UUTINEN | SB-PRO

04.11.2018

Otteluraportti SB-Pro – EräViikingit

03.11  SB-Pro – TPS 2-5 (1-2, 1-1, 0-2)

Lauantain huippupeli oli odotetun kova taisto, joka tällä kertaa kääntyi vähemmän virheitä tehneen joukkueen voitoksi ja näin Pro koki ensimmäisen tappion kotikentällään. 

Kuva Juhani Järvenpää. Jenni Torkki avasi Pron maalitilin ja valittiin Pron parhaaksi pelaajaksi lauantaina

Lauantain Pro-teemat:

⇒ ErVi käytti Pron virheet tehokkaasti hyödykseen! 
⇒ SB-Pron takaa-ajo tyrehtyi ottelun ainoaan jäähyyn!
⇒ Tämän kauden ennätysyleisö toi Liigan parhaan tunnelman Arkadiaan!

SB-Pro Liiganaisten tehot: Jenni Torkki 1+0,  Jaana Lirkki 1+0, Emma Itänen 0+1, Anu Raatevaara 0+1

Maalivahtien torjunnat: SB-Pro Tiltu Siltanen 23  ja ErVi Sanna Viitanen 15

Ottelun parhaina pelaajina palkittiin: Jenni Torkki SB-Pro ja Sanna Viitanen ErVi

Veikkauksen mitalit

Kulta: Jonna Virkkunen ErVi

Hopea: Jaana Lirkki SB-Pro

Pronssi: Trine Sählström ErVi

Yleisöä 354

Kuva SB-Pro. Emma Itäsen +- tilasto nyt jo +19!

HEIKKO ALKU KOTIJOUKKUEELTA LOI OTTELUN SUUNTAVIIVAT JA TÄLLÄ KERTAA EI PRO ONNISTUNUT KÄÄNTÄMÄÄN TAPPIOASEMAANSA VOITOKSI

Ottelu sai Pron kannalta erittäin heikon alun Pron menettäessä pallon hyökkäyspäässä, josta vierailija käänsi pelin odotetun nopeasti heti minuutin pelin jälkeen ja otti johtoaseman, josta ei enää luopunut. Toinen maali syntyi Pron kannalta epäonnekkaasti laukauksen peiton kääntyessä Jonna Virkkuselle, joka loistavana maalintekijänä käytti tilanteen armottomasti hyväkseen. Jenni Torkki nosti kotijoukkueen mukaan taistoon tarkalla laukauksellaan ja jälleen kerran kotiyleisö nosti tunnelman Arkadiassa kattoon.

Toisessa erässä Jonna Virkkunen unohdettiin sille paikalle, josta hän maaleja tekee ja hyvän pelin pelannut Milja Saarikoski alusti ottelun voittomaalin ErVille. Erän lopulla oli Prolla vahva paine, joka palkittiin vain yhdellä maalilla Jaana Lirkin toimesta. Sanna Viitanen teki tässä vaiheessa muutaman loistavan “gamesaverin” ja piti Pron omalta osaltaan takamatkalla.

PRO TAISTELI JA HAKI TASOITUSTA, MUTTA JÄÄHY KOLMANNEN ERÄN PUOLESSA VÄLISSÄ KOITUI TÄLLÄ KERTAA KOHTALOKSI

Hyvin salliva linja puhtaassa pelissä antoi kuitenkin ottelussa yhden jäähyn ja tällä kertaa Prolle, mikä kostautui Maura Paajasen laadukkaan laukauksen löytäessä tiensä Pron maaliin kolmannen erän alussa. Ottelun lopussa Pro haki rohkeasti kavennusta, mutta tällä kertaa yritys katkesi viisaasti puolustaneeseen ErViin, joka sai tätä kautta myös hyviä vastahyökkäyksiä.

SB-PRO TAISTELI, MUTTA ERVI NÄYTTI, ETTÄ LIIGAN KÄRKIPELEISSÄ TARVITAAN 100% SUORITUS PISTEISIIN

Annetaan vierasjoukkueelle täysi tunnustus, nopeat pelinkäännöt toimivat kotijoukkuetta paremmin ja puolustuspäässä helsinkiläisten ryhmä kesti paremmin omassa pelimuodostelmassaan. Pron ajoittainen agressiivnen karvaus tuotti ajoittain vastustajalle ongelmia, mutta ei kuitenkaan Pron kannalta riittävästi lauantaina voittoon saakka.

Pro lähtee nyt maajoukkuetauolle rakentamaan omaa peliään kohti tärkeää tuplaviikonloppua. Vaikka nyt tuli tappio, niin sarja on edellisvuosia tasaisempi ja häviö lauantaina pitää kääntää voitoksi seuraaviin peleihin.

PRO PALAA MAAJOUKKUETAUOLTA 17.11, JOLLOIN VASTUSTAJAKSI ASETTUU SARJAN KÄRKIJOUKKUE PSS PORVOOSTA JA HETI SUNNUNTAINA ARKADIAAN SAAPUU SUOMEN CUPIN PUOLIVÄLIERÄÄN CLASSIC TAMPEREELTA. TUPLAVIIKONLOPPU JA KAKSI SUOMEN HUIPPUJOUKKUETTA VASTASSA!

.

MUKANA TOIMINTAA TUKEMASSA