UUTINEN | SB-PRO

07.03.2018

Otteluennakko NST – SB-Pro

Naisten Liiga pelit jatkuvat reissulla Lappeenrantaan. Kotijoukkue NST majailee sarjataulukossa kahdeksantena ja kiinni viimeisessä pudotuspelipaikassa. Nakkisormet ovat osoittaneet kevättä kohden nousukuntoa ja ottaneet helmikuun lopulla kotona yhden pisteen Erviltä, sekä ryöstämällä Ankoilta Oulusta täydet kaksi pistettä ja viime kierroksella NST laittoi Tampereella Kooveen ahtaalle maalein 5-4. 

10.3 Klo: 17.00 NST – SB-Pro, Lappeenrannan Urheilutalo

Kuva Juhani Järvenpää: Anu Raatevaara SB-Pro #20 ja Ida Suikka NST #22, lauantaina jälleen väännetään varmasti myös käsikynkkää.

Lauantain Pro-teemat:

⇒ Mistä johtuu NST:n nousukunto?
⇒ Pelivuorossa SB-Pron maalissa Ira ”Pikku Myy” Moilanen!
⇒ Onnistuuko Pro murtamaan kotijoukkueen aggressiivisen ja tarkan puolustuksen?
⇒ Voitolla SB-Pro varmistaisi kotiedun pudotuspelien ensimmäiselle kierrokselle!

Kuva Juhani Järvenpää: Ira ”Pikku Myy” Moilanen, SB-Pro #99, Ira on lauantaina pelivuorossa ja hänen PMK on 2,5

NST ON KEHITTÄNYT HUIMASTI KOKOKENTÄN PUOLUSTUSTA – VIIMEISET KOLME OTTELA PMK 3,7

NST on päästänyt koko sarjassa toiseksi eniten maaleja omiin keskiarvolla 7,5 ja viimeisen kolmen ottelun päästettyjen maalien keskiarvo on ollut vain 3,7. SB-Pron koko sarjan päästettyjen maalien keskiarvo on 4,1 ja kolmen viimeisen ottelun PMK 5.

NST:en viimeinkin löydettyä pelivire myös tälle kaudelle, ovat he vaikea vastustaja kenelle tahansa. He pelaavat tällä hetkellä joukkueena isolla sydämellä tiedostaen omat vahvuudet ja vaikeudet. Tarkoittaa sitä, että he panostavat kaiken keskittymisen puolustamiseen, tavoitteena heidän pelissä on, että mahdollisimman pienen määrän maaleja pitäisi riittää voittoon.

Kuva: Heidi Lirkki SB-Pro #12, Heidi pelasi vielä viime kaudella NST:een riveissä ja oli kaudella 2015-16 voittamassa Suomenmestaruutta heidän paidassa.

SB-PRON HAASTEENA ON MURTAA KOTIJOUKKUEEN AGGRESSIIVINEN JA TARKKA PUOLUSTUS

”NST aloittaa karvaamisen keskialueen yläpuolelta ja viivan tuntumassa tulee ahdasta, näissä keskiviivan ylityksissä meidän tulee olla erityisen huolellinen. Hyökkäysalueella haluamme pois laidoilta parhaalle sota-alueelle, aktiivisesti haastamalla kulmista keskustaan ja puolustajien tulee hakeutua vedoille mahdollisimman usein.”

”Pyrimme myös tilanteen salliessa korkealla karvauksella pallonriistoihin syvällä hyökkäysalueella ja samalla pidämme yllä hyvää pelitempoa ja omaa pelifiilistä.”   

-Matti Kaipio, SB-Pro Liiga Naiset päävalmentaja-

Kuva: Juulianna Sotala SB-Pro #70, ”Jullen” kovat rannelaukaukset ovat viime aikoina toimineet, hän kunnostautui jälleen TPS pelissä maalintekijänä.

TOIMITUKSEMME ENNAKOI, ETTÄ LAPPEENRANNASSA TULLAAN NÄKEMÄÄN KAKSI HUIPPUUNSA VIRITETTYÄ JOUKKUETTA JA NÄEMME NAISSALIBANDYÄ PARHAIMMILLAAN. TAKTISEN JA TARKAN PELAAMISEN OHELLA TULLAAN NÄKEMÄÄN NOPEITA SUUNNANMUUTOKSIA JA KOVAA KAMPPAILUPELAAMISTA. SB-PRO TULEE PAREMMAN MAALINTEKOVOIMAN ANSIOSTA OTTAMAAN KAKSI PISTETTÄ JA VARMISTAA KOTIEDUN PUDOTUSPELIEN ENSIMMÄISELLE KIERROKSELLE.

MUKANA TOIMINTAA TUKEMASSA