UUTINEN | SB-PRO

18.10.2018

Otteluennakko SB-Pro – TPS

20.10 Klo 17.00 SB-Pro – TPS, Arkadia Halli, Klaukkala

SB-Pro palaa kotihalliinsa viime viikonlopun ”pohjoisen” pelikiertueeltaan. Lähtökohdat tähän peliin ovat mielenkiintoiset, sarjan 1. ja 2., joilla molemmilla 1 tappio toistaiseksi sarjassa. Viime kaudella Pro vei keskinäiset pelit selkeästi, mutta TPS:n kauden aloitus on ollut erittäin hyvä ja viime kauden pelit pitää nyt unohtaa. Pro tulee kotiotteluunsa sisuuntuneena viikonlopun tappion jälkeen ja tämä tietää vierasjoukkueelle hikistä iltapuhdetta.

Lauantain Pro-teemat:

⇒ SB-Pron vahvuus on ollut kolme ratkaisuihin pystyvää kentällistä!
⇒ Onnistuuko SB-Pro pitämään kurissa Tepsin taitavan ykkösketjun?
⇒ Vastakkain Suomen maalivahtien huiput, viime kevään MM-kisojen maalivahdit?

Kuva Juhani Järvenpää. Nähdäänkö lauantaina”Jennit” Torkki/ Rautanen jälleen tuulettamassa Arkadiassa?

TEPSIN VAARALLISTA YKKÖSKENTTÄÄ ON PIDETTÄVÄ SILMÄLLÄ – PRO PELAA KOLMELLA VIISIKOLLA

TPS:n maalinteko on ollut tällä kaudella yhden kentällisen varassa, toistaiseksi ykköskenttä on tehnyt yli 80% kaikista TPS:n maaleista. Kentällisessä on runsaasti taitoa ja ketju saa myös erittäin paljon peliaikaa, mikä näkyy myös tilastoissa. Pro tulee jälleen täydellä kolmella kentällä peliin ja vastuu maalinteosta jakaantuu tasaisesti koko joukkueelle.

TPS on tehnyt 5,5 maalia ottelua kohden ja päästänyt 3,5 maalia pelaamissaan otteluissa. Pron vastaavat luvut ovat 8,25 tehtyä maalia ja 3,25 päästettyä maalia. Tilastoista voisi tulkita Pron kolmen tasaisen kentällisen pystyvän tekemään maaleja hiukan enemmän, mutta omassa päässä joukkueiden tilastot ovat hyvin lähellä toisiaan.

TILTU SILTANEN VASTAAN NOORA VUORELA

Tiltu Siltanen on tällä hetkellä sarjan torjuntilaston 2. yli torjuntaprosenteilla 84,34, keskimäärin 18 torjuntaa ottelussa. Noora Vuorela on pelannut kolme TPS:n peleistä ja Anniina Orrenmaa yhden, Nooran torjuntaprosentti tällä hetkellä on 80,39. TPS:n maalivahdeille on tullut ottelua kohden keskimäärin 16 torjuntaa, tilastot ovat siis joukkueilla torjuntojen valossa hyvin vastaavat. Molemmille maalivahdeille tulossa haasteellinen ilta kahden taitavan ja maalintekoon kykenevän hyökkäyksen kohdatessa.

Kuva Esa Takalo. Tiltu Siltanen SB-Pro vastaan Noora Vuorela TPS

Seuraa näitä pelaajia lauantaina:

⇒ Jaana Lirkki, Suomen maajoukkueeseen nimetty keskushyökkääjä, tekee pisteiden ohella myös paljon näkymätöntä työtä joukkueen eteen!

⇒ Jenni Rautanen, johtaa Pron sisäistä pistepörssiä, tehnyt huiman hyppäyksen 1.divisioonasta Liigan huipulle, vastustajan maalin edessä pelottavan kova viimeistelijä!

⇒ Nita Heino, NST:stä siirtynyt puolustaja, jonka kamppailu- ja juoksuvoima hakee vertaistaan, taistelee jokaisesta pallosta kovalla intensiteetillä!

Kuva Juhani Järvenpää. Nita Heino on aloittanut kautensa hyvin Pron puolustuksessa nuoren Meri-Helmi Höynälän kentällisessä

TOIMITUKSEN ENNAKKOI OTTELUSTA TULEVAN ERITTÄIN TIUKAN, JOKA KÄÄNTYY KUITENKIN KOTIJOUKKUEELLE KOLMEN TASAISEN KOVAN KENTÄLLISEN ONNISTUESSA VUOROLLAAN LAITTAMAAN RIITTÄVÄSTI PAINETTA PIENEMMÄLLÄ MATERIAALILLA PELAAVAA VIERASJOUKKUETTA VASTAAN. KOTIYLEISÖÄ TARVITAAN LAUANTAINA LIIGANAISTEMME TUEKSI JA LIPPUJA PELEIHIN VOI JATKOSSA OSTAA LIPPU.FI:N KAUTTA, NÄIN VARMISTAT PARHAAT PAIKAT HALLISTA.

OTTELU LAUANTAINA ALKAA KLO 17.00 JA OVET AVATAAN YLEISÖLLE KLO 16.00. TERVETULOA MUKAAN SEURAAMAAN SARJAN KÄRKIKAMPPAILUA SB-PRO -TPS!

 

 

 

 

 

 

 

MUKANA TOIMINTAA TUKEMASSA

XXL Seurakauppa