UUTINEN | SB-PRO

26.11.2018

Otteluraportti Pelicans SB- SB-Pro

SB-Pro vieraili lauantaina Lahdessa ja ottelun ilonaiheet jäivät tällä kertaa vähiin. Kotijoukkue Pelicans oli kaikella tavoin valmiimpi ja halukkaampi ottamaan pisteet kotiareenallaan. Pron näennäinen pallonhallinta ei tuottanut maaleja ja lahtelaisten vastaiskut olivat odotetun vaarallisia läpi pelin.

24.11 Pelicans Sb – SB-Pro 7-3 (2-0, 0-1, 5-2)

SB-Pro Liiganaisten tehot: Heidi Lirkki 1+0, Laura Hietamäki 0+1, Emmi Lindh 0+1, Jenni Torkki 2+0

Maalivahtien torjunnat  Pelicans Juulia Kataja 27, SB-Pro Tiltu Siltanen 12 ja Ira Moilanen 5

Ottelun parhaina pelaajina palkittiin. Pelicans Juulia Kataja ja SB-Pro Jenni Torkki

Kuva SB-Pro. Jenni Torkki palkittiin lauantaina Pron parhaana pelaajana

SB-Pro piti palloa ja laukoi tuplasti enemmän

Lauantain juoni oli selvä, Pro pitää palloa ja laukoo paljon, mutta Pelicans puolusti kuitenkin hyvin ja loistavasti torjunut Juulia Kataja torjui tarvittavan. Pelicans pyrki myös tilaisuuden tullen laukomaan myös kaukaa jo ja haki nopeita vastahyökkäyksiä, jotka etenkin kolmannen erän takaa-ajovaiheessa toimivat myös hyvin.

Kahden erän jälkeen peli oli vielä täysin auki kotijoukkueen johtaessa 2-1, mutta kolmannen erän 2 maalia Pelicansille oli tällä kertaa liikaa hiukan siipirikkoiselle Prolle. Pron maaleista vastasivat lauantaina Jenni Torkki kahdesti ja Heidi Lirkki kerran. Laukauksia Prolle lähes 80 ja kotijoukkueelle alle 50, mutta tehokkuus oli Pelicansin vahvuutena.

SB-PRON PUOLESTA ANNETAAN TÄYSI TUNNUSTUS HYVIN TAISTELLEELLE KOTIJOUKKUEELLE, JOKA OLI SELVÄSTI VALMIIMPI OTTAMAAN PISTEET LAUNTAINA JA ANSAITSI NÄIN VOITTONSA. PRON KAUSI JATKUU 1.12 ARKADIASSA CLASSICIA VASTAAN KLO 17.00.

 

MUKANA TOIMINTAA TUKEMASSA

XXL Seurakauppa