UUTINEN | SB-PRO

19.03.2018

Otteluraportti O2-Jyväskylä – SB-Pro

Pron Liiganaiset päättivät runkosarjan Palokan Koulukeskuksessa voittoisasti ja ottivat edellisen kauden tapaan toisen sijan Liigan runkosarjassa. Toinen sija tarkoittaa SB-Prolle kotietua pudotuspeleissä loppuun asti. Pudotuspelit huipentuvat Superfinaaliin Harwall Areenalla 21.4. O2-Jyväskylä jatkaa kautta Liigan karsintoihin Lahden Pelicansia vastaan.     

17.3 O2-Jyväskylä – SB-Pro, 2-11 (1-5, 1-3, 0-3)

Kuva: Heidi Lirkki SB-Pro #12, Palkittiin SB-Pron parhaana pelaajana tehoilla 2+0

Lauantain  Liiganaisten teemat:

⇒ Jälleen kerran Liiganaisten kaikki ketjut maalinteossa, kuinka tehot jakautuivat?   
⇒ Jämäkkä esitys Ira Moilaselta SB-Pron maalissa!
⇒ O2 taisteli Janita Spännärin johdolla ottelun loppuun asti!
⇒ Pudotuspelit alkavat 24.3 Arkadia-Hallissa, vastassa TPS!

Kuva: Jaana Lirkki SB-Pro #8, Lirkkien kenttä pelaa todella tehokasta kevättä.

SB-Pro Liiganaisten tehot: Melina Rissanen 0+3, Elina Kujala 2+0, Karoliina Kujala 2+0, Heidi Lirkki 2+0, Marianne Pohjonen 2+0, Ina Leminen 1+1, Marjut Kinnunen 1+1, Emma Itänen 0+2, Jaana Lirkki 1+0, Juulianna Sotala 0+1, Minna Tuovinen 0+1, Laura Hietamäki 0+1, Mirja Hietamäki 0+1,

Maalivahtien torjunnat: SB-Pro Ira Moilanen 9 ja O2-Jyväskylä Alina Laitinen 10, sekä Janita Spännäri 18

Laukaukset: SB-Pro 28+29+32=89 ja O2-JKL 9+16+2=27

Veikkauksen mitalit:

Kulta: Elina Kujala, SB-Pro 2+0

Hopea: Marjut Kinnunen, SB-Pro 1+1

Pronssi: Veera-Maria Jalkanen O2-JKL 1+0

Ottelun parhaina pelaajina palkittiin: SB-Pro Heidi Lirkki, 2+0 ja O2-Jyväskylä Janita Spännäri, 18 torjuntaa

Kuva: Elina Kujala SB-Pro #18, palkittiin Veikkauksen kultaisella mitalilla.

SB-PRON KAIKKI KETJUT JÄLLEEN MAALINTEOSSA – MAALIT JAKAUTUVAT TASAISESTI

Kaikki ketjut olivat jälleen maalinteossa ja maalit jakautuivat todella tasaisesti: Kujalat neljä maalia, Lirkit neljä maalia ja Hanssonit kolme maalia.

Kujalat: Melina Rissanen-Elina Kujala-Karoliina Kujala, Anu Raatevaara-Emma Itänen-Tiia Ijäs

Lirkit: Marjut Kinnunen-Jaana Lirkki-Heidi Lirkki, Juulianna Sotala-Minna Tuovinen-Emma Itänen

Hanssonit: Laura Hietamäki-Marianne Pohjonen-Mirja Hietamäki, Ina Leminen-Tiia Ijäs-Emmi Lindh

SB-Pro tuotti ottelussa komeat 89 laukausta ja tehdyt maalit 2-11. Nämä tilastot kertovat ottelun isosta kuvasta kaiken olennaisen. Ehdottomasti hyvän pelin jälkeen ansaittu voitto SB-Prolle. 

”Pro näyttää olevan kovassa kunnossa, liikkuvat kyllä erittäin hyvällä jalalla.”  -Kari Saukkonen ja Seppo Pulkkinen O2-Jyväskylän valmennuksesta-

Kuva Juhani Järvenpää: Ira ”Pikku Myy” Moilanen, SB-Pro #99

IRA MOILASELTA VAKUUTTAVA ESITYS OTTEILLAAN – RUNKOSARJASSA TAPPIOTON SALDO

Ira Moilaselle on kertynyt peliaikaa SB-Pron Liiganaisten maalilla tällä kaudella kuudessa ottelussa ja kauden päästettyjen maalien keskiarvolla (PMK) on todella kova 2,83. Ira oli nytkin todella vakuuttava työskentelyssään ”Ookakkosta” vastaan ja keräsi kehuja valmennukselta.

”Ira pelasi rennosti ja jämäkästi, kaiken kaikkiaan tasainen varma esitys, joka sisälsi muutaman suuren torjunnan ja kaksi näyttävää heittoa, joita seurasi läpiajot.”     -Aake ”Foxi” Kettunen, SB-Pro Liiganaiset maalivahtivalmentaja-

Kuva Esa Takalo: Marianne Pohjonen SB-Pro #10, ”Mannu” taiteili Hanssonien sentterinä jälleen pari maalia.

O2 TAISTELI OTTELUN LOPPUUNASTI – JANITA SPÄNNÄRI MAALISSA PITI TAISTELUILMETTÄ YLLÄ

Tilanteessa 2-7 ja ajassa 24:03. Janita Spännäri astuu O2:n maalinsuulle ja aloittaa välittömästi taistelun ”tuulimyllyjä” vastaan! Torjuntoja Janitalle kertyy vajaaseen kahteen erään 18 ja SB-Pro laukoo yhteensä 61 kertaa toisen ja kolmannen erän aikana. Nämä numerot kertovat hänen päässeen todelliseen pallo sateeseen.

”Janitan taistelu ilme tarttui kotijoukkueeseen. Ilman Janitan jatkuvia pelastuksia ottelu olisi saattanut hyvinkin päättyä 2-20.”  -Aake ”Foxi” Kettunen, SB-Pro Liiganaiset maalivahtivalmentaja-

”O2-Valmentajien, Pulkkisen ja Saukkosen kanssa sovittiin ennen ottelua, että pelataan sellainen peli, jossa kumpikin yrittää parhaansa ja lopussa katsotaan mitä taululla on. Ja sellainen kovalla asenteella läpi vedetty peli saatiinkin. Tänään ei mitään saatu tai annettu ilmaiseksi, vaan jokaisen maalin eteen piti tehdä töitä.”

”Olen myös iloinen siitä, että onnistumisia tuli todella monelle eri pelaajalle, tämä todistaa meille sen, että meillä on tällä hetkellä joukkueessa useita kuumia maalintekijöitä ja sen lisäksi on nyt päällä sellainen vahva tunne, että meillä ihan jokainen pelaaja pystyy maalintekoon.”    -Matti Kaipio, SB-Pro Liiganaiset päävalmentaja-

Kuva Salibandyliiga: Marjut ”Kirppu” Kinnunen, SB-Pro #11, ”Kirpulle” hyvät tehot 1+1 Jyväskylästä ja Veikkauksen hopeinen mitali tunnustuksena hyvästä esityksestä.

SB-PRON LIIGANAISET OVAT RUNKOSARJAN PÄÄTYTTYÄ TASAPISTEISSÄ PORVOON KANSSA. OTAMME KAKKOSIJAN SELVÄSTI PAREMMAN MAALIERON ANSIOSTA. MAALIEROSSA SILMIINPISTÄVÄÄ ON SB-PRON TODELLA ISO TEHTYJEN MAALIEN MÄÄRÄ. SEURAAVAKSI PELATAAN PUDOTUSPELEJÄ JA PRON VASTUSTAJAKSI TULEE TURUN PALLOSEURA.

PUDOTUSPELIT:

24.3 Arkadia-Halli. Sähköä ilmassa Salibandyn Superlauantain muodossa

klo: 13.15 SB-Pro C-tytöt aloittavat omat pudotuspelinsä vastassa Steelers Hämeenlinnasta

klo: 17.00 SB-Pro-TPS, Naisten Liigan 1. pudotuspeli.

28.3 Arkadia-Halli, keskiviikko Naisten Liigan pudotuspelien 3. ottelu

klo: 18.30 SB-Pro-TPS

MUKANA TOIMINTAA TUKEMASSA

XXL Seurakauppa