UUTINEN | SB-PRO

28.02.2018

SB-Pro – TPS otteluennakko

3.3 Klo: 17.00 SB-Pro – TPS, Arkadia Halli, Klaukkala

SB-Pro pelaa lauantaina kauden viimeisen runkosarjan kotiottelunsa ja vieraaksi saapuu Palloseura Suomen Turust. Tällä hetkellä Turkulaiset ovat sarjataulukossa sijalla 6. Voitolla Tepsistä Pro vahvistaisi asemaansa runkosarjan kakkosena. Kakkossija tarkoittaisi kotietua pudotuspelien loppuun asti.

Lauantain Pro-teemat:

⇒ Nähdäänkö Arkadiassa kauden ennätysyleisö?
⇒ Onnistuuko SB-Pro pitämään kurissa Tepsin taitavan ykkösketjun?
⇒ Maaleissa vastakkain MM-kisojen parivaljakko?
⇒ Kentällä saatetaan nähdä kuusi sisarusparia, mikä näistä on illan tehokkain?

Kuva Salibandyliiga: Denisa Ratajova SB-Pro #24, ”Doli” on ollut loukkaantumisen takia sivussa neljä viikkoa ja tekee nyt paluun pitkältä tuntuneen odottelun jälkeen. 

Kuva Salibandyliiga: Emma Itänen SB-Pro #77 ja Milla Norlund TPS #44. Milla tulee pitää pihdeissä myös lauantaina, sillä hän on Tepsin tehokkain pelaaja kovilla 18+18 tehoilla.

ODOTAMME ARKADIAN KAUDEN YLEISÖENNÄTYSTÄ – NYKYINEN ENNÄTYS 420 KATSOJAA

SB-Pron Liiganaisten kahdella edellisessä kotiottelulla on ollut harmittavan paljon päällekkäisyyksiä, SB-Pron omien juniorijoukkueiden omien turnausten kanssa ja näin ollen he eivät ole vielä pääseet nauttimaan edustusjoukkueen kotiotteluista ja niiden tunnelmastaa. Nyt tiedettävästi päällekkäisyydet ovat vähäisiä ja lähes kaikilla on mahdollisuus saapua katsomoon. Yhdessä jo Arkadiaan edellisiin otteluihin löytäneiden fanien kanssa voimme tehdä uuden yleisöennätyksen.

Kuva Salibandyliiga: Hanna-Mari ”Hantta” Uimonen SB-Pro #81 ja Laura ”Lätty” Rantanen TPS #28. Laura on Tepsi paras maalintekijä.

TEPSIN VAARALLISTA YKKÖSKENTTÄÄ ON PIDETTÄVÄ SILMÄLLÄ – PRO PELAA KOLMELLA VIISIKOLLA

Tepsin maalinteko on yhden ketjun, mutta sitäkin vaarallisemman ketjun varassa. Milla Norlund-Jenna Saario-Laura Rantanen, Salla Ranta-Iina Siirilä tai Tiina Hoikkala, muodostavat hyvin taitavan ja luovaan peliin pystyvän viisikon.

”Tepsi pyrkiikin peluuttamaan heidän ykkösketjua mahdollisimman paljon ja vaarana heidän kannalta onkin, että SB-Pro kolmen kovan viisikon avulla nostaa pelin temmon sellaselle tasolle, että Tepsille tulee ongelmia jaksaa viedä ottelu läpi riittävän kovalla tasolla.”

Tepsi on ajoittain aloittanut otteluita jakamalla parhaita pelaajiaan kahteen ketjuun ja joutunut lähes poikkeuksetta palaamaan aina vanhaan tuttuun ykkösketjuun, jotta he saisivat tehtyä tarvittavat maalit.”      -Matti Kaipio, SB-Pro Liiganaiset päävalmentaja-

Kuva Salibandyliiga: Marianne Pohjonen SB-Pro #10 ja Jenna Saario TPS #89

MAALISSA VASTAKKAIN EDELLISTEN MM-KISOJEN HOPEAJOUKKUEEN PARIVAJAKKO

SB-Pron maalissa pelaa edellisten MM-kisojen ja Suomen maajoukkueen ykkösmaalivahti Tiltu Siltanen. Tepsin maalissa pelaa edellisten MM-kisojen hopeajoukkueen toinen maalivahti Noora Vuorela. Tepsi on vuorotellut maalillaan kokenutta ex-maajoukkueen maalivahtia Laura Stilliä ja Nooraa. Laura pelasi edellisen voittoisan pelin Classicia vastaan ja nyt on todennäköisesti pelivuorossa Noora.

Kuva Salibandyliiga: Elina Kujala SB-Pro #18 ja Laura Rantanen TPS #28, tässä ottelussa kohtaavat myös sarjan parhaat keskialoittajat.

KOKOONPANOISSA KUUSI PARIA SISARUKSIA – MIKÄ PARI SISARUKSISTA ON OLLUT TEHOKKAIN?

Elina ja Karoliina Kujala SB-Pro, 11+13 ja 19+13 = 30+26 yht.56p

Heidi ja Jaana Lirkki SB-Pro, 13+9 ja 9+7 = 22+16 yht. 38p

Jenna ja Jasmin Saario TPS, 12+18 ja 3+1 = 15+19 yht. 34p

Laura ja Mirja Hietamäki SB-Pro, 9+7 ja 8+6 = 17+13 yht.30p

Laura ja Noora Rantanen TPS, 12+6 ja 2+6 = 14+12 yht. 26p

Marianne Pohjonen ja Marjut Kinnunen SB-Pro, 4+3 ja 3+5 =7+8 yht.15p

Tepsin kolmas sisarpari Inka ja Viola Kuusisto, eivät todennäköisesti ole pelaamassa.

TOIMITUKSEMME ENNAKOI, ETTÄ TÄLLÄ KERTAA NÄHDÄÄÄN ENNÄTYSYLEISÖ JA PARIN VIERASKENTÄLLÄ KÄRSITYN TAPPION JÄLKEEN ERITTÄIN SISUUNTUNUT KOTIJOUKKUEE JA PRON KOTITAIKA JATKUU EDELLEEN VOITTAMATTOMANA.

 

MUKANA TOIMINTAA TUKEMASSA

XXL Seurakauppa