UUTINEN | SB-PRO

21.10.2018

Otteluraportti SB-Pro – TPS

20.10  SB-Pro – TPS 7-4 (1-1, 1-3, 5-0)

Kuva SB-Pro. Meri-Helmi ”Mersu” Höynälä valittiin Veikkauksen kultaisen mitalin pelaajaksi

Lauantain Pro-teemat:

⇒ SB-Pro tehot jakautuivat laajalle rintamalle! 
⇒ SB-Pron ”kone” käynnistyi vasta kolmannessa erässä!
⇒ TPS:n ykkönen saatiin kohtuullisen hyvin pidettyä kurissa!
⇒ Kiitos yleisölle, kuudes kenttäpelaaja loi otteluun jälleen loistavan tunnelman

SB-Pro Liiganaisten tehot: Jenni Torkki 1+0, Mirja Hietamäki 1+0, Jenni Rautanen 1+0, Mirja Hietamäki 1+0, Heidi Lirkki 1+0, Karoliinaa Kujala 1+0, Laura Hietamäki 1+0, Emma Itänen 0+3, Niina Ahola 0+1, Meri-Helmi Höynälä 1+1

Maalivahtien torjunnat: SB-Pro Tiltu Siltanen 14 ja TPS Anniina Orrenmaa 13

Ottelun parhaina pelaajina palkittiin: Meri-Helmi Höynälä SB-Pro ja Sofia Leino TPS

Veikkauksen mitalit

Kulta: Meri-Helmi Höynälä SB-Pro 1+1

Hopea: Anniina Orrenmaa (mv) TPS

Pronssi: Karoliina Kujala SB-Pro 1+0

Yleisöä 248

Kuva Esa Takalo. Laura ja Mirja Hietamäki ketjun sentterin ”Mersu” Höynälän kanssa ottivat kolmannessa erässä suuren roolin pelin kääntämisessä

KAIKKI PRON KENTÄLLISET MUKANA MAALINTEOSSA JA KOLMANNESSA ERÄSSÄ ”DIESEL” RÄJÄHTI TODELLA KÄYNTIIN

Ottelun juoni oli etukäteen arvattavissa. TPS peluuttaa kapealla ryhmällä ja Pro iskee aktiivisesti kolmella kentällä. Ennakkosuunnitelmiin ei kuitenkaan kuulunut, että TPS johtaa kahden erän jälkeen 4-2 ja ansaitusti. Pelillisesti kaksi erää olivat tasaisia, mutta TPS oli terävämpi viimeistelyssä ja huolellisempi oman maalinsa edessä. TPS:n pelätty ykkönen pelasi jälleen hyvän pelin, mutta joutui tyytymään valtavan urakoinnin jälkeen kahteen Sofia Leinon maaliin.

Kolmanteen erään Pron kone lähti koko tehollaan käyntiin. Karvaus oli voimakkaampaa, vastustajan maalinedessä joukkue teki hyvää maskia ja haki irtopalloja tehokkaasti. Joukkueen kapteeni Karoliina Kujala teki jo niin tutun laukauksensa oikealta laidalta, josta numeroiksi 3-4, seuraavaksi Höynälä voitti irtopallon maalin edessä ja luvuiksi 4-4. Tiltu Siltanen omalla maalillaan torjui tämän jälkeen kaiken ja varmisti osaltaan kotijoukkueen irtioton.

Viisi minuuttia peliaikaa jäljellä ja nyt oli Jenni Torkin vuoro virittää pyssynsä jo tutuksi tulleeseen kanttilaukaukseensa, joka löysi hyvän maskin takaa ylänurkan, vain kolme sekuntia ehti pelikello pyöriä eteenpäin, kun Mirja Hietamäki pääsi aloitusvoiton jälkeen iskemään tulisesti jälleen TPS-maalin ylänurkkaan. Laura Hietamäki sai kunnian laukoa Emma Itäsen (0+3!) syötöstä vielä tyhjään maaliin loppunumeroiksi 7-4.

SB-PRON KAIKKI KETJUT JÄLLEEN MAALINTEOSSA -HIETAMÄET JA HÖYNÄLÄ TEHOKKAIN KOLMELLA MAALILLAAN

”Ensimmäistä erää pyrimme viemään pallonhallinnan kautta, mutta aktiivisuutemme ei ollut riittävällä tasolla.”

Toisessa erässä TPS pääsi määräämään tahdin ja menimme siihen mukaan, pallonhallinta siirtyi heille ja me olimme liian varovaisia ja passiivisia.”

”Meillä ei ollut muuta mahdollisuutta, kuin aktivoida oma karvauksemme tehokkaammaksi. Näin pääsimme omalle mukavuusalueellemme ja teimme TPS:n pelin avaamisen haastavammaksi. Kolmas erä meille 5-0, hyvä ryhtiliike ja pisteet kotiin.”      -Vesa Pulkkinen, SB-Pro päävalmentaja-

 

Kuva Juhani Järvenpää. Joukkueen kapteeni Karoliina Kujala palkittiin pronssisella Veikkausmitalilla ja ”Kallun” tuttu laukaus nosti Pron taistelemaan voitosta kolmannessa erässä

KIITOS YLEISÖLLE LOISTAVASTA TUNNELMASTA – PRO JATKAA KOTONA VOITTAMATTOMANA!

Kiitos kotiyleisölle jälleen kerran! Teitte aivan upean tunnelman otteluun. Voitto nosti Pron jälleen Liigan kärkeen yhdessä PSS:n kanssa, jolla myös vain yksi häviö toistaiseksi kauden peleissään.

SEURAAVAKSI NAISTEN LIIGAPELIT JATKUVAT VIERASPELILLÄ LAPPEENRANNASSA JA TAKAISIN ARKADIAAN JOUKKUE SAAPUU 3.11 KLO 17.00, JOLLOIN VASTUSTAJAKSI ASETTUU ERÄVIIKINGIT PAIKALLISOTTELUN MERKEISSÄ. LIPUT KANNATTAA TÄHÄN PELIIN HANKKIA HYVISSÄ AJOIN LIPPU.FI:N KAUTTA, NÄIN SAAT PARHAAT PAIKAT VARATTUA ITSELLESI.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

MUKANA TOIMINTAA TUKEMASSA

XXL Seurakauppa