UUTINEN | SB-PRO

15.03.2018

B-tyttöjen kilpasarja päättyy lauantaina Ruskeasuolla

SB-Pron B-tytöt eli tässä tapauksessa käytännössä C:tytöt päättävät kilpasarjan pelit lauantaina Ruskeasuolla, jossa vastassa ovat sarjan selkeä 1. Lohjan Salibandy ja PSS Musta. Pro on pelannut kilpasarjan käytännössä C-tyttöjoukkueella ja yhteistyöjoukkue Lapin Veikkojen B-tytöt olivat mukana vain syksyllä alkusarjassa osan otteluista.

Lauantain Pro-teemat B:n osalta:

⇒ Nähdäänkö kentällä jo C:n pudotuspeleihin rakennettuja kentällisiä?

⇒ Kuinka onnistutaan haastamaan erittäin vahva LoSB?

⇒ Miksi muodostuu runkosarjan sijoitus 2., 3. vai 4.?

Lauantain peleissä Pro pääsee varmasti harjoittelemaan puolustuspelaamista riittävästi

B-tyttöjen pelit ovat olleet joukkueelle hieno mahdollisuus lisäpeleihin ja kokeiluihin

Kuluva kausi B-tyttöjen peleissä on antanut joukkueelle juuri sitä, mitä lähdettiinkin hakemaan. Kovia ja osin myös fyysisiä otteluita, joissa voi tehdä myös paljon erilaisia kokeiluita. Kuten kaikki muutkin C-tyttöihin perustuvat joukkueet näissä sarjoissa, niin myös Pro on peluuttanut tässä sarjassa tasaisesti koko materiaaliaan, näin kaikille on saatu riittävästi peliaikaa ja vastuuta. Ennen viimeisiä pelejä joukkue onkin jo varmistanut paikan neljän parhaan joukossa ja B-tyttöjen jatkopeleissä. Lauantain ratkaisee vain sen, onko lopullinen sijoitus 2., 3. vai 4.? Tällä hetkellä näyttäisi todennäköiseltä sijat 2-3, mikäli Lohja jatkaa sarjan loppuun yhtä vakuuttavasti, kuin ovat koko kauden pelanneet.

Kuva Taika-Tuulia Höynälä. Kuvassa Lohjan ”pelinrakentaja” Meri-Helmi Höynälä, joka johtaa pistepörssiä ylivoimaisesti

Lohja pitäisi pysäyttää, mutta riittävätkö lailliset keinot tähän?

Päivän avauspelissä Pro kohtaa Lohjan, joka on Meri-Helmi Höynälän johdolla ollut pysäyttämätön toistaiseksi. Kuinka Pro tässä tulee onnistumaan, se jää nähtäväksi, mutta kaikissa vaihtoehdoissa se on äärimmäisen vaikeaa. Niina Ahola antaa tukea omalla vahvalla panoksellaan ja myös Lohjan C-ikäiset Aurora Mäkelän, Ada Isometsän ja Cira Virran johdolla tekevät joukkueesta kokonaisuudessa erittäin vaikean voitettavan.

PSS on arvoitus lauantaina

Vaikka PSS ei saa kaikkia parhaita C-tyttöjä mukaan näihin peleihin, niin joukkue on silti todella taitava, kysymykseksi jääkin lähinnä se, kuinka vakavasti PSS haluaa edetä neljän parhaan joukkoon sarjassa? Porvoolla haasteen luo karsintojen kanssa samaan aikaan pelattavat C-tyttöjen pudotuspelit, mikä koskee tietysti myös Pron C-tyttöjä. Sen me kuitenkin kaikki tiedämme, että millä tahansa joukkueella PSS tulee ottelut pelaamaan, niin yhtään peliä ei tämä ryhmä tule huonosti keskittyneenä suorittamaan.

Pron pelit jatkuvat myös sunnuntaina Arkadiassa klo 13 alkaen

Sunnuntaina Pro jatkaa harjoitteluaan kohti C-tyttöjen play off-pelejä ja Arkadiaan saapuu vieraaksi VSS/ Rangers B-tytöt. Ottelu aloitetaan klo 13.30 ja päivän teemana on löytää pudotuspelitunnelmat. Ottelu pelataan alusta loppuun täysin play off säädöillä, 3*20 minuuttia tehokasta peliaikaa, täysimittaiset erätauot ja kaikki muu valmistautuminen myös, kuten se tulee tapahtumaan viikon päästä lauantaina eli 24.3, jolloin tulee olemaan Klaukkalassa ”sähköä ilmassa”.

SB-Pro C-tytöt

TERVETULOA SIIS KANNUSTAMAAN PRON C/B-TYTTÖJÄ NIIN LAUANTAINA RUSKEASUOLLE (KLO 13 JA 15), KUIN MYÖS SUNNUNTAINA 18.3 KLO 13.30 ARKADIAAN. ARKADIASSA YLEISÖLLE LUVASSA KAHVITARJOILUA JA HYVÄÄ TUNNELMAA ETKOILLA SEURAAVAA LAUANTAITA VARTEN.

MUKANA TOIMINTAA TUKEMASSA

XXL Seurakauppa