UUTINEN | SB-PRO

26.02.2018

Otteluraportti PSS – SB-Pro

SB-Pro Naisten Liigaottelut jatkuivat paikallisottelulla Porvoossa. Kotijoukkue PSS oli tyly emäntä ja voitti vahvan toisen erän ja tehokkaan viimeistelyn ansiosta. Porvoon Halliin oli saapunut mukavasti katsojia ja heidän ansiosta ottelussa oli myös hyvä tunnelma.        

24.2 PSS – SB-Pro 6-3 (1-1, 3-0, 2-2)

Kuva Janne Ekman: Anu Raatevaara SB-Pro #20, Anu palkittiin Pron parhaana pelaajana!

Lauantain Pro-teemat:

⇒ Millä osa-alueella PSS oli tällä kertaa vahvempi?   
⇒ Kuinka hyvin Pro onnistui omassa taktiikassaan?
⇒ Ei taaskaan, niin huono peli ettei löydettäisi jotain positiivista?

Kuva Janne Ekman: Heidi Lirkki SB-Pro #12

SB-Pro Liiganaisten tehot: Heidi Lirkki 1+0, Elina Kujala 0+1, Laura Hietamäki 1+0, Anu Raatevaara 0+1, Melina Rissanen 1+0, Jenni Torkki 0+1, Mirja Hietamäki 0+1

Maalivahtien torjunnat: SB-Pro Tiltu Siltanen 17 ja PSS Krista Nieminen 19

Peitot: SB-Pro 6 ja PSS 17

Laukaukset: SB-Pro 18+14+34=66 ja PSS 17+17+10=44

Ottelun parhaina pelaajina palkittiin: Anu Raatevaara SB-Pro ja Ella Holmberg PSS

Ensimmäinen erä Pron hallintaa, mutta viimeistely ei onnistunut

Ensimmäisessä erässä Pro otti pallollisen hallinnan, mutta PSS onnistui toisaalta omassa taktiikassaan ja maalinedustalla ei juuri ollut ylimääräistä tilaa. Toisaalta PSS onnistui peittämään laukauksia erittäin hyvin läpi ottelun. Melina ”Melli” Rissanen onnistui lopulta maalinteossa ja siirsi Pron 1-0 johtoon, mutta erän loppupuolella hienon pelin pelannut päivänsankari Miia Karjalainen hyvällä yksilösuorituksella tasoitti ottelun. Myöhästyneet onnittelut Miialle!

PSS ratkaisi ottelun toisessa erässä

Toisessa erässä pelin luonne muuttui ja PSS otti myös pallollisen hallinnan haltuunsa, teki kolme maalia ja oli kiistatta parempi. Erittäin kurinalaista pelaamista kotijoukkueelta ja nimenomaan joukkueena pelaaminen oli vahvempaa. Kolmas erä oli numerollisesti tasainen ja näin pisteet Porvooseen numeroin 6-3.

Kuva Janne Ekman: Melina Rissanen SB-Pro #66

MILLÄ OSA-ALUEELLA PSS OLI PAREMPI?

”PSS voitti ottelun molemmilla maalinedustoilla, kun nämä osa-alueet hävitään, niin ei otteluja voi voittaa. Ykkössektorin maalipaikat olivat Porvoolaisilla vähissä, mutta todella taidokkaasti onnistuivat hyödyntämään ne. Hyvin ottivat meiltä myös tilan pois heidän puolustuspäässä”  

”Me emme onnistuneet myöskään omassa joukkuetaktiikassamme karvauksen osalta, tavoitteenamme oli paineistaa korkealta mahdollisimman paljon ja luoda kova tempo otteluun, tähän jouduttiin myös sen takia, että olimme puolet ottelusta parin maalin taka-ajossa, tämä sopi tällä kertaa Porvoolaisille meitä paremmin, sillä he onnistuivat kääntämään pelin turvallisesti omasta päästä ylös, muutamaa poikkeusta lukuun ottamatta.      -Matti Kaipio, SB-Pro Liiganaisten päävalmentaja-

Kuva Janne Ekman: Laura Hietamäki SB-Pro #22 ja Ella Holmberg PSS # 18

SEURAAVAKSI NAISTEN LIIGAPELIT JATKUVAT LAUANTAINA 3.3 KOTIOTTELULLAÄ ARKADIASSA KLO:17.00, JOLLOIN VIERAILULLE SAAPUU PALLOSEURA SUOMEN TURUST.

MUKANA TOIMINTAA TUKEMASSA

XXL Seurakauppa