UUTINEN | SB-PRO

20.02.2018

Ruotsin, Suomen, Sveitsin ja Tsekin maajoukkueet Klaukkalaan

27.-29.4.2018 ARKADIA-HALLI, KLAUKKALA

Neljä maailman kovinta Naisten maajoukkuetta nähdään huhtikuussa Arkadialla, kun SB-Pro järjestää yhdessä Suomen Salibandyliiton kanssa EuroFloorball Tour -turnauksen. EFT on Salibandyn perustajamaiden kesken pelattava maajoukkueturnaus, joka kiertää säännöllisesti näiden kyseisten maiden järjestettävänä.     

Kuva Juhani Järvenpää: Elina Kujala #18 ja Karoliina Kujala #19, Ellu ja Kallu tullaan ehkä näkemään vielä ainakin kerran maajoukkuepaidassa EFT:ssä Klaukkalassa.

SB-Pron EFT-teemat:

⇒ Onko kyseessä Kujaloiden pitkän maajoukkueuran viimeiset ottelut?
⇒ Nouseeko SB-Prosta maajoukkueeseen uusia nimiä?
⇒ Mikä arvo EFT-turnauksella on salibandyn markkinoinnille Nurmijärven alueella?

Kuva Juhani Järvenpää: Tiltu Siltanen SB-Pro #35, Tirehtööri tullaan todennäköisesti näkemään myös Suomen paidassa huhtikuun EFT -turnauksessa.

PÄÄTTYYKÖ KUJALOIDEN PITKÄ MAAJOUKKUE TAIVAL KOTI TURNAUKSEEN?

Vielä on mahdotonta tietää, kuinka kauan jatkuu Ellun ja Kallun pitkä ura maajoukkueessa. Toimituksemme oma arvio on, että kummallakin on halu edustaa Suomea vielä ainakin kerran kotikentällä Suomea turnauksessa. Karoliina Kujala on tehnyt jo sopimuksen seuran kanssa jatkosta ja ainakin taitojensa puolesta jatko maajoukkueessa on mahdollista myös tulevalla kaudella.

NOUSEEKO SB-PROSTA UUSIA NIMIÄ MAAJOUKKUEESEEN?

Suomen maajoukkueen runkopelaajistossa tulee tässä kohtaa olemaan jonkin verran luonnollista vaihtuvuutta. SB-Prossa pelaajat pääsevät varmasti hyvin esille, sillä kevään Playoffit ovat totuttuun tapaan näyteikkuna uusille kyvyille ja SB-Pro tulee viihtymään pudotuspeleissä pitkään.

Kuva Juhani Järvenpää: Laura Hietamäki SB-Pro #22, Laura on osoittanut hyvää nykykuntoa ja tavoittelee paikkaa maajoukkueessa huhtikuun turnaukseen.

EFT-TURNAUS TUO SALIBANDYÄ TUNNETUKSI

SB-Pro halusi nimenomaan tuoda kansainvälisen tason Salibandyä Klaukkalaan nähtäväksi, koska tämän tiedetään olevan hyvää mainosta lajille. Haluamme tuoda myös SB-Pro:ta esille viriilinä Salibandyseurana, jonka toiminnasta kannattaa olla kiinnostunut. Kokonaisuutena turnaus onkin erinomainen tapa saada lajille lisää harrastajia Nurmijärvellä ja toisaalta myös kunnalle hieno mahdollisuus saada omaa brändiään enemmän tunnetuksi pääkaupunkiseudun ulkopuolella.

http://salibandy.fi/uutiset/huippu-urheilu-uutiset/mm-kisojen-karkimaat-nurmijarvella-huhtikuussa/

TOIMITUKSEMME HALUAA TOIVOTTAA TERVETULLEEKSI MAAILMAN KOVIMMAT NAISTEN MAAJOUKKUEET, VANNNOUTUNEET FANIT, SEKÄ UUDET SALIBANDYN YSTÄVÄT KLAUKKALAAN, KOETAAN YHDESSÄ ARKADIAN AINUTLAATUINEN TUNNELMA!

MUKANA TOIMINTAA TUKEMASSA