UUTINEN | SB-PRO

13.12.2018

Otteluennakko Koovee – SB-Pro

14.12 PERJANTAI KLO: 19.00 AUTOCENTER ARENA, TAMPERE

Liigajoukkueet palaavat lyhyeltä tauolta ja pelaavat tulevana viikonloppuna viimeiset pelinsä ennen joulutaukoa. Perjantaina Pro matkustaa Kooveen vieraaksi Tampereelle ja jo sunnuntaina on vuorossa kotipeli Arkadiassa ja vastassa silloin ÅIF.

Perjantain Pro teemat

Pro uuden valmennuksen johdolla ensimmäistä kertaa Liigaottelussa!

⇒ Mia Vallenius ja Ellinoora Huotari ovat Kooveen ”voimakaksikko”, joka pitää pysäyttää!

⇒ Liiganaiset saavat perjantaiksi jo kokoonpanoon täydennystä ainakin edellisen pelin huilanneista?

Kuva Juhani Järvenpää. Arkadiassa Pro juhli Kooveeta vastaan, Mirja ja Laura Hietamäki olivat kotipelissä isossa roolissa

KOOVEE ON ALOITTANUT KAUTENSA HYVIN JA TAISTELEE PAIKASTA KOLMEN PARHAAN JOUKKOON

Syksyllä Arkadiassa Koovee jäi selvästi Pron jalkoihin, mutta kokonaisuutena kausi on ollut tamperelaisille hyvä ja joukkue onkin noussut kaupungin 1.joukkueeksi naisten Liigassa ohitse Classicin. Tällä hetkellä joukkue on sarjassa 21 pisteellä jaetulla 2.sijalla ja edellisessä ottelussa joukkue kärsi kotona tappion SSRA:lle. Koovee on tehnyt pelaamissaan otteluissa keskimäärin 5 maalia ja päästänyt 4 maalia.

Ellinoora Huotari, Johanna Homi ja Henna Tapani ovat olleet joukkueensa tehokkaimmatviimeistelijät kahdeksalla maalillaan ja Mia Vallenius on koko sarjan ykkönen syöttötilastossa. Maalilla Noora Laakso on hoitanut päävastuun  hyvällä torjuntaprosentilla, mutta myös Anette Knuutinen on saanut kauden aikan torjuntavastuuta.

Kuva Juhani Järvenpää. Kooveen tehokas Mia Vallenius puolustamassa omaa maaliaan Jenni Rautasen ja Nea Suomisen hyökkäystä vastaan

SB-PRON KAUSI ON OLLUT VAIHTELEVA, UUSI VALMENNUS SAMI SAARIKOSKEN JOHDOLLA ENSIMMÄISTÄ KERTAA ”TULESSA” PERJANTAINA

Pron kausi läksi liikkeelle hyvin, mutta tämän jälkeen pelit ovat ailahdelleet, sarjassa joukkue on nyt sijalla 2 tasapistein kolmen muun joukkueen kanssa. Loukkaantumiset ovat vaivanneet ryhmää poikkeavan runsaasti, mikä ei myöskään voi olla näkymättä pelaamisessa. Edellinen sarjapeli Classica vastaan kotikentällä osoitti kuitenkin joukkueen vahvan työmoraalin ja kapealla rosterilla hankittu kotivoitto on näkynyt myös joukkueen sisällä hyvänä ilmeenä harjoituksissa. Sami Saarikoski ja Paula Jouhten ovat tuoneet omat mausteensa tekemiseen ja ensimmäisiä viitteitä tästä löytynee jo perjantaina Tampereella.

Pron kaikki viisikot ovat osoittaneet vaarallisuutensa pystymällä maalintekoon, sen lisäksi kolme ketjua mahdollistaa hyvän pelinopeuden ja temmon ylläpitämisen. Laura Hietamäki on Pron sisäisen pistepörssin kärjessä ja Heidi Lirkki maalipörssin johdossa yhdeksällä osumallaan.

MAALIVAHTIPELI ON MYÖS PERJANTAINA SUURESSA ROOLISSA

Maalivahtipelin merkitys tiukoissa otteluissa on aina suuri ja Siltasen taso on jo mitattu ja SB-Pro luottaa Tiltuun. Noora Laakso on kantanut päävastuun Kooveen maalilla ja tullee myös lauantaina olemaan torjuntavuorossa. Kumpikaan maalivahti ei tule pääsemään helpolla taidokkaiden hyökkäysketjujen vyöryessä kohti maalia. Noora vai Tiltu, sen näemme perjantaina.

PRO SAANEE EDELLISEN PELIN HUILANNEISTA PELAAJISTA OSAN MUKAAN PELIIN PERJANTAINA

Ennen perjantaita olemme saaneet viidet treenit alle. Ensimmäinen viikko meni tutustuessa ja nyt olemme päästy menemään jo itse asiaan. Joukkueen yleisilme on kirkastunut ja Koovee peliä varten olemme ehtineet jo valmistautumaankin. Perjantain kokoonpano vielä tänään mietityttää, mutta eiköhän me Tampereelle päästä ja vahvalla ryhmällä”  – Sami Saarikoski, Pron päävalmentaja

ODOTETTAVISSA MIELENKIINTOINEN PERJANTAIN THRILLERI TAMPEREELLA JA POIKKEUKSELLISESTI SUNNUNTAINA PELATAAN SITTEN JO KLO 17 ARKADIASSA ”JOULUINEN” LIIGAPELI. LIPUT SUORAAN OVELTA TAI LIPPU.FI:N KAUTTA. LIPUN HANKKINEIDEN KESKEN ARVOTAAN SUNNUNTAINA KOLME JOULUKINKKUA JA KOLME JOULUKASSIA.

MUKANA TOIMINTAA TUKEMASSA

XXL Seurakauppa