UUTINEN | SB-PRO

01.11.2018

Otteluennakko SB-Pro – EräViikingit

3.11 klo 17.00 SB-Pro – ErVi, Arkadia Halli, Klaukkala

Tulevana lauantaina pelataan toistaiseksi kauden mielenkiintoisin peli Arkadiassa, jossa kotijoukkue saa vastaansa paikallisvastustajan Helsingistä. EräViikingit tekevät ensimmäisen vierailunsa Klaukkalaan ja joukkue lähtee otteluun sarjan 4. sijalta SB-Pron ollessa sarjan piikkipaikalla kolme pistettä rikkaampana ja yhden ottelun vähemmän pelanneena. Odotettavissa on vauhdikas ja tunteita nostattava peli kahden kovakuntoisen joukkueen kesken.

SB-Pron lauantai illan teemat:

⇒ Paikallispeli ja pelaajat tuntevat erittäin hyvin toisensa, mikä varmasti lisää tunnetta tässä kohtaamisessa!
⇒ Kärkikamppailuissa maalivahtipelin merkitys korostuu, Tiltu vastaan Sanna vai Laura?
⇒ Kumpikin joukkue tekee runsaasti maaleja laajalla rintamalla, kummalla puolustus onnistuu lauantaina paremmin?

Kuva Florian Buechting. Maajoukkuepelaajat Jaana Lirkki ja Silja Eskelinen ovat suuressa roolissa lauantaina

ERÄVIIKINGIT OVAT OLLEET TEHOKKAITA MAALINTEOSSA JA KOTIKENTÄLLÄ

ErVin alkukausi on ollut vaihteleva. Kaikki kotipelinsä joukkue on voittanut toistaiseksi, toisaalta vieraspeleistä ei ole vielä pisteitä lähtenyt matkaan. Hyökkäyspelaaminen on ollut tehokasta ja joukkue on tehnyt pelaamissaan otteluissa 6,3 maalia keskimäärin, mikä on Liigan toiseksi korkein luku Pron (7,5) jälkeen. Vastaavasti puolustuspäässä omiin on mennyt maaleja keskiarvolla 5 Pron vastaavan luvun ollessa 3 maalia omiin ottelua kohden. Yksittäisistä pelaajista helsinkiläisistä voisi nostaa esiin Anna Ylikojolan, Jonna Virkkusen, Milja Saarikosken ja kahdeksan maalia syöttäneen ex-Pron Daniela Westerlundin. Joukkue on kuitenkin tasainen ja tulivoimaa löytyy laajalti.

SB-PRON KAIKKI KENTÄT OVAT ONNISTUNEET MAALINTEOSSA TASAISESTI

Pron maalipörssin johdossa ovat tällä hetkellä Jenni Rautanen ja Karoliina Kujala, mutta ratkaisijoita löytyy laajalta rintamalta. Meri-Helmi Höynälän johtama kentällinen laidoillaan Laura ja Mirja Hietamäki on päässyt koko ajan parempaan vauhtiin ja näin kaikki kolme kentällistä ovat tehneet vähintään 13 maalia toistaiseksi. Arvostetussa +-tilastossa Pron pelaajat ovat menestyneet erittäin hyvin, kärkenä Emma Itäsen + 18, mikä on koko Liigan paras noteeraus tällä hetkellä.

Kuva Florian Buechting.  Kuvassa ”Hanssonien” kentällinen ottelussa Kooveeta vastaan on jälleen onnistunut maalinteossa

MAALIVAHTIPELIN MERKITYS ON NÄISSÄ OTTELUISSA TODELLA SUURI

Maalivahtien taistelussa on lähtökohtaisesti etu Prolla Tiltu Siltasen nostaessa koko ajan tasoaan ja torjuntaprosentin ollessa nyt 84,48. Vierasjoukkueella torjuntavastuun ovat jakaneet Sanna Viitanen ja Laura Still prosentein 78,95 ja 73,58. Jokainen ottelu on kuitenkin oma tapahtumansa ja lauantaina on kummallakin maalinsuulla varmasti loistavat maalivahdit, jotka tekevät maalinteon mahdollisimman vaikeaksi.

Kuva Jarmo Koskela: Tiltu”Matkanjohtaja”Siltanen SB-Pro #35

Seuraa näitä pelaajia lauantaina:

⇒ Tiltu Siltanen, loistava reaktiotorjuja, jonka vakaa taso säilyy ottelusta otteluun!

⇒ Mirja Hietamäki, valtava määrä työtä joukkueen eteen ja lisäksi tärkeitä maaleja!

⇒ Emma Itänen, joka ilta varmaa työtä puolustuksessa ja lisäksi myös runsaasti onnistumisia hyökkäyssuuntaan!

LAUANTAINA NÄHDÄÄN SIIS ARKADIASSA NAISSALIBANDYN HUIPPUOTTELU JA PRON LOISTAVAN KOTIYLEISÖN TUKI ON TÄLLÄKIN KERTAA SE JOUKKUEEN 6. KENTTÄPELAAJA. LIPUT PARHAILLE PAIKOILLE SAAT JOKO SUORAAN OVELTA TAI LIPPU.FI:N KAUTTA. PARASTA SALIBANDYÄ KANNATTAA TULLA KATSOMAAN LIVENÄ ARKADIAAN, JOSSA OVET AVAAMME YLEISÖLLE KLO 16.00!

MUKANA TOIMINTAA TUKEMASSA

XXL Seurakauppa