UUTINEN | SB-PRO

18.02.2018

EräViikingit – SB-Pro otteluraportti

Naisten Liigassa yhdentoista ottelun voittoputkessa matkustanut SB-Pro taipui kovassa iskussa olevalle EräViikingille. Viikingit voittivat ansaitusti hallittuaan kahta ensimmäistä erää. SB-Pro sai ottelun juonesta kiinni vasta kolmannessa erässä.

17.2 ErVi – SB-Pro 8-4 (3-1, 3-1, 2-2)

Kuva Juhani Järvenpää: Karoliina Kujala SB-Pro #19, Kallu saalisti jälleen hyvät tehot 2+1

Lauantain Pro-teemat:

⇒ Yhdentoista ottelun voittoputki katki!
⇒ Käynnistyikö SB-Pron peli täydellä teholla vasta kolmannessa erässä?
⇒ Ei niin huono peli, ettei jotain hyvääkin?

Kuva Juhani Järvenpää, SB-Pron: Minna Tuovinen #28, Karoliina Kujala #19, Elina Kujala #19, Jenni Torkki #14 ja Anu Raatevaara #20. Loukkaantumisten takia uusittu ykkösketju oli Pron tehokkain viisikko, kolmella maalillaan.

SB-Pro tehot: Karoliina Kujala 2+1, Juulianna Sotala 1+0, Jenni Torkki 1+0, Jaana Lirkki 0+1, Minna Tuovinen 0+1, Elina Kujala 0+1

Maalivahtien torjunnat: SB-Pro Tiltu Siltanen 12, Ira Moilanen 3 ja ErVi Laura Loisa 27

Veikkauksen mitalit:

Kultainen mitali Sara Piispa Ervi, 1+3

Hopeinen mitali Laura Loisa ErVi, 27 torjuntaa

Pronssinen mitali Karoliina Kujala, SB-Pro 2+1

Kuva Juhani Järvenpää: Tuomaripalaveria kapteeneille ottelun tapahtumista.

ERÄVIIKINGIT KÄYTTIVÄT TEHOKKAASTI HYVÄKSI PRON PUOLUSTUSALUEEN NUKAHDUKSET 

”ErVi käytti meidän nukahdukset tehokkaasti hyväksi. Meidän puolustuksen reagoinnin nopeus, syöttölinjojen katkominen ja peittopelin heikkous maksoivat pisteet tänään ErVille. Otan omaan piikkiini sen, että emme olleet tänään valmiita pelaamaan riittävän kovalla tasolla ja sen ettemme osanneet tehdä oikeita valintoja ottelun edetessä, liian myöhään päästiin sisälle otteluun.”      -Matti Kaipio, SB-Pro Liiganaiset päävalmentaja-

Kuva Juhani Järvenpää: Juulianna Sotala SB-Pro #70, Julle onnistui jälleen puolustajan roolissa maalintekjänä

EI NIIN HUONOPELI ETTEI LÖYDY JOTAIN POSITIIVISTA – PROOLTA VAHVA KOLMAS ERÄ

SB-Pro tuli kolmaanteen erään kaventamalla pelaavaa kokoonpanoa ja karvaten koko viisikon voimin päätylaudasta, tämä sekoitti ErVin avauspelin totaalisesti ja pelin hallinta siirtyi välittömästi SB-Prolle.

Kolmannessa erässä nähtiin myös tilanne jossa pelattiin tasavajaalla noin neljänkymmenen sekunnin ajan. SB-Pro voitti tuon jakson maalein 0-2.

Kolmannen erän laukaukset kertovat hyvin, kuinka voimakkaasti pelin hallinta siirtyi Prolle. Kaikki laukaukset kolmannessa erässä SB-Pro 30 ja ErVi 17, laukaukset ykkössektorista SB-Pro 13 ja ErVi 5. Otetaan huomioon vielä se, että Pro pelasi alivoimalla noin viisi minuuttia kyseisestä erästä.

Laukaukset koko ottelussa SB-Pro 61 ja Ervi 42, sekä koko ottelun laukaukset ykkössektorista SB-Pro 19 ja ErVi 18.

ERÄVIIKINGIT ANSAITSI VOITTONSA PELAAMALLA TÄSSÄ KOHTAA KAUDEN PARHAAN PELINSÄ JA ENNEN KAIKKEA PELAAMALLA ERITTÄIN HYVÄÄ SALIBANDYÄ KAKSI ERÄÄ. PRO OSOITTI KOLMANNESSA ERÄSSÄ VAHVUUTENSA JA OSOITTI VAHVAN MORAALISEN KUNNON ESITTÄMÄLLÄ UPEATA TAISTELUILMETTÄ OTTELUN LOPPUUNASTI.  

PRON PELIT JATKUVAT 24.2 PORVOOSSA KLO.17.00. ARKADIASSA 3.3 VASTASSA TPS, JONNE HALUAMME JÄLLEEN KAIKKI MUKAAN!

 

 

MUKANA TOIMINTAA TUKEMASSA

XXL Seurakauppa