UUTINEN | SB-PRO

14.12.2018

Otteluraportti Koovee – SB-Pro

14.12 Koovee- SB-Pro 6-5(2-2, 4-0, 0-3)

KOOVEEN VAHVA TOINEN ERÄ RATKAISI PISTEET TÄLLÄ KERTAA TAMPEREELLE, MUTTA PRON KOLMAS ERÄ MYÖS OSOITTI PRON POTENTIAALIN

Perjantai Pro- lasien läpi katsottuna!

Elina Kujalan paluu oli vahva, kaksi maalia Vuorelan taakse!

⇒ Toinen erä jäi ”vajaaksi” koko joukkueelta!

⇒ Joukkuepuolustamiseen tarvitaan tarkkuutta koko ryhmältä!

Kuva Esa Takalo. Elina Kujalan paluu oli vahva, kaksi maalia ensimmäiseen Liigapeliin tauon jälkeen

SB-Pro tehot: Jenni Torkki 1+1, Elina Kujala 2+0, Anu Raatevaara 1+1, Heidi Lirkki 0+1,  Laura Hietamäki 0+1, Mirja Hietamäki 1+0,

Torjunnat SB-Pro Tiltu Siltanen 17, Koovee Noora Laakso 21

Ensimmäinen erä oli tasainen ja toisen vei Koovee puhtaasti
Ottelu alkoi tasaisesti, mutta Koovee otti johdon, jonka Elina Kujala kuittasi heti seuraavassa vaihdossa. Illan paras pelaaja Ellinoora Huotari vei Kooveen uudelleen johtoon ja jälleen Pro tasoitti alle minuutti tästä, nyt Jenni Torkin laukoessa oman reboundinsa Noora Vuorelan taakse.

Toinen erä oli Kooveen näytöstä ja arkkitehtinä Ellinoora Huotari kolmella maalillaan, joista yksi tuli yv:llä ja yksi rangaistuslaukauksesta, lisäksi vielä Lyylimaija Toivola onnistui kertaalleen ja kotijoukkue siirtyi jo 6-2 johtoon.

Kolmanteen erään tuli uusi SB-Pro, mutta taistelu jäi ilman palkintoa
Kolmas erä oli Prolta erittäin vahvaa, aktiivinen karvaus tukehdutti Kooveen hyökkäyspelin ja Pro laukoi peräti 27 kertaa Kooveen 9 laukausta vastaan. Maalipaikkoja syntyi ja myös maaleja, ensin Anu Raatevaara hyvän maskin takaa, sitten Mirja Hietamäki maalin edestä ja vielä Elina Kujala koko kentän poikkisyötöstä suoraan luvuiksi 6-5. Viimeisellä minuutilla pääsi vielä Mirja Hietamäki loistopaikalta yrittämään tasoitusta, mutta Noora Laakson loistava jalkatorjunta esti tasoituksen.

”Peliinlähtö ei ollut aivan niin hyvä, kuin toivoimme, pallot hiukan pomppivat ja syötöt eivät olleet riittävän laadukkaita. Toisessa erässä myös etäisyydet kasvoivat liikaa ja oma hyökkäyksemme ei kääntynyt niin kuin olisimme halunneet.” 

”Kolmanessa erässä pääsimme hyvin iholle ja aktiivinen karvaus käänsi pelin meille, se ei vain aivan riittänyt tällä kertaa, hyvä erä kuitenkin ja pidin joukkueen taisteluilmeestä.”

”Olemme vielä rakennusvaiheessa ja tietysti tarvitsemme myös lisää pelaajia mukaan kokoonpanoon, jotta jaksamme pitää temmon ja karvauksen riittävän aktiivisena läpi pelin. Koovee oli vahva toisessa erässä ja Huotari pelasi odotetun hyvän pelin ”      -Sami Saarikoski, SB-Pro Liiganaisten päävalmentaja

MATKA TAMPEREELLA EI TUOTTANUT TÄLLÄ KERTAA PISTEITÄ, MUTTA KOLMANNEN ERÄN NOUSU ANTOI SIGNAALIN POTENTIAALISTA.

SUNNUNTAINA SARJA JATKUU ARKADIASSA JOULUPELILLÄ ÅIF:N SAAPUESSA KLAUKKALAAN. KAIKKIEN PÄÄSYLIPPUJEN HANKKINEIDEN KESKEN ARVOTAAN KOLME JOULUKINKKUA JA KOLME JOULUKASSIA. PELI ALKAA KLO 17.00 JA OVET AVATAAN YLEISÖLLE KLO 16.00. TERVETULOA KANNUSTAMAAN PRO VOITTOON!

MUKANA TOIMINTAA TUKEMASSA

XXL Seurakauppa