UUTINEN | SB-PRO

27.10.2018

Otteluraportti NST – SB-Pro

Liiganaisten Lappeenrannan vierailu sujui huomattavasti viime kautta helpommin, mutta kotijoukkue NST taisteli odotetusti loppuun saakka ja osoitti pelillään, että pistetili aukeaa lähiaikoina Liigassa NST:n osalta myös.

27.10 NST – SB-Pro 1-5  (1-3, 0-1, 0-1)

Kuva Juhani Järvenpää: Heidi Lirkki, SB-Pro #12, Lappeenrannassa Heidi sai Veikkauksen kultaisen mitalin

Lauantain Pro-teemat:

⇒ SB-Pro aloitti tehokkaasti, mutta NST:n aikalisän jälkeen maalitehtailu tyrehtyi!
⇒ Juuli Hakkarainen teki sen pakollisen, mutta Pro onnistui hyvin Juulin pitämisessä!
⇒ Kuka johtaa Liigan +- tilastoa?
⇒ Jälleen kerran kaikki kentälliset onnistuivat maalinteossa!

SB-Pro Liiganaisten tehot: Heidi Lirkki 1+0, Jenni Torkki 1+0, Jaana Lirkki 0+1, Karoliina Kujala 1+1, Nita Heino 0+1, Anu Raatevaara 1+0, Mirja Hietamäki 1+0, Laura Hietamäki 0+1, Silja Eskelinen 0+1

Maalivahtien torjunnat: SB-Pro Tiltu Siltanen 14 ja NST Minna Paasu 27

Ottelun parhaina pelaajina palkittiin: Mirja Hietamäki SB-Pro ja NST Juuli Hakkarainen

Veikkauksen Mitalit

Kulta: Heidi Lirkki, SB-Pro 1+0

Hopea: Anu Raatevaava, SB-Pro 1+0

Pronssi: Mona Backman, NST

Kuva Juhani Järvenpää: Mirja Hietamäki valittiin SB-Pron parhaaksi pelaajaksi Lappeenrannan Urheilutalolla

SB-PRON KAIKKI KETJUT JÄLLEEN MAALINTEOSSA

Jo totuttuun tapaan SB-Pron kaikki ketjut onnistuvat jälleen maalinteossa. Heidi Lirkki avasi Pron maalitilin Jaana Lirkin syötöstä ja ottelun voittomaali tuli jo ajassa 4.52 Karoliina Kujalan toimesta Nita Heinon avustaessa ex-seuransa kaadossa. Juuli Hakkarainen oli avauserässä vaarallisimmillaan ja onnistuikin kaventamaan NST:n illan ainoalla maalilla, mutta Mirja ja Laura Hietamäki tekivät vielä ensimmäiseen erään tilanteeksi 3-1.

Toisessa erässä Silja Eskelinen löysi Jenni Torkin hänen ”omalta” paikaltaan ja hyvin pelannut Minna Paasu ei mahtanut Jennin tarkalle laukaukselle mitään.  NST otti aikalisän jo ennen ottelun puoliväliä ja saikin puolustuspelaamisensa entistä parempaan järjestykseen. Kolmannessa erässä Pro onnistui vain kertaalleen ”Kallun” syöttäessä ja Anu Raatevaaran raudanlujan laukauksen upotessa kotijoukkueen maaliin.

Kuva Esa Takalo: Tiltu Siltanen on löytänyt oivan vireen ja pelasi jälleen hienon pelin Pron maalilla

PRO HALLITSI PALLOA, NST PUOLUSTI HYVIN

”NST puolusti erittäin kurinalaisesti ja vaikka meidän peli pysyi hyvin suunnitellussa muodossa, niin maalintekeminen oli vaikeaa tänään. Pallonhallintaa halusimme ja se onnistuikin ajoittain erittäin hyvin. Maalintekoon olisimme tarvinneet hiukan lisää huolellisuutta. Kummaltakin maalivahdilta tänään hyvä peli”!  – Vesa Pulkkinen, SB-Pro Liiganaiset päävalmentaja

Meiltä hyvä ja pirteä alku, mutta ehkä pelin tempo pääsi hiukan laskemaan ja ei ihan päästy sille tasolle, mitä halusimme. Puolustuspelaamisemme oli kuitenkin ihan hyvää. Samoin NST puolusti hyvin keskustan ja maalinedusta oli hyvin peitossa vastustajan maalilla”.  – Karoliina Kujala, SB-Pro luottohyökkääjä, 1+1 Lappeenrannassa

SB-Prolla oli hyviä kuvioita ja pitkiä hyökkäyksiä, Pro oli kyllä parempi tänään. NST puolusti kuitenkin ihan hyvin. Jaana, Heidi, Nita, Anu ja Tiltu ovat suosikkipelaajiani Prossa”.  – Miisa Turunen, NST:n C-tyttöjen SM-sarjajoukkueen ”maaliruisku”

Kuva Päivi Kotajärvi: Emma Itänen on saanut lentävän lähdön kauteensa, +-tilasto +18 ja ylivoimainen johto Liigassa tässä tilastossa!

PRO HAKI ENNAKON MUKAISESTI SARJAPISTEET LAPPEENRANNASTA JA ”TOIMITUS” SUUNNITELLUSTI VEDYT KAUPPATORILTA, KUMMATKIN LAITTOIVAT SUUNPIELET HYMYYN. LAPPEENRANNASSA ON HYVÄÄ PALVELUA!

VIIKON PÄÄSTÄ LAUANTAINA 3.11 ARKADIASSA PELATAAN ODOTETTU ”PAIKALLISKAMPPAILU” SB-PRO – ERVI, JOSTA EI TULE TUNNETTA PUUTTUMAAN. OTTELU ALKAA KLO 17.00 JA PARHAAT PAIKAT HALLILTA SAAT LIPPU.FI:N KAUTTA, JOSTA VOIT NYT HANKKIA LIPPUSI ENNAKKOON LIIGANAISTEN KOTIPELEIHIN!

 

MUKANA TOIMINTAA TUKEMASSA

XXL Seurakauppa