UUTINEN | SB-PRO

04.03.2018

B-tyttöjen kilpasarjaa Porvoossa

Porvoo 4.3, B-tyttöjen kilpasarjaa

Pron C-tytöt + Messi jatkoivat B-tyttöjen kilpasarjaa Porvoossa. Sunnuntain peleihin joukkue läksi sarjataulukon 2.sijalta, mikä on sijoitus myös sunnuntain jälkeen.

Pron B-tyttöteemat sunnuntaina:

⇒ Peleihin valmistauduttiin lauantaina Liigapelissä työtehtävissä!

⇒ Osa pelaajista rippikoulusafarilla, jälleen löytyi uusia ratkaisijoita!

⇒Paikka neljän parhaan joukossa varmistui sunnuntaina!

Kyseessä eivät ole joulujuhlat, vaan C/B-tyttöjen työvuoro  Liiganaisten pelissä lauantailta

Lähes koko joukkue kävi auttamassa Liigapelin järjestämisessä lauantaina ja se tuntui sopivan tytöille hyvin. Pirteä pakkanen, -20 astetta piristi lisäksi joukkuetta ja päivän avausottelussa ÅIF joutuikin kohtuullisen kovaan kyytiin. Pro takoi maaleja tasaiseen tahtiin ja voittonumeroiksi 10 -3, joilla käytännössä varmistettiin paikka neljän parhaan joukkoon.

Ottelun erikoisuus oli ikkunoista kohti Pron maalia paistanut aurinko, joka auttoi vähintään toisessa ÅIF:n maalissa. Todetaan samalla, että ottelun tuomaristo oli hyvin perillä ongelmasta ja tarjosi mahdollisuutta pelata pelin puoliksi kumpaankin päätyyn.

Kuvassa Mimosa Kauno ja Jessica Luomankoski

Päivän toisessa ottelussa pelattiin perinteisen tasainen ottelu Tiikerien kanssa. Ottelun ensimmäinen erä päättyi maalittomana, mutta toisessa Pro otti 2-0 johdon ja loi myös paremmat maalitilanteet. Kolmannessa erässä kuitenkin Tiikerit nousi jo 2-3 johtoon, mutta vielä kerran Pro aikalisänsä jälkeen iski ja ottelun loppunumeroiksi jäivät 3-3.  Vielä 15 sekuntia ennen loppua Pro sai läpiajon, mutta tällä kertaa laukaus meni ohi maalin.

Hyvää ja jotain kehitettävääkin

Parasta ottelussa oli hyvä ja taisteleva ilme koko joukkueelta, puolustuspelaaminen joukkueena on mennyt selvästi eteenpäin kauden aikana. Hyökkäyspelaamisessa malttia on myös ajoittain aiempaa enemmän. Maltetaan kierrättää palloa, eikä luovuta niin nopeasti tilannetta. Alivoimapelaaminen oli myös tänään hyvällä tasolla, kuten on ollut koko kauden, tosin joukkue on ottanut suhteellisen vähän myös jäähyjä.

Jotain kehitettävää löytyy myös aina ja nostetaan tällä kertaa esiin vaihtorytmi, joka alkoi loppua kohden hajota ja väsyneenä olisi jopa vielä tärkeämpää säilyttää kurinalaisuus vaihdoissa. Pientä malttia tähän lisää ja saadaan viisikot näin kestämään ehyempinä.

Viikon päästä jatketaankin C-tyttöjen SM-sarjapelien merkeissä Jyväskylässä ja ennakko luvassa loppuviikosta.

 

MUKANA TOIMINTAA TUKEMASSA

XXL Seurakauppa