UUTINEN | SB-PRO

15.02.2018

EräViikingit – SB-Pro otteluennakko

17.2 Klo: 15.30 ErVi – SB-Pro, Mosahalli Tapanila

Tällä kertaa SB-Pro matkustaa kierroksen kärkikamppailuun paikallisvastustaja EräViikinkien vieraaksi. Edellinen kohtaaminen syksyllä Keravan Kurkelassa päättyi tiukkojen vaiheiden jälkeen SB-Pron 6-5 voittoon. Kummallakin on voitto alla edellisestä ottelusta. Pron voitettua kotonaan Koovee 7-6 ja ErVin voitettua ÅIF:n vieraskentällä maalein 3-7.

Lauantain Pro-teemat:

⇒ Odotettavissa kuuma paikallispeli, pysyvätkö tunteet  kurissa?
⇒ Tulossa huippuveskarien taistelu, Tiltu ”Matkanjohtaja” Siltanen vs. Laura Loisa!
⇒ Kaksi kolmen ketjun joukkuetta vastakkain?

Kuva Juhani Järvenpää: Jatkuuko tutkapari Karoliina Kujalan #19 ja Melina Rissasen #66 maalitehtailu Erviä vastaan?

ODOTETTTAVISSA ON TODELLISTA PAIKALLISPELIN TUNNELMAA

Ervillä on lyhyt historia Naisten Salibandyliigassa, mutta nämä joukkueet tuntevat toisensa tai ainakin useat pelaajat tuntevat toisensa, sillä tässä ottelussa on vastakkain poikkeuksellisen monta entistä joukkuekaveria ja se ei voi olla näkymättä ottelun tunnetilassa eikä myöskään tahtopuolella.

KAKSI SUOMEN PARASTA MAALIVAHTIA VASTAKKAIN

Toimituksemme mielestä Tiltu Siltanen ja Laura Loisa ovat tällä hetkellä Liigan kaksi kovinta maalivahtia. Liigassa Tiltun päästettyjen maalien keskiarvo on 4,1 ja Loisan vastaava on 3,9.

SB-Pron maalivahtivalmentaja Aake Kettunen luonnehtii kahden loistavan maalivahdin teknisiä eroja

”Kummankin maalivahdin pääliikkumistekniikat ovat hyvin erilaiset. Tiltu käyttää pääsääntöisesti työntötekniikka ja Laura liikkuu suurimmaksi osaksi kuopaisutekniikalla. Kumpikin edustaa näissä tekniikoissa maailmanhuippua.”

”Käsitorjunnoissa ovat myös käytössä hyvin erilaiset tavat. Tiltu pelaa käsitorjunnat tarkoilla nopeilla reaktioilla, joka on hänen poikkeuksellinen vahvuus. Lauran tapa käyttää ylävartaloa ja käsiä on järjestelmällinen, jota ohjaa oikea ajoitus ja vahva pelin luku.”

Kuva Juhani Järvenpää: Walpuri Siltanen, SB-Pro #35

KAKSI KOLMEN VIISIKON JOUKKUETTA VASTAKKAIN – MAALINTEKO VOIMAA KOLMESSA VIISIKOSSA 

Kumpikin joukkue luottaa tasaisen kolmen ketjun peluutukseen ja kummassakin joukkueessa ketjujen välinen tasapaino on hyvin balanssissa maalinteon suhteen.

Kolme tasavahvaa viisikkoa takaavat sen, ettei väsymistä pitäisi ilmentyä kummankaan tekemisessä, eikä siitä johtuvaa tason laskua. Tämä lupaa läpi pelin kovavauhtista taistelua ja kumpikin on jatkuvassa valmiudessa nostamaan karvauksen päätylautaan asti.

TOIMITUKSEMME TIETÄÄ, ETTÄ ERVILLÄ ON MYÖS TAITAVA JOUKKUE JA HUIPPUMAALIVAHTI. ARVIOMME ON, ETTÄ TULEMME NÄKEMÄÄN TODELLA LAADUKKAAN JA KOVAVAUHTISEN PAIKALLISOTTELUN, JOSTA EI TULE TUNNETTA PUUTTUMAAN. PRO VOITTAA OTTELUN HALITSEMALLA KAKSINKAMPPAILUITA JA TEKEE MUUTAMAN MAALIN ENEMMÄN NOPEILLA SUUNNAMUUTOKSILLA.

MUKANA TOIMINTAA TUKEMASSA

XXL Seurakauppa