UUTINEN | SB-PRO

04.03.2018

Otteluraportti SB-Pro – TPS

Pron Liiganaisilla oli lauantaina vuorossa kauden viimeinen kotiottelu ja vastaan asettui hunajainen Palloseura Suomen Turusta. Tepsi tarjosi viikko sitten koko Naisten Liigakauden kovimman yllätyksen, voittamalla uudessa Kupittaan palloiluhallin avajaisottelussa sarjakärki Classicin.     

3.3 SB-Pro – TPS 5-1 (2-1, 2-0, 1-0)

Kuvassa SB-Pron Lirkit ketjun hyökkääjät: Jenni Torkki #14, Heidi Lirkki #12 ja Jaana Lirkki #8.

Lauantain Pro-teemat:

⇒ SB-Pron kaikki ketjut onnistuivat jälleen maalinteossa, Lirkit  tehokkaimpana!   
⇒ Tiltu Siltaselta täydellinen peli!
⇒ Miten Pro onnistui Tepsin taitavan ykkösketjun nollaamisessa?
⇒ Kiitos yleisölle, teitte jälleen todella hienon tunnelman! 

Kuva: Laura Hietamäki SB-Pro #22 ja jälleen oli kiirettä Tepsin puolustajilla.

SB-Pro Liiganaisten tehot: Jenni Torkki 2+0, Mirja Hietamäki 1+0, Juulianna Sotala 1+0, Mirja Hietamäki 1+0, Heidi Lirkki 0+1, Elina Kujala 0+1, Laura Hietamäki 0+1, Jaana Lirkki 0+1

Maalivahtien torjunnat: SB-Pro Tiltu Siltanen 9 ja TPS Noora Vuorela 19

Laukaukset: SB-Pro 16+23+19=58 ja TPS 15+14+9=38

Ottelun parhaina pelaajina palkittiin: Denisa Ratajova SB-Pro ja TPS Jenna Saario

Veikkauksen mitalit

Kulta: Jenni Torkki SB-Pro 2+0

Hopea: Heidi Lirkki SB-Pro 0+1

Pronssi: Milja Rastas TPS 1+0

Yleisöä virallisesti 327 ja todellisuudessa noin 350

 

Kuva: Marianne Pohjonen SB-Pro #10, SB-Pron sentterit Marianne, Elina Kujala ja Jaana Lirkki saivat Pron päävalmentajalta kehuja erityisen hyvin onnistuneesta puolustuspelistä.

MITÄ PIDEMMÄLLE OTTELU ETENI, SEN SELVEMMIN PRO OTTI PELIN HALTUUNSA

Ottelun juoni oli etukäteen arvattavissa. TPS peluuttaa kapealla ryhmällä ja Pro iskee aktiivisesti kolmella kentällä. Vielä ensimmäisessä erässä vierasjoukkue pysyi hyvin pelissä mukana, mutta mitä pidemmälle pelikello kulki, sen vahvemmin Pro otti ottelun haltuunsa.

Kolmas erä olikin jo selkeää kotijoukkueen hallintaa ja vain maalitolpat ja Noora Vuorelan hienot torjunnat pitivät ottelun loppunumerot siedettävinä turkulaisten kannalta. Pron puolesta on hienoa nähdä nuorten ottavan entistä enemmän vastuuta ja ottelun viidestä kotijoukkueen maalista kolme menikin nuorisoryhmän nimiin (Torkki 2, Sotala 1).

SB-PRON KAIKKI KETJUT JÄLLEEN MAALINTEOSSA -LIRKIT KOLMELLA MAALILLA TEHOKKAIMPANA

”TPS yritti käyttää kolmosketjua mahdollisimman paljon, mutta heidän päivän kunto ei selvästi ollut nyt pelin vaatimalla tasolla ja Tepsi oli pakotettu peluuttamaan loppuun heidän kaksi parasta ketjua jo varsin aikaisessa vaiheessa.”

Jonkin verran ensimmäisessä ja varsinkin toisessa erässä ykkösketjut pelasivat usein vastakkain. Me onnistuimme nollaamaan heidän vaarallisimman osan ja samalla tiesimme, että meidän kakkonen ja kolmonen voittavat varmasti oman pelinsä ja näin kävi.”

”Tänään onnistuttiin löytämään täydellinen balanssi turvallisen ja aktiivisen pelin välillä. Parhaiten onnistuimme kokokentän puolustuspelissä, sekä puolustuspään puolustuksessa ja Tiltu pelasi maalissa täydellisen ottelun. Yksi tuli omiin, mutta siinä ei ollut mitään tehtävissä, koska pallo otti siinä niin erikoisen kierteen meidän puolustajan mailasta.”      -Matti Kaipio, SB-Pro päävalmentaja-

Kuvassa kapteenit: Jenna Saario TPS #89 ja Elina Kujala SB-Pro #18

KIITOS YLEISÖLLE LOISTAVASTA TUNNELMASTA – PRO JATKAA KOTONA VOITTAMATTOMANA!

Kiitos kotiyleisölle jälleen kerran! Teitte aivan upean tunnelman otteluun. Tällä voitolla SB-Pro vankistaa otettaan runkosarjan kakkosena. Kakkossija on tässä kohtaa vielä omissa käsissä ja kun katsotaan kilpailijoiden loppukauden ohjelmia, voidaan tässä kohtaa olla melko varmoja, siitä että SB-Prolla on pudotuspelien puolivälierävaiheessa kotietu, tämän menettäminen vaatisi kaikilta täydellistä ristiin pelaamista alkukauden tuloksiin nähden.

Kuva: Tiltu ”Matkanjohtaja” Siltanen SB-Pro #35

SEURAAVAKSI NAISTEN LIIGAPELIT JATKUVAT VIERASPELEILLÄ LAPPEENRANNASSA JA JYVÄSKYLÄSSÄ, SEKÄ YHDELÄ TREENIPELILLÄ SB-PRON OMIA B-POIKIA VASTAAN, JOKA PELATAAN MAANANTAINA 12.3 KLO:18.00 ARAKADIA-HALLILLA, OTTELUUN ON YLEISÖLLE VAPAA PÄÄSY.

PLAYOFFIEN PUOLIVÄLIERÄPÄIVÄT OVAT (Koti) LA 24.3, (vieras) SU 25.3 JA (koti) KE 28.3, SEKÄ TARVITTAESSA (vieras) LA 31.3 JA (koti) SU 1.4

 

MUKANA TOIMINTAA TUKEMASSA