UUTINEN | SB-PRO

27.11.2018

SB-Pron Liiganaisten valmennuksessa muutoksia

SB-Pron Liiganaisten valmennusryhmässä muutoksia ja 3.12 alkaen joukkueen päävalmentajan tehtävät ottaa haltuunsa Sami Saarikoski

Kuva SB-Pro. Sami Saarikoski vastaa SB-Pron Liigajoukkueen valmennuksesta 3.12 alkaen

Sami Saarikoskella on vahvaa kokemusta jo aiemmin SB-Prosta päävalmentajana kaudella 2011-2012 ja tätä ennen SB-Pron valmennuspäällikkönä. Tämän jälkeen Sami on toiminut mm. Tapanilan Erän valmentajana SM-Liigassa ja Erässä myös vanhempien tyttöjunioreiden ikäluokkavalmentajana.

Salibandy Legenda Paula Jouhten mukaan Pron Liiganaisten valmennusryhmään

Salibandyn Legendaksi salibandyliiton puolesta  arvostettu Paula Jouhten liittyy Sami Saarikosken tavoin mukaan Pron valmennusryhmään ja tuo valtavan määrän kokemusta ja osaamista mukanaan. Paulalla on runsaasti arvokisamenestyksiä, joukossa myös 1 MM-kulta, 4 SM-kultaa, otteluja Liigassa 349. Paula Jouhten on toiminut myös päävalmentajana Tapanilan Erässä peliuransa jälkeen.

Jarno Kivinen jatkaa apuvalmentajana ryhmässä, Eero Partio vastaa joukkueen fysiikkavalmennuksesta ja Toni Varis ja Aake Kettunen maalivahtivalmennuksesta.

SB-PRON LIIGATOIMITUS TOIVOTTAA SAMILLE JA PAULALLE MENESTYSTÄ LIIGANAISTEN VALMENNUKSESSA JA LÄMPIMÄSTI TERVETULOA MUKAAN SB-PRON TOIMINTAAN.

MUKANA TOIMINTAA TUKEMASSA

XXL Seurakauppa