UUTINEN | SB-PRO

01.03.2018

B-tyttöjen kausi jatkuu sunnuntaina Porvoossa

4.3 Porvoo SBH, klo 09.00 ja 11.00

B-tyttöjen sarjakausi jatkuu pitkän tauon jälkeen sunnuntaina Porvoossa ja pelit ovat Pron C-tytöille jälleen hyvää valmistautumista kohti C:n SM-sarjapelejä. Sunnuntaina vastassa ovat ÅIF ja Tiikerit.

Kuva SB-Pro. Reetta Suontausta on pelannut vahvaa kautta C-ja B-tytöissä

Sunnuntain B-tyttöteemat:

⇒ Joukkue on venynyt B:n kilpasarjassa, jatkoa seuraa?

⇒ Kuinka paljon näkyvät rippikoulut sunnuntaina peleissä?

⇒ Ketkä ottavat ratkaisijan roolin Porvoossa?

Pro lähtee viikonlopun peleihin sarjan kakkosijalta

Kilpasarjan neljä parasta jatkavat maaliskuun lopulla SM-pudostuspelien karsintoihin ja Lohja on jo varmistanut sinne paikan. Pro on tällä hetkellä sarjassa toisena ja vahvasti myös menossa karsimaan, mutta kaikki on vielä sen osalta auki ja joukkue tarvitsee tähän pisteitä sarjan neljässä viimeisessä ottelussa.

Sunnuntaina rippikoulut vaativat osansa ja myös Pro lähtee peleihin vajaalukuisena, mutta joukkue on myös tähän kauden aikana tottunut ja ratkaisijoita on löytynyt laajalta rintamalta. B-tytöissä ei ole vielä saatu yhteenkään peliin täyttä ryhmää kasaan, mikä onkin antanut osaltaan runsaasti hyvää peliaikaa niille, joilla esteitä ei ole ollut ja kasvattanut kaikkia ottamaan vastuuta peleissä.

Kuva SB-Pro. Neea Mustola on palannut loukkaantumisen jäljiltä mukaan peleihin.

ÅIF mittaa Pron sunnuntaisen kunnon ensin

ÅIF Sipoosta on toistaiseksi vielä sarjassa ilman pisteitä, mutta joukkue pystyy ajoittain pelaaman pirteää peliä ja pienimpääkään asennevammaan ei Prolla ole varaa. Päivän toisessa pelissä vastassa on Tiikerit, jonka kanssa pelit ovat olleet tasaisia ja näin tulee käymään myös sunnuntaina. Tiikerit tarvitsevat pisteitä ja tulevat taistelemaan jokaisesta pallosta vain voitto mielessä. Tässä mitataankin Pron henkisen kantin taso ja ottelu tulee olemaan loistava harjoitus viikon päästä pelattaviin SM-sarjapeleihin.

Lauantaina C- eli B-tytöt nähdään jo Arkadia hallissa Liiganaisten ottelussa työtehtävissä ja tätä peliä kannattaa kaikkien tulla seuraamaan, Pro saa vastustajaksi silloin TPS:n Turusta. Ottelu alkaa klo 17.00 ja ovet avautuvat klo 16.00. Sunnuntaina sitten kannustamaan joukkeutta Porvooseen ja viikko tästä matka jatkuu Jyväskylään.

MUKANA TOIMINTAA TUKEMASSA

XXL Seurakauppa