UUTINEN | SB-PRO

12.02.2018

SB-Pro -Koovee otteluraportti

10.2 SB-Pro – Koovee 7-6 VL (1-1, 4-2, 1-3, 0-0, 2-1)

Ottelun alkuun pidettiin Arkadia Hallin avajaiset ja näin Liigan kärkiottelu sai juhlalliset alkuseremoniansa. Itse ottelusta muodostui todellinen trilleri, jossa lopulta nähtiin SB-Pron historian ensimmäinen voitto voittolaukauskisassa.

Kuva Juhani Järvenpää: Viivi Rättyä lauloi upeasti Maammelaulun, taustalla ottelun erotuomaripari Juha Sirkka ja Tom Kirjonen.

Lauantain Pro-teemat:

⇒ Laura Hietamäen komeat rankkarimaalit kruunasivat trillerin!
⇒ Kaupin sisarukset pitivät Kooveen mukana voittotaistelussa!
⇒ Juulianna Sotala ja Melina Rissanen antoivat kovat näytöt U19 maajoukkuevalmentajalle!
⇒ Ottelun tunnelma keräsi pelaajilta paljon kiitoksia!   

Kuva Juhani Järvenpää: Laura ”Boss Hanson” Hietamäki SB-Pro #22, Laura nousi päivä sankariksi tekemällä maalin varsinaisella peliajalla ja kaksi lisää rankkarikisassa.    

SB-Pro tehot: Melina Rissanen 2+0, Laura Hietamäki 1+1, Karoliina Kujala 0+2, Marianne Pohjonen 1+0, Jaana Lirkki 1+0, Juulianna Sotala 1+0, Elina Kujala 0+1, Heidi Lirkki 0+1, Marjut Kinnunen 0+1

Maalivahtien torjunnat: SB-Pro Tiltu Siltanen 18 ja Koovee Noora Laakso 22

Parhaina pelaajina palkittiin: SB-Pro Melina Rissanen 2+0 ja Koovee Oona Kauppi 2+1

Veikkauksen mitalit:

Kulta: Laura Hietamäki, SB-Pro

Hopea: Veera Kauppi, Koovee 

Pronssi: Emma-Karoliina Itänen, SB-Pro

Ottelun kuvat: https://www.flickr.com/photos/salibandyliiga/albums/72157691551416381/with/28409545079/

Kuva Juhani Järvenpää: Marianne Pohjonen SB-Pro #10

NÄHTIIN TUNNELMALLINEN TRILLERI – SB-PRO EDELLEEN VOITTAMATON ARKADIASSA

Alkujuhlallisuuksien jälkeen nähtiin molemmilta hiukan hermostunutta peliä, SB-Pron pitäen tempoa yllä kolmen viisikon voimin ja karvaamalla aktiivisesti korkealta.

Toisessa erässä Koovee jatkaa puristuksissa Pron kuumassa prässissä ja Kooveen puolustuksen pelinopeus ei näytä riittävän. Lopulta SB-Pro onnistukin muuttamaan selvän pelin hallinnan parin maalin johtoasemaksi.

Tällä kertaa kolmannessa erässä SB-Pron johtoaseman turvaaminen ei onnistunut parhaalla mahdollisella tavalla, vaan pallollinen pelikuri alkaa rakoilla ja pallot alkavat jäädä keskialueella Kooveen lapoihin. Kaupit käyttävät tarjoilun hyväkseen ja tasoittavat pelin.

Jatkoaika ja voittolaukauskisa

SB-Pro pelaa ensimmäisen kerran tälle kaudelle uutuutena tullutta neljä vs. neljä jatkoaikaa. Kummallekaan ei jatkoajalla aukea oikein hyviä paikkoja ja mennään voittolaukauskisaan, jossa nousevat esille SB-Pron Tiltu Siltanen ja Laura Hietamäki.

Tiltu nollaa Kooveen Veera Kaupin, Elli-Noora Huotarin, sekä Oona Kaupin toisen yrityksen. Laura Hietamäen rankkarit ovat molemmat hallittuja, näyttäviä viimeistelyjä ja täydet kaksi sarja pistettä jää Arkadiaan.

Kuva Juhani Järvenpää: Jaana Lirkki SB-Pro #8 ja Veera Kauppi Koovee #5

JUULIANNA SOTALA JA MELINA RISSANEN ANTOIVAT KOVAT NÄYTÖT U19 MAAJOUKKUE VALMENTAJALLE

Juulianna ”Julle” Sotala pelasi vahvan ottelun ja teki ensimmäisen maalinsa Liigassa. Melina ”Melli” Rissanen paikkasi onnistuneesti Denisa Ratajovaa ykkösketjussa tekemällä kaksi maalia.

Kooveen päävalmentaja Tiina Rönning on U19 Tyttöjen maajoukkueen valmentaja. Melli ja Julle ovat kumpikin tyrkyllä keväällä Sveitsissä pelattaviin Tyttöjen MM-kisoihin. Tämän parempia näyttöpaikkoja he eivät tule saamaan ja parempaa onnistumista oikealla hetkellä tuskin pystyy antamaan.

Kuva Juhani Järvenpää: Juulianna ”Julle” Sotala SB-Pro #70

TOIMITUS TAPASI OTTELUN JÄLKEEN KOOVEEN VEERA KAUPIN

” Oli hienoa olla pelaamassa juuri tätä juhlaottelua täällä ja koko Liigalle tämä on kiva juttu, että saamme uusia parempia olosuhteita. Me saimme oman hallimme juuri ja nyt teillä on vastaava ja hienot puitteet. Yleisö oli myös mahtavasti mukana ja oli tosi kiva pelata täällä. Kenttä on hyvä, ehkä hiukan vaikea näin ensimmäistä kertaa, mutta pidin siitä. Oma peli oli ihan hyvällä tasolla, mutta tietysti sitä aina haluaisi voittaa ottelun, kuitenkin meidän joukkueelle tunnustus, että noustiin kolmannessa erässä taistelemaan ottelun voitosta vielä. Onnittelut vielä teille uudesta hallista ja pelaajille tämä on varmasti iso asia!”  – Veera Kauppi, Kooveen maajoukkuehyökkääjä –

TOIMITUKSEMME HALUAA KIITTÄÄ YLEISÖÄ!!! TE TEITTE TÄHÄN OTTELUUN HIENON TUNNELMAN JA KANNUSTITTE ÄÄNEKKÄÄSTI LÄPI OTTELUN. VARSINKIN NÄIN TIUKASSA OTTELUSSA KOTIYLEISÖN TUKI OLI VARMASTI ENSIARVOISEN TÄRKEÄÄ, JOTTA TÄYDET PISTEET JÄTETTIIN ARKADIALLE.

SEURAAVAN KERRAN ARKADIASSA TARVITAAN TEITÄ; KUUDETTA KENTTÄPELAAJAA, LAUANTAINA 3.3 KLO 17.00, JOLLOIN VASTASSA ON TPS.

 

MUKANA TOIMINTAA TUKEMASSA

XXL Seurakauppa