UUTINEN | SB-PRO

12.09.2018

C2 yhteisjoukkueelle harkkapeleistä voittoja

Keväällä perustettiin yhteistyössä SCH:n ja SB-PRO:n kanssa C2 ikäluokkaan kilpatason yhteisjoukkue. Joukkueen try-outit pidettiin toukokuussa. Kesäkuu treenattiin yhteisesti, heinäkuussa oli omatoimi treenijakso ja elokuussa aloitettiin syksyn treenijakso. Joukkueen lopulliseksi kooksi muodostui 19 pelaajaa.

Joukkue treenaa neljä – viisi kertaa viikossa Hyvinkäällä ja Nurmijärvellä. Yhteisjoukkueen taival on lähtenyt hyvin liikkeelle ja kummatkin seurat ovat tukeneet hyvin joukkueen alkua. Treeneissä on menty kovalla sykkeellä ja hyvällä ilmeellä!

Elo-syyskuussa on pelattu harkkapelejä alueen muita C2 kilpajoukkueita vastaan hyvällä menestyksellä. Järvenpään Panthersin ja Tuusulan Tusbyn yhteisjoukkuetta vastaa on pelattu kaksi peliä, joista tasapeli ja voitto. SB-Vantaata vastaan pelattiin tiukka peli, josta lopulta 4-3 voitto. Viimeisin peli oli kuluvalla viikolla AC Hakin C2 joukkuetta vastaan Vantaalla. Peli oli meidän pojilta todella hyvä ja tuloksena selvä 10-2 voitto. Tästä on hyvä jatkaa kohti sarjapelejä. Joukkue osallistuu 22-23.9 Westend Indiaksen järjestämään kovatasoiseen Tribal cupiin Espoossa. Sarjakausi alkaa syyskuun viimeisenä viikonloppuna.

Joukkueen maalivahteina pelaavat #5 Tuomas Heino ja #1 Jasper Järvinen.

Pelipaikat ja ketjukoostumukset ovat pikkuhiljaa muodostuneet harkkapelien myötä. Vankan puolustuksen harkkapeleissä ovat muodostaneet: #4 Tuukka Keikkonen, #26 Juuso Porokuokka, #47 Santeri Oksanen, #88 Kaapo Palokangas ja #89 Valtteri Mäntysalo.

Hyökkäyksessä pelaavat: #8 Jesse Siitari, #13 Erppa Lepola, #15 Olli Suur-Inkeroinen #18 Oskari Raekannas, #19 Roni Päivinen, #20 Santeri Koskinen, #24 Niklas Leppänen, #27 Elias Hämäläinen, #34 Arttu Karpinski, #39 Lauri-Matti Mäntylä, #64 Aleksi Karttunen ja #99 Keevi-Kalle Kaipainen.

Joukkueen päävalmentaja toimii Matti Siitari ja apuvalmentajina Jani Päivinen ja Vellu Keikkonen.

Harjoituksissa on menty kovalla sykkeellä, mutta samalla nautittu pelaamisesta. Hyvällä tsempillä eteenpäin! Tästä on hyvä jatkaa kovaa treeniä kohti sarjapelejä!

Joukkueen edesottamuksia voi seurata facebookissa www.facebook.com/Pojat04/ ja Instragramissa tunnuksella scpro_c2

Joukkueen tukijoiksi on tässä vaiheessa saatu Gigantti ja Swanline Oy! Joukkue hakee lisää tukijoita eli tervetuloa mukaan tukemaan tätä huippujengiä!

MUKANA TOIMINTAA TUKEMASSA