UUTINEN | SB-PRO

27.09.2018

Otteluennakko Naisten Liiga ÅIF – SB-Pro

29.9 klo:15.00 ÅIF – SB-Pro, Ingman Areena Sipoo

ÅIF ALOITTI KAUDEN NIUKALLA TAPPIOLLA TURUSSA– SB-PRO VOITTI CLASSICIN TV-PELISSÄ

Paikallisvastustaja ÅIF avaa kauden kotipelinsä hallitsevaa mestaria SB-Pron Liiganaisia vastaan. Kumpikin joukkue on uusiutunut osin viime vuodesta ja lauantaina näemme kuinka voimasuhteet ovat kesän aikana muuttuneet.

SB-Pron teemat otteluun:

⇒ Pron pitää olla kärsivällinen tiukasti puolustavan kotijoukkueen kanssa!
⇒ Jatkaako Pron ykköskenttä hurmoksessa ensimmäisen pelin tapaan!
⇒ Joko Hanssonien kentän ”ketsuppipullo” aukeaa?

Kuva Esa Takalo: Heidi Lirkki, SB-Pro #12, hattutemppu ensimmäiseen peliin!

ÅIF SÄILYTTI SARJAPAIKKANSA VIIME KAUDELLA KARSINTOJEN KAUTTA

ÅIF voitti viime kaudella sarjassa kolme ottelua, NST:n sekä kotona että vieraissa ja sarjasta pudonneen O2:n kotikentällään. Kevään karsintapeleissä ÅIF onnistui kuitenkin säilyttämään sarjapaikkansa ja näin pääkaupunkiseudun edustus Liigassa säilyi erittäin vahvana. Tälle kaudelle Sipoossa tehtiin yhteistyösopimus Northern Starsin kanssa, josta useampi nuori lahjakas pelaaja pelasikin ensimmäisen Liigapelinsä Turussa sarja-avauksessa.

ÅIF:n kantavia voimia tällä kaudella ovat Bianca Boman, joka on hyvin tuttu pelaaja Nurmijärvellä, Sandra Ojanen nuoresta iästään huolimatta ottanee kauden aikana suurta roolia ja joukkueen molemmat maalivahdit ovat myös tärkeitä lenkkejä, Turussa maalilla pelasi Satu Pekkarinen hyvän pelin.

 

Kuva Esa Takalo: Mirja Hietamäki SB-Pro #33, Hanssonien peli kulki hyvin jo Tampereella, mutta maalihanat jäivät vielä osin aukaisematta.

SB-PRO HALUAA OTTAA PELIN HALLINTAANSA

SB-Pron ensimmäinen peli oli vahvaa koko kentän pelaamista ja aktiivinen hyvin ajoitettu karvauspeli aiheutti Classicille ongelmia läpi ottelun. Ei varmaan ole iso yllätys, jos joukkue jatkaa samalla kaavalla myös lauantaina Sipoossa. SB-Pro on kokeneempi ja ainakin lähtökohtaisesti taitavampi joukkue, toisaalta joukkueesta huokuu ulospäin halu voittaa ja asennoitumisongelmia ei varmasti ole tulossa. Joukkue ja valmennus tietävät, että ÅIF tulee hakemaan vastaiskuja ja näyttää kotiyleisölleen olevansa viime kautta vahvempi ryhmä, joten Pron pitää olla huolellinen ja kärsivällinen.

Ensimmäisessä sarjapelissä kaikki kolme kentällistä onnistuivat maalinteossa, mutta ykköskenttä onnistui jopa kuusi kertaa. Jokainen viisikko onnistui kuitenkin hyvin pelissään ja rakensi ykkössektorin paikkoja. Mielenkiintoista on myös nähdä, onko joukkueen uusin tulokas, viime viikolla sopimuksen Liigaan tehnyt Niina Ahola jo pelissä mukana.

LAUANTAIN LIIGATAISTOSTA SIPOOSSA ON TULOSSA KAHDEN HYVIN LATAUTUNEEN JOUKKUEEN PELI, JOSSA KOTIJOUKKUE JOUTUU ANTAMAAN PALLONHALLINNAN VIERASJOUKKUEELLE. SB-PRO HAKEE KÄRSIVÄLLISESTI TILAISUUTTA AUKAISTA ÅIF:N PUOLUSTUS JA SAMAAN AIKAAN KESKIALUEEN PELIN PITÄÄ OLLA HUOLELLISTA. OTTELU KESTÄÄ 60 TEHOKASTA MINUUTTIA, JOTEN AIKAA RIITTÄÄ HAKEA VOITTOMAALIT NURMIJÄRVELLE.

6.10 SB-PRON LIIGANAISET AVAAVAT KAUTENSA ARKADIASSA KLO 17.00. NYT KANNATTAA JO VARATA KALENTERISTA AIKA TÄLLE HUIKEALLE PELILLE!

 

MUKANA TOIMINTAA TUKEMASSA

XXL Seurakauppa