UUTINEN | SB-PRO

15.03.2018

Otteluraportti SB-Pro Liiganaiset– SB-Pro B-pojat (00-01)

Pron Liigaryhmä haki pudotuspelituntumaa harjoituspelillä oman seuran B-poikia vastaan. Naiset ovat pelanneet kuluvan kauden aikana kaiken kaikkiaan kahdeksan ottelua poikajunioreita vastaan ja tämä oli neljäs ottelu SB-Pron B-poikia vastaan. Poikapelit ovatkin täydentäneet sopivasti hiukan väljää otteluohjelmaa.    

Kuva Juhani Järvenpää: Minna Tuovinen SB-Pro #28, palkintoraadissa istuneet Harry Virtanen ja Risto Sotala palkitsivat Minnan ja Konsta Lammin ottelun parhaina pelaajina.

Pro-illan Pro-teemat:

⇒ Liiganaisten kaikki ketjut jälleen maalinteossa, mikä viisikko oli tehokkain?   
⇒ Todella hienoa, että omasta seurasta löytyy näin hyvä treenipelivastustaja!
⇒ Naisten tarkka kokokentän puolustus ja pallollisen pelin nopeus hyvällä tasolla!

Kuva Juhani Järvenpää: Elina Kujala SB-Pro #22, ”Ellu” dominoi peliä sentterin roolissa ja naputteli samalla komeat tehot 1+4

SB-Pro Liiganaisten tehot: Elina Kujala 1+4, Marianne Pohjonen 3+0, Mirja Hietamäki 1+2, Emma Itänen 1+1, Karoliina Kujala 1+0, Terhi Talvitie 1+0, Marjut Kinnunen 1+0, Anu Raatevaara 1+0, Tiia Ijäs 0+1, Heidi Lirkki 0+1, Laura Hietamäki 0+1

SB-Pro B-Pojat tehot: Eetu Nissi 3+0, Eetu Peltonen 0+1, Arno Rapeli 0+1, Niko Hellgren 1+0, Joona Korhonen 0+1, Ville Mäntysalo 1+0, Lauri Tikka 0+1, Lauri Moilanen 0+1

Kuva: Konsta Lammi SB-Pro #87, palkittiin poikien joukkueesta ottelun parhaana pelaajana.

SB-PRON KAIKKI KETJUT JÄLLEEN MAALINTEOSSA – KUJALAT JA HANSSONIT TEHOKKAIMPANA

Liiganaisten vahvuus on kolmessa vahvassa maalintekoon kykenevässä ketjussa, tämä on todistettu tällä kaudella yli 90% otteluista. Lauantaina Lappeenrannassa Lirkkien kenttä teki kuusi maalia ja nyt poikia vastaan tehokkaimpina olivat Hanssonien ja Kujaloiden viisikot, kumpikin viimeisteli neljä maalia.

Naisten sentteriosasto Elina ”Ellu” Kujala, Marianne ”Mannu” Pohjonen ja Melina ”Meli” Rissanen hallitsivat keskikentän kaksinkamppailuita ja näin johdattivat tehokkaasti pelinkulkua. ”Ellu” ja Mannu” olivat myös hyökkäyssuuntaan todella tehokkaita.

Kuva Esa Takalo: Marianne Pohjonen SB-Pro #10, ”Mannu” taiteili Hanssonien sentterinä hattutempun.

NAISTEN KOKOKENTÄN PUOLUSTUS JA PELINOPEUS KOVALLA TASOLLA

”Iso kiitos pojille jälleen hyvästä ja rehdistä ottelusta. On todella hienoa, että meillä on omassa seurassa näin hyvä mahdollisuus sparrata toisiamme. Pelit tämän ikäisiä poikia vastaan on aina meille isoja haasteita ja nämä sytyttävät omalla tavalla varmasti kummankin joukkueen tekemään parhaansa.”

”B-Pojat eli nuoret miehet 16-18v. omaavat erilaisen meitä nopeamman voimantuoton. Tämä ominaisuus pojissa saa meidätkin pelaamaan ylinopeudella ja ennen kaikkea meidän on pelattava koko ajan fiksummin.”

”Pojilla on eniten opittavaa meihin nähden puolustuspelin nopeudessa ja pallollisen pelin nopeudessa. Ja ehkä yllättävää on, että tuomarit sallivat Naisten Liigassa kovemman linjan, kun B-poikien omissa sarjoissa, tämä on tullut esille kaikissa tämän kauden poikapeleissä.”   -Matti Kaipio, SB-Pro Naiset  päävalmentaja-

Kuva Juhani Järvenpää: Tiltu ”Matkanjohtaja” Siltanen SB-Pro #35 ja Ira ”Piku Myy” Moilanen #99 jakoivat ottelussa torjuntavastuun.

SB-PRON LIIGANAISET OTTIVAT KAUDEN NELJÄNNEN TREENIPELI VOITON B-POJISTA JA JATKAVAT ARKADIA-HALLISSA EDELLEEN VOITTAMATTOMINA. SEURAAVAKSI NAISTEN LIIGAN PELIT JATKUVAT LAUANTAINA PÄÄTÖSKIERROKSEN PELILLÄ JYVÄSKYLÄSSÄ. VOITOLLA JYVÄSKYLLÄSSÄ ON MAHDOLLISUUDET LIIGAN RUNKOSARJASSA TOISEEN SIJAAN!

MUKANA TOIMINTAA TUKEMASSA

XXL Seurakauppa