UUTINEN | SB-PRO

30.11.2018

Otteluennakko SB-Pro – Classic

1.12 Klo 17.00 SB-Pro – Classic, Arkadia Halli, Klaukkala

SB-Pron kotipelit jatkuvat lauantaina, jolloin vastaan asettuu tuttuakin tutumpi Classic Tampereelta. Tällä kaudella joukkueet ovat kohdanneet jo kahdesti Pron voittaessa sekä Liigakauden avauspelin Tampereella että Suomen Cupin ottelun Klaukkalassa.

Ennakkofilmi on ainakin yllätyksellinen!

Lauantain Pro-teemat:

⇒ Pienet loukkaantumiset vaivanneet joukkuetta läpi kauden ja vastuu jakaantunut entistä vahvemmin!
⇒ Onnistuuko SB-Pro pitämään kurissa Classicin fyysisesti vahvan ja taitavan ykkösketjun?
⇒ Liiganaiset laittavat kaiken peliin ennen niin tervetullutta taukoa Liigassa!

CLASSICIN YKKÖSKENTTÄ OSOITTI VAARALLISUUTENSA VIIME VIERAILULLAAN ARKADIASSA

Classicin ykköskenttä on tehnyt käytännössä noin 80% joukkueensa maaleista ja tämän uhan elinoiminen on SB-Pron vaativin tehtävä lauantaina. Kentällisen vaarallisuus piilee sen fyysisyydessä ja toisaalta kaikki pelaajat tässä viisikossa pystyvät säännöllisesti ratkaisuihin. Myös nuoret Julia Woivalin ja Annu Selinummi ovat mielenkiintoisia seurattavia ja nostaneet tasoaan läpi kauden.

Anna-Maria Linnoinen on pääsääntöisesti hoitanut torjuntavastuun, vaikka joukkueella on toisena maalivahtina erittäin lahjakas Elsi Kangasharju. Torjuntaprosentti Linnoisella on 79,1 kauden peleistä.

SB-PRO ON KÄRSINYT LOUKKAANTUMISISTA KAUDEN AIKANA, MIKÄ ON ANTANUT TOISAALTA VASTUUTA KAIKILLE PELAAJILLE ENTISTÄ ENEMMÄN

Lauantaille Pron ”sairastupa” ei vielä tyhjene, mutta valoa alkaa jo näkyä edessäpäin. Classicia vastaan joukkue varmasti syttyy jälleen kovaan taisteluun ja loistavan kotiyleisön edessä pelaaminen myös kannustaa Liiganaiset aina parhaimpaansa. Lahdessa joukkue kärsi yllätystappion, joka on nyt nollattu ja katse kiinnitetty jo tuleviin peleihin.

 

Kuva Esa Takalo. Mirja Hietamäki tuo taistelevan Pron lauantaina Arkadiaan

Seuraa näitä pelaajia lauantaina:

⇒ Meri-Helmi Höynälä, ”Mersulla” on pehmeät kädet ja ajatus toimii nopeasti !

⇒ Nina Ahola, on taistellut itsensä joukkueeseen mukaan kesän ja syksyn aikana, ennakkoluuloton pelaaja, jolla vauhtia riittää!

⇒ Emmi Lindh, vastuu on kasvanut kauden aikana ja Emmi on ottanut haasteen hyvin vastaan

JÄLLEEN NÄHDÄÄN ARKADIASSA MIELENKIINTOINEN PELI JA CLASSIC TAKAA AINA SEN, ETTÄ PELISSÄ ON TUNNETTA. HELPOLLA EI TULE KUMPIKAAN JOUKKUE OTTAMAAN PISTEITÄ LAUANTAINA!

OTTELU LAUANTAINA ALKAA KLO 17.00 JA OVET AVATAAN YLEISÖLLE KLO 16.00. LIPUT JOKO OVELTA TAI LIPPU.FI:N KAUTTA. TERVETULOA SEURAAMAAN PARASTA NAISSALIBANDYÄ!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

MUKANA TOIMINTAA TUKEMASSA

XXL Seurakauppa