UUTINEN | SB-PRO

22.03.2018

C-tyttöjen pudotuspeliennakko

Pron C-tytöt aloittavat pudotuspelinsä lauantaina ja jännitys nousee päivä päivältä huipentuen lauantain kotipeliin Arkadiassa. Joukkueen 1. tavoite eli pudotuspelit on saavutettu ja tämän jälkeen mennään päivä ja ottelu kerrallaan.

Kuva B-tyttöjen kilpasarjan ottelusta, jossa päästiin jo ajoittain hyvään pudotuspeli-ilmeeseen

Tavoitteita ei voi olla muita kuin ottelu kerrallaan ja aina pelataan voitosta

Kuten ”suuremmissakin piireissä”, niin tarkkaa analysointia ei omista tekemisistä täälläkään tulla tekemään. Terveystilanne on hyvä ja joukkue on valmis viikonlopun peleihin, tavoitteena on tietysti hyvän kotiyleisön edessä pelata lauantaina vuoden paras peli ja sunnuntaina lähdetään edelleen siitä parantamaan Hämeenlinnaan.

Nyt mitataan myös joukkueen kärsivällisyyttä. Peli on SM-sarjapeleihin verrattuna selvästi pidempi ja aikaa siis riittää tehdä ratkaisuja. Turhia jäähyjä pitää välttää ja omat erikoistilanteet on osattava hyödyntää. Useasti näissä peleissä se keskittyneempi ja kärsivällisempi joukkue vie sen voiton. Lisäksi maalivahtipelin merkitys vain kasvaa pudotuspelivaiheessa ja Maria Viitala on osoittanut olevansa ehdottomasti ikäluokan kärkitorjujia, johon Pron on helppoa luottaa, kuten tarvittaessa myös Nuppu Tikkakoskeen.

Steelers on sekä taitava että fyysinen joukkue

Vastustajaksi valikoitui tällä kertaa Steelers, jonka kanssa on pelattu paljon, hävitty ja voitettu, joten vastustaja tunnetaan erittäin hyvin. Steelersillä on paljon taitoa, sopivasti fyysisyyttä, hyvät maalivahdit ja osaava valmennus. Tietää siis sitä, että Pro joutuu tekemään kauden parhaansa mennäkseen ottelusarjasta jatkoon.

Kuva Jyväskylän SM-sarjapeleistä, jossa Northern Stars ottelu antoi hyviä viitteitä jo siitä mihin joukkue pystyy!

Lauantaina siis ensin kaikki kannustamaan SB Pron C-tyttöjä Arkadiaan klo 13.15 alkavaan otteluun. Hallin ovet avataan klo 12 ja otteluun on vapaa sisäänpääsy. Annetaan tytöille lauantaina kaikki tuki ja näytetään, kuinka Arkadian loistava kotiyleisö auttaa Liiganaisten ohella myös C-tyttöjä kuudentena kenttäpelaajana!

Klo 17 aloittavat sitten Liiganaiset oman pudotuspelisarjansa TPS:n kanssa.

 

MUKANA TOIMINTAA TUKEMASSA

XXL Seurakauppa