UUTINEN | SB-PRO

23.03.2018

B-tyttöjen SM-playoffkarsintaennakko

B-tytöillä edessä karsintapelit BSM-playoffeihin

–>  Liiton peliasettelu toi viikonlopulle omat haasteensa – ne on kuitenkin ratkaistu
–> C-Aluesarjan tytöt yllätysvalmiita – voittoja lähdetään hakemaan
–> Lapin tytöt iskussa ja isossa roolissa – valmiina taisteluun

B-tytöt päätyivät Etelä-Suomen seitsemän joukkueen Kilpasarjassa LosB:n jälkeen toiselle sijalle ja joukkue pääsi näin  SM-playoffkarsintaan, jonne tällä kaudella selvisi Etelästä neljä parasta ryhmää. Muualta Suomesta karsintaan tulee toiset neljä joukkuetta ja karsinta järjestetään kahdessa lohkossa lauantaina 24.3.

SB-Pro pelaa Tampereella ryhmässä 1 ja kohtaa omassa välieräottelussaan OLS:n. Ryhmän toinen välierä pelataan Classicin ja Northern Starsin kesken. Otteluiden voittajat pelaavat ryhmän finaalissa ja sen ottelun voittaja jatkaa sunnuntaina pelattavaan SM-playoffkarsintaotteluun, jossa vastaan tulee SM-runkosarjassa sijalle 8 sijoittunut RSS Panthers/LaSB.

OLS-ottelun tulosseuranta

Ryhmä 2 pelataan Vierumäellä ja siellä lauantain otteluparit ovat LoSB – Steelers II ja Lapua – PSS Musta. Playoffkarsintaottelussa ryhmän voittaja saa vastaansa KooVeen.

SB-Pron joukkue on käytännössä kauden aikana ollut C-tyttöjen SM-sarjan joukkue, joka pelaa lauantaina oman ensimmäisen playoffottelunsa klo 13:15 Steelersiä vastaan Klaukkalassa. Kun B-tyttöjen ottelu pelataan Tampereella klo 11, asettaa tämä määrätynlaisia haasteita pelaajarosterin osalta…

Onneksi kaikki haasteet noin pääsääntöisesti ainakin ovat ratkaistavissa – niin tämäkin. Tampereella nähdään pelivalmis ja nälkäinen viisikko yhteistyöseurastamme kaukaa Pohjolasta – oheisessa tarinassa tästä kuviosta lisää. Lisäksi ryhmässä pelaa SB-Pron toisesta C-joukkueesta kentällisen verran pelaajia ja maalia vartioi koko kauden B-ottelut varsin mainiosti hoidellut CSM-joukkueen toinen veräjänvartija Nuppu Tikkakoski, joten varsin hyvä ryhmä saadaan jalkeille oululaisia vastaan.

Nuppu Tikkakoski #31

 

Tsemppiä B-tyttöjoukkueelle karsintapeleihin Tampereelle! Ja jos satutte liikkumaan siellä päin, kannustamaan Kauppi Sports Centeriin.

 

 

 

MUKANA TOIMINTAA TUKEMASSA

XXL Seurakauppa