UUTINEN | SB-PRO

22.02.2018

Porvoon Salibandyseura – SB-Pro otteluennakko

24.2 Klo: 17.00 PSS – SB-Pro, Porvoo SBH

Naisten Liigapelit jatkuvat jälleen paikallispelillä. Kotijoukkue PSS vaeltaa tällä hetkellä neljän ottelun voittoputkessa ja SB-Pron yhdentoista ottelun voittoputki katkesi edellisessä otteluissa. Ottelusta odotetaan erittäin vähämaalista, koska Porvoossa osataan pelata sarjan parasta puolustuspeliä. Edellinen keskinäinen kohtaaminen päättyi SB-Pron voittoon niukimmalla mahdollisella erolla maalein 5-4. 

Pron teemat launtaina:

⇒ Pelaako PSS sarjan tylsintä vai tarkinta salibandyä?
⇒ Miten SB-Pro lähtee horjuttamaan Porvoon vahvaa puolustusta?
⇒ Ottelun taisteluparina, pistepörssien ykköset Karoliina Kujala vs. Miia Karjalainen?

Kuva Juhani Järvenpää: Karoliina Kujala SB-Pro #19, ”Kallu” on tehnyt tänä vuonna aina vähintään kaksi tehopistettä ottelua kohden. 

PORVOO ON SARJAN TARKIN JOUKKUE PUOLUSTAMAAN – HALUAAKO PRO MÄÄRÄTÄ PELIN TEMMON

PSS pelaa sarjan tarkinta peliä, he ovat päästäneet vain 2,8 maalia ottelua kohden ja se on vähiten koko sarjassa.  Tämä selittyy tarkalla puolustuspelillä, turvallisilla liikkeellelähdöillä omista ylös, hyvästä hyökkäysalueen puolustusvalmiudesta ja tietysti kokenut maalivahti Krista Nieminen on pelannut maalissa vahvan kauden.

Porvoon puolustuksen horjuttaminen korkealla karvaukselle on hyvin haastava tehtävä myös SB-Prolle, sillä PSS puolustajat ovat pallovarmoja ja heillä on kova pelikuri pallollisessa pelissä. Toimituksemme veikkaa, että Pro ottaa tämän haasteena ja tulemme näkemään pirullisen aggressiivisesti karvaavan Pron.

KAROLIINA KUJALA VS. MIA KARJALAINEN  

Sisäisten pistepörssien ykkösten roolit ovat tällä kertaa hyvin erilaiset. Kallu on kärkikarvaaja ja Mia on puolustaja. Kallu majailee koko Liigan pistepörssin kolmannella sijalla ja on tehnyt yli puolet enemmän pisteitä, kun Porvoon Mia Karjalainen.

Mia on tehopisteiden valossa tehokas pelinrakentaja ja kannattaa kiinnittää huomiota Karjalaisen uskomattomaan miinus tilastoon (-5). Tämä tarkoittaa sitä, että hän on ollut kentällä koko kauden aikana vain viisi kertaa, kun vastustaja on tehnyt maalin.

Kuva Juhani Järvenpää: Mirja Hietamäki SB-Pro #33 ja Laura Hietamäki SB-Pro #22, kannattaa saapua paikanpäälle katsomaan mitä uutta ”Hanssonit” ovat juonineet tähän peliin!

TOIMITUKSEMME TIETÄÄ, ETTÄ PSS ON TARKAN PUOLUSTUSPELIN ANSIOSTA TODELLA HANKALA VASTUSTAJA JA MAALIT TULEVAT OLEMAAN VÄHISSÄ. ENNAKOIMME KUITENKIN, ETTÄ PRO PITÄÄ KOVAA TEMPOA YLLÄ KORKEALLA KARVAUKSELLA JA HYÖKKÄYSALUEEN PALLONRIISTOJEN SEURAUKSEN PÄÄSEVÄT VIIMEISTELEMÄÄN VOITTOON TARVITTAVAT MAALIT!

MUKANA TOIMINTAA TUKEMASSA

XXL Seurakauppa