UUTINEN | SB-PRO

09.12.2018

D-tytöt välisarjaan kevätkaudeksi

D-tytöt pelasivat itsensä välisarjaan kevätkaudeksi voittamalla Keravan Blackbirdsin 7-0 karsintaottelussa.

Tytöt aloittivat syyskauden haastesarjassa ja sijoittuivat lohkon toiseksi juuri ennen Kirkkonummen Rangersia. Losb Lohjalta vei lohkon voiton. D-tytöt kärsivät pistemenetykset vain Losb:lle ja kerran Rangers:lle. Losb vei voiton ensimmäisessä kohtaamisessa mutta toisesta ottelusta ei jännitystä puuttunut viimeisenä turnaus viikonloppuna. Peli oli todella hienoa pelaamista molemmilta joukkueilta, tasaista vääntöä ja kunnon tasitelua, jossa lopulta Losb vei voiton.

D-tytöt olivat lohkon toisena koko kauden ajan mutta Rangersilla oli vielä mahdollisuus viedä lohkon toinen sija voittamalla Losb:n heidän viimeisessä ottelussaan. Ottelu päättyi tasan, joten lohkon toinen sija oli omissa käsissä ennen turnauksen viimeistä ottelua NS:ää vastaan, jonka tytöt voittivat vakuuttavasti 12-0 ja tyttöjen tie vei välisarjan karsintaotteluun ja vastaan tuli kolmoslohkon toiseksi sijoittunut Blackbirds.

Blackbirds voitti d-tytöt syksyllä harjoitusottelussa 4-2, joten ottelusta oli ennakkoon tulossa kova taistelu. Tyttöjen lataus otteluun onnistui hienosti ja sen näki jokaisen tytön otteissa kun jokaisesta pallosta taisteltiin hienolla asenteella ja lopulta ottelu päättyi selkeästi SB-Pron hyväksi 7-0.

Onnittelut joukkueelle ja valmennukselle välisarja paikasta!

MUKANA TOIMINTAA TUKEMASSA

XXL Seurakauppa