunnuntaina on kauden ensimmäisen liigamaalin vuoro?

Laura Hietamäki, ottanut tukevan johdon sisäisessä pistepörssin syöttötilastossa!

SYKSYN KOHTAAMINEN SIPOOSSA PÄÄTTYI PRON SELVÄÄN VOITTOON. PAIKALLISOTTELUSSA ON KUITENKIN AINA OMA JÄNNITTEENSÄ JA PRO EI TULE OTTELUUN YLIMIELISENÄ, VAAN HALUAA NÄYTTÄÄ KOTIYLEISÖLLE PARASTAAN.

JOULUPELI ALKAA SIIS KLO 17 JA OVET AVATAAN KLO 16. PÄÄSYLIPUN HANKKINEIDEN KESKEN ARVOTAAN JOULUKINNKUJA SEKÄ JOULU, NYT KASSEJA, NYT SIIS TUKEMAAN PRON LIIGANAISIA JA OSALLISTUMAAN ARVONTAAN!

MUKANA TOIMINTAA TUKEMASSA

XXL Seurakauppa