UUTINEN | SB-PRO

26.11.2018

A-tytöille voitto nihkeän alun jälkeen Jyväskylässä lukemin 4 – 6

A-tytöt matkasi sunnuntaina Korsisaaren kyydissä, Sepon pyörittäessä rattia, Jyväskylään kohtaamaan O2:n joukkue. Edellinen kohtaaminen on vain noin kuukauden takaa jolloin voitto meille lukemin 12-5. Jos joku miettii miksi näin, tämä ottelu on jouduttu siirtämään helmikuulta tähän päivään ottelupäällekkäisyyksistä ja hallisaatavuuksista johtuen.

Lieneekö liian hieman kiireinen aikataulu hallille saapumiseen ja sitä myöten liian hätäiset alkulämmöt syynä nihkeään alkuun? Mene ja tiedä… Ensimmäinen erä pallollisesti, ja myös torjuntojen valossa, meille.  Mutta jos ei paikoista saada palloa maaliin, ja vastustaja käyttää harvat omat paikkansa hyödykseen, niin tästä erätulos, 2-0, vastustajalle.

Toinen erä alkaa jo näyttää paremmalta mutta niin vain vastustaja vielä tekee kolmantensa ajassa 25:03.  Tästäkään ei lannistuta vaan noin viisi minuuttia myöhemmin Jenni pääsee paraatipaikalleen ja täräyttää Niinan syötöstä pallon ylämummoon loistavasti torjuneen vastustajan maalivahdin taakse. Aikaa kuluu noin kaksi ja puoliminuuttia kun Aada nostaa pallon jälleen maalin kattoon, syöttäjänä Emmi A. Erä siis meille 2-1.

Toisella erätauolla kopissa oli täysin uusi vapautunut ilme joka sitten näkyi rentoutena kolmannessa erässä. Joukkueen kapteeni Emmi L ottaa tahtipuikon haltuunsa kun ajassa 42:56 alkaa noin kymmenen minuutin ”Emmi show” ja puhdas hattutemppu nähdään ajassa 54.04. Syöttäjät maaleihin Jenni, Nina ja Rosa. Samassa ajassa vastustajan aikalisä. Illan kruunajaiseksi Emmi (Jennin syötöstä) vielä täräyttää illan neljäneen maalinsa ajassa 57:33 ja peli oli ratkennut. Erän loppuun vastustaja vielä kaunistelee lukujaan yhdellä maalilla mutta se ei enää nousuun riittänyt, vaan erä meille 4-1.

Henkisesti nuorelle joukkueelle hieno nousu tyttösäbässä isohkosta tappioasemasta ja osoitus että otteluja osataan kääntää.
Iso kiitos O2:lle hyvästä vastuksesta runkjosarjassa ja tänään ottelutapahtumasta!

Ottelun tilastoihin tästä.

Pelimme jatkuu jo keskiviikkona 28.11. klo 18:30 Tennarissa, silloin vastassa A-tyttöjen hallitseva suomenmestari FBC Loisto Turusta. Halilla kahvio. Tervetuloa kannustamaan!

MUKANA TOIMINTAA TUKEMASSA

XXL Seurakauppa