UUTINEN | SB-PRO

04.10.2018

Otteluennakko SB-Pro – Koovee

6.10 Klo: 17.00 SB-Pro – Koovee, Arkadia Halli, Klaukkala
SB-Pron Liigakausi kotikentällä aloitetaan heti sarjan kärkikamppailulla, jossa vastustajaksi Liiganaiset saavat Kooveen Tampereelta. Joukkueilla on takanaan 2-4 ottelua tällä hetkellä ja ainoina puhtaan pelin joukkueina ovat SB-Pro ja TPS. Pro on maalieron perusteella sarjassa 1. ja Koovee 2. ennakkoa kirjoittaessa.

Lauantain Pro-Liigateemat:

⇒ Kauden avaus ja juhlallisuuksia luvassa ennen pelin alkua!
⇒ Viime kaudella Pron onnistui pitämään Kaupit kurissa, mikä on Kooveen ase tällä kaudella?
⇒ Maalivahtien torjuntatilaston 1. ja 3. vastakkain!
⇒ Silja Eskelinen aloittanut kauden hurmiossa, kotiyleisö saa nyt nähdä “Sillin” paluun Pro-paitaan!

Kuva Juhani Järvenpää: Tiltu ”Matkanjohtaja” Siltanen SB-Pro #35 on jatkanut vahvasti viime kauden tapaan ja nyt vastassa toistaiseksi sarjan kovin haaste Kooveen muodossa ja toinen huippumaalivahti Noora Laakso heittää oman haasteensa peliin

Koovee koki pelaajistossa suuria menetyksiä, mutta on silti aloittanut kautensa hyvin uuden päävalmentajansa johdolla
Kauden vaihtuessa Kari Lehtisalo hyppäsi joukkueen peräsimeen ja sai suuren haasteen Kaupin sisarusten siirtyessä Ruotsiin pelaamaan. Joukkue on selvinnyt muutoksesta hyvin voittaessaan kotikentällään suurinumeroisesti EräViikingit ja selvästi myös toisen sarjan ennakkosuosikkeihin kuuluvan joukkueen eli PSS:n, vierasottelussa Oulussa Rankat  Ankat olivat vahvempia aiheuttaen Kooveelle kauden ensimmäisen tappion.

Mia Vallenius on ottanut joukkueessa selkeän johtajan roolin ja on puolustajan tontilta saanut aikaan tehot 2+3 kolmeen otteluun ja ollen 11 KooVeen tekemän maalin aikana kentällä. Kokonaisuutena joukkue on ollut selvästi viime kausia tasaisempi usean pelaajan osallistuessa pisteiden tekoon. Nuori Julia Ruostila on yksi mielenkiintoisista uusista pelaajista ja yksi esimerkki tällä kaudella Liigaan nousseista nuorista pelaajista. Noora Laakso on yksi Suomen parhaista maalivahdeista ja on pelannut kauden yli 87 torjuntaprosentilla.


Kuva Esa Takalo: Heidi Lirkki avasi kautensa hattutempulla, nyt yhden ottelun huilin jälkeen takaisin peliin, kuvassa myös hienosti onnistunut pakkipari Anu Raatevaara ja Nita Heino

SB-Pro palaa Arkadiaan nälkäisenä ja haluaa jatkaa puhdasta sarjaansa kotiotteluissa
Viime kaudella Pro ei hävinnyt yhtään kotiottelua loistavan kotiyleisönsä edessä ja kotihalli, sekä sen hieno tunnelma olivat  joukkueen kuudes kenttäpelaaja. Lauantain avausta on odotettu joukkueen ja yleisön mielessä “vesi kielellä” ja Koovee on hyvä mittari Liiganaisille. Muutoksia joukkueen pelitapaan ensimmäisiin kahteen otteluun verrattuna tuskin on runsaasti luvassa, aktiivinen pallollinen peli tulee olemaan edelleen Pron teema ja Kooveen vahva hyökkäyspelaaminen saa varmasti tarkan huomion Pron viisikoiden taholta.

Silja Eskelinen on tällä hetkellä tehnyt puolustajan tontilta 5 tehopistettä ja paluu kotiyleisön eteen on erikoisen hieno upea kokemus niin “Sillille”, kuin kannattajille. Tulikasteen Arkadiassa saa moni muukin Pro-pelaaja ja yksi heistä on Jenni Rautanen ja Jennin ketjun onkin onnistunut erinomaisesti, se on tehnyt viisi maalia ja omiin ei ole mennyt vielä yhtään.

SB-Pron vahvuus viime kaudella oli kolme ketjua, jotka kaikki pystyvät maalintekoon ja samaa on nähty nyt jo molemmissa otteluissa. Kahden ottelun jälkeen on jo 15 pelaajaa päässyt pisteille ja samaan on yltänyt vain neljä ottelua jo pelannut EräViikingit. Tämä kertoo Pron vahvuudesta ja laajasta materiaalista.

Seuraa lauantaina näitä pelaajia:

⇒ Silja Eskelinen, Suomen maajoukkueen puolustaja takaisin Pron paidassa!

⇒ Tiltu Siltanen, maailman paras maalivahti!

⇒ Karoliina Kujala pelaa vahvaa syksyä, 214 ottelua Liigassa, 230 maalia ja 180 syöttöä

Kuva Esa Takalo. Pron harvalukuinen kannustusryhmä vei voiton kotiyleisöstä Tampereella, kuten ylärivin kannustajien eleet sen kertovat. Lauantaina Arkadiassa joukkue saa taakseen 6. kenttäpelaajan runsaslukuisen kotiyleisön toimesta!

Lauantaina ovet yleisölle avataan klo 16 ja nopeimmat saavat ostettua parhaat paikat katsomosta. Ennen ottelua on vielä juhlallisuuksia, joita ei voi nyt(kään) jättää väliin, joten lauantaina hyvissä ajoin paikalle ja otathan myös kaverisi mukaan kannustamaan Pron Liiganaiset voittoon!

TOIMITUKSEMME ARVIO ON, ETTÄ LAUANTAINA NÄHDÄÄN NAISTEN LIIGASSA TÄMÄN KAUDEN PARAS JA KOVAVAUHTISIN PELI TOISTAISEKSI. TUNNELMA NOUSEE HALLISSA KATTOON, KUTEN MYÖS MESTARUUSVIIRI ENNEN OTTELUA SUORITETTAVISSA JUHLALLISUUKSISSA. KOOVEE TEKEE TÄSTÄ OTTELUSTA JUHLAPELIN ARVOISENSA. 

TAMPEREEN ONNIKKA TIÄTTY ON TÄYS TÄLLÄÄNTYNEIT PELUREIT, MUTTA PISTEITÄ SINNE EI MYYRÄ.

MUKANA TOIMINTAA TUKEMASSA