UUTINEN | SB-PRO

15.11.2018

Otteluennakot SB-Pro – PSS Liigaa/ Classic Suomen cup

17.10 klo 17.00 SB-Pro – PSS, Liiga

18.10 klo 17.00 SB-Pro – Classic, Suomen cup

Tulevana viikonloppuna pelataan Klaukkalassa kaksi todellista huippuottelua. Liigan 1. PSS saapuu Pron vieraaksi lauantaina ja sunnuntaina on vuorossa 2000-luvun kovin naissalibandyjoukkueen Classicin vuoro tulla Arkadiaan tavoitteenaan puolustaa viime vuoden Teho Sport Suomen Cupin voittoa ja raivata tiensä välieriin.

SB-Pron teemat viikonloppuna:

⇒ Tiivistää oman pään pelaamistaan ja samalla avata PSS:n tiukka puolustus!

⇒ Kaksi kovaa peliä perättäisinä päivinä, nyt tarvitaan vastuunkantoa kaikilta kentällisiltä!

⇒ Kahden viikon tauko peleistä, missä tämä on onnistuttu hyödyntämään parhaiten?

Kuva Esa Takalo: Karoliina Kujala SB-Pro #19 on suuressa roolissa tuplaviikonlopun peleissä

PORVOO PUOLUSTAA TIIVIISTI – MAALILLA ARLA SALO ON PELANNUT KAIKKI OTTELUT HYVÄLLÄ TORJUNTAPROSENTILLA

Porvoo on viime kauden tapaan puolustanut erittäin tehokkaasti ja päästettyjen maalien keskiarvo on vain 2,57 maalia/ ottelu. Tällä lukemalla ei ole ihme, että PSS johtaa sarjaa kärsittyään kauden aikana vain yhden tappion Kooveen vieraana, Classicin kanssa porvoolaiset joutuivat jatkoajalle, mutta muuten joukkueen saldo sisältää vain voittoja.

Porvoolta löytyy myös ratkaisuvoimaa, joista tehokkaimpina ovat olleet Fanny ja Ella Holmberg, Elina Hautojärvi, Ella Sundström ja Kristiina Järvinen, joilla kaikilla on vähintään viisi maalia tehtynä. PSS on tehnyt keskimäärin 5,1 maalia ottelua kohden.

Porvoon maalilla on Arla Salo ottanut vastuun torjuntatehtävistä ja torjuntaprosentti onkin hyvä 84,55, mikä on sarjan paras tällä hetkellä.

Kuva Juhani Järvenpää: Tiltu Siltanen pelaa lauantaina juhlaottelun  Liigassa!

SB-PRO KÄRSI EDELLISELLÄ KIERROKSELLA TAPPION ERVILLE – VIIKONLOPUN PELEIHIN TULOSSA SISUUNTUNUT JOUKKUE

SB-Pro lähtee lauantain sarjan kärkikamppailuun sijalta 2. Loukkaantumiset ovat kauden alussa hiukan sotkeneet valmistautumista ja myös kentällisiä on jouduttu sekoittamaan poissaolojen vuoksi. Tasaisuus pelaamisesta on ollut vielä toistaiseksi hieman haussa, mutta paljon hyvääkin on ollut alkukaudessa, kuten sijoitus sarjassa sen kertoo. SB-Pro on käyttänyt tauon tehokkaasti, vaikka pelaajia olikin poissa maaotteluiden vuoksi. Nämä poissaolot koskivat tietysti molempia joukkueita, mutta lauantaiksi on helppoa ennustaa kahden hyvin puolustavan joukkueen tarkkaa pelaamista ja taitavien hyökkääjien hakiessa niitä pieniä virheitä, joista ottelu ratkaistaan.

SUNNUNTAINA VASTUSTAJAKSI ASETTUU RAKAS ”VIHOLLINEN” CLASSIC, JOKA ON PARANTANUT PELEJÄÄN KAUDEN EDETESSÄ

Classic pelaa lauantaina Turussa Liigaa klo 13.00 alkaen ja saapuu Arkadiaan tavoitteenaan jatko välieriin ja sitä kautta puolustamaan Suomen Cupin voittoaan. SB-Pro hävisi viime kauden finaalissa Classicille, joten tässä pelissä on paljon tunnetta mukana. Classic selviytyi jatkoon edelliskierrokselta voittamalla Blue Foxin tiukan pelin jälkeen luvuin 7-4, kolmannessa erässä ulkolaisvahvistukset Ferencikova ja Sponiarova käänsivät pelin joukkueensa voitoksi. Samat pelaajat lisättyinä Kristiina Kauppilalla, Meri Jokiselle ja vain kaksi peliä pelanneella Salla Suomelalla ovat pää-asiassa vastanneet tällä kaudella Classicin tehoista.

Kuva Juhani Järvenpää. Vasemmalta Meri-Helmi Höynälä, Anu Raatevaara ja Nita Heino Classic pelaajien puristuksessa.

Seuraa näitä pelaajia viikonloppuna:

⇒ Laura Hietamäki, taistelija, jonka mukana koko joukkue nostaa tasoaan

⇒ Anu Raatevaara, loistava puolustaja, joka tunnetaan myös todella kovasta laukauksestaan

⇒ Jenni Torkki, nuori ratkaisja, jonka laukaus löytää myös viikonloppuna tavoitteensa

LAUANTAINA JATKETAAN SIIS TUPLAPELEILLÄ JA VASTUSTAJINA LIIGAN SARJAJOHTAJA PSS JA SUOMEN CUPIN VOITTOA PUOLUSTAVA CLASSIC, PAREMPIA VASTUSTAJIA TÄHÄN VIIKONLOPPUN SAA HAKEA. KOTIYLEISÖN TUKI ON JÄLLEEN TÄRKEÄÄ JA LIPUT JOKO ETUKÄTEEN LIPPU.FI:N KAUTTA TAI SITTEN KUMPANAKIN PÄIVÄNÄ OVELTA KLO 16.00 ALKAEN.

TERVETULOA PAIKAN PÄÄLLE!

MUKANA TOIMINTAA TUKEMASSA

XXL Seurakauppa