UUTINEN | SB-PRO

16.03.2018

Otteluennakko O2-Jyväskylä – SB-Pro

Vuorossa on Keski-Suomen reissu O2-Jyväskylän vieraaksi. Ottelussa ovat molemmilla isot panokset. SB-Prolle voitto tästä ottelusta tarkoittaisi runkosarjan kakkosijaa. Voitolla O2 saattaisi nousta runkosarjassa yhden sijan ja välttäisi karsinnoissa Lahden Pelicansin, joka oli kuluvalla kaudella selvästi 1.divisioonan kovin joukkue.

17.3 Klo: 17.00 O2-Jyväskylä – SB-Pro, Palokan Koulukeskus Jyväskylä

Kuva Juhani Järvenpää: Ina Leminen SB-Pro #69 ja Jarno ”Stone” Kivinen. ”Lieminen” on taas pelikunnossa ja hän palaa lauantaina pelaavaan kokoonpanoon. 

Pron lauantain teemat:

⇒ Seppo Pulkkinen hankittiin vahvistamaan ”ookakkosta” Liigakarsintoihin!   
⇒ SB-Pro voitolla mahdollisuus runkosarjan kakkoseksi!
⇒ Saako SB-Pro tähän peliin sairastuvan tyhjäksi?

Kuva Juhani Järvenpää: Ira ”Pikku Myy” Moilanen #99, pelaa jälleen SB-Pron maalissa lauantaina.

VALMENTAJALEGENDA SEPPO PULKKINEN VAHVISTAAMAAN ”OOKAKKOSEN” LOPPUKIRIÄ

O2-Jyväskylä pudotti kevään ja kauden kovimman uutisen ilmoittamalla viime viikolla hankkineensa entisen Happeen miesten ja Naisten maajoukkueen monivuotisen päävalmentajan Seppo Pulkkisen. O2:n tiedotteessa Seppo Pulkkisen odotetaan vahvistavan valmennusta kevään Liigakarsintoja ajatellen ja tämän lisäksi seuraa on tarkoitus kehittää myös pitkäjänteisesti.

Kuva Salibandyliiga: Seppo Pulkkinen O2-Jyväskylä Liiganaiset

”Hienoa, että Seppo palasi Liigavalmentamisen pariin, hän on juuri oikea ihminen kehittämään O2-Jyväskylän toimintaa. Jyväskylän alueella seuratoiminnan kehittämisestä ja kilpaurheilusta Sepolla on varmasti enemmän kokemusta, kun kenelläkään muulla. Hänen johtamisen taidot ja osaaminen ylettyy aina seuratoiminnan jokaiseen soluun asti. Nyt on vaan ajan kysymys, milloin sieltä suunnalta tulee todellinen haastaja Naisten Liigan kärkijoukkueille. ”       -Matti Kaipio, SB-Pro Naiset Liiga päävalmentaja-

SB-Pron Päävalmentaja Matti Kaipiolla ja Seppo Pulkkisella on vahva yhteinen historia, sillä vuosina 2000-2003 he valmensivat yhdessä Voimistelu ja Urheiluseura Suolahden Urhon miehet IV divisioonasta II divisioonaan ja samaan aikaan he valmensivat Suomen Naisten maajoukkuetta vuosina 2001-2003.

Kuva Juhani Järvenpää: Heidi Lirkki SB-Pro #12, Heidi on pisteiden valossa tehnyt tällä kaudella uuden henkilökohtaisen runkosarjan piste-ennätyksen, nyt hänellä on kasassa tehot 15+12 ja kymmenes sija koko Liigan pistepörssissä.

SB-PROLLA ON MAHDOLLISUUS RUNKOSARJAN KAKKOSEKSI – PELAAJIA ODOTELLAAN SAIRASTUVALTA  

Voidaan todeta, että runkosarjan kakkossija on SB-Prolla omissa käsissä, sillä voitolla O2:sta Pron kanssa tasapisteissä olevan Porvoon pitäisi voittaa Classic Tampereella yli kahdellakymmenellä maalilla.

SB-Pron sairastuvalta pelille palaa Ina Leminen, mutta Hanna-Mari Uimosta ja Denisa Ratajovaa joudutaan vielä odottelemaan. Huhut kertovat, että kumpikin on mahdollisesti pelikunnossa heti pudotuspelien alkuun. Jenni Torkki on myös näillä näkymin poissa lauantain pelistä, tiistaina harjoituksissa sattuneen vamman takia, mutta oletettavasti hänkin on taas pelillä pudotuspelien alkuun.

Kuva Juhani Järvenpää: Juulianna Sotala SB-Pro #70, ”Julle” pääsee lauantaina esittämään kovaa rannelaukaustaan maajoukkueen valmentajalle, sillä O2:n päävalmentaja Kari Saukkonen kuuluu U-19 tyttöjen maajoukkueen valmennustiimiin.  

TOIMITUKSEMME ENNAKOI, ETTÄ KOTIJOUKKUEELLA ON JO AJATUKSET LIIGAKARSINTAPELEISSÄ, NÄIN OLLEN O2 HALUAA NÄYTTÄÄ OSAAMISTAAN UUDELLE VALMENTAJALLE JA SAMALLA HAKEVAT HYVÄÄ PELILLISTÄ SUORITUSTA KAUDEN TÄRKEIMPIIN PELEIHIN. PRO ON KUITENKIN TYLY VIERAS JA VARMISTAA RUNKOSARJAN KAKKOSSIJAN TEHOKKAAMMAN VIIMEISTELYN ANSIOSTA.

MUKANA TOIMINTAA TUKEMASSA

XXL Seurakauppa