UUTINEN | SB-PRO

09.02.2018

Chalupa ja SB-Pro yhteistyöhön!

Ravintolaketju Chalupa ja SB-Pron Liiganaiset aloittavat yhteistyön, jolla Arkadia hallin ruokatarjonta nousee Liigaotteluissa ansaitsemalleen tasolle

Chalupa on tällä hetkellä 13 ravintolan ketju, joka sijaitsee pääkaupunkiseudulla, mutta myös Tampereella, Lahdessa ja Jyväskylässä. Ketju on laajentumassa nopeasti  samaan aikaan, kun nopea, mutta myös terveellinen ruokailu kasvattaa trendinä osuuttaan koko ajan. Chalupalla on tavoitteena olla vuonna 2020 jo 40 toimipisteen valtakunnallinen ravintolaketju.

Chalupan tarina lyhyesti

Teheranista kotoisin olevat veljekset Iman ja Amin Gharakhozlu muuttivat noin 20 vuotta sitten Suomeen ja huomasivat täällä selkeän markkinan pikaruoalle, joka samaan aikaan on kuitenkin myös terveellistä ja perustuu tuoreisiin ja hyvän makuisiin raaka-aineisiin. Heillä on taustalla jo tunnetut ravintolat kuten Shanghai Cowboy, Café Rio, Jalla Jalla ja New York Ninja.

Tällä hetkellä on aika kypsä nyt myös Chalupan tapaiselle pikaruokaketjulle, jossa yhdistyvät nopea syöminen ja pikaruoka, terveellisyys, hyvät raaka-aineet ja toisaalta myös kuluttajan mahdollisuus rakentaa oma suosikkinsa. Lyhyesti sanottuna Chalupa on uusi meksikolainen tapa syödä nopeasti ja rennosti.

Miksi sitten SB-Pro ja Liiganaiset sopivat tähän yhteistyökumppaniksi?

“Me olemme nopeasti kasvava ketju ja salibandy on nopeasti kasvava urheilulaji, joka jo nyt nousee harrastajamääriltään valtakunnan kakkoseksi. SB-Pro haluaa selvästi kehittyä myös Liigaseurana ja kehittää ottelutapahtumaa, joka on myös meille tietty vaatimus.

Meillä on itsellämme myös urheilutaustaa ja tämä tietysti on yksi syy lähteä tähän projektiin mukaan. Nuoret syövät myös entistä terveellisemmin ja ehkä vielä nuoret naiset erityisesti, joten meidän tarjontamme sopii kohtaa tässä erinomaisesti sen mitä Pron Liiganaiset tarjoavat meille osaltaan. Unohtamatta tietenkään myös SB-Pron runsasta juniorityötä sekä nuoria pelaajia.

Tavoite on tietysti se, että kumpikin hyötyy tästä, Pro pystyy ottelutapahtumissaan tarjoamaan parempaa ja nopeaa pikaruokaa, mikä sopii tiivistahtiseen otteluun. Me taas saamme näkyvyyttä, joka profiloi meitä oikeaan suuntaan.”  – Iman Gharakhozlu, Chalupa-

“Meille tämä on todella iso asia ja nostaa meidän profiilia ja uuteen halliin siirryttäessä olemme äärettömän kiitollisia siitä, että saamme tämän mahdollisuuden. Yksin me emme pystyisi tarjoamaan yleisölle näin upeaa pikaruokaa, terveellistä ja maukasta.

Meille on suuri haaste jatkossa antaa kaikki se tuki ja yhdessä Chalupan kanssa ideoida, mitä me voimme antaa vastineeksi, jotta kumpikin kokee saavansa tästä hyötyä. Ensi kaudella olemme varmasti tässä jo paljon pidemmällä. Tässä jo esitän suuren kiitoksen Imanille ja Aminille samastamme luottamuksesta!”  –  Janne Raatikainen, SB-Pro Liiganaisten joukkueenjohtaja ja seuran puheenjohtaja –

Tulevana lauantaina katsojillamme on ensimmäistä kertaa mahdollisuus tutustua Chalupan tuotteisiin kahviossamme ja hallin virallinen avausottelu alkaa siis 10.2 klo 17.00. Paikalle kannattaa tulla hyvissä ajoin, sillä katsomo tulee olemaan täynnä ja hallin ovet avataan klo 16.00.  

Ohessa linkki Chalupan sivuille

Food Machete – Seikkailu makujen viidakossa

 

 

MUKANA TOIMINTAA TUKEMASSA