UUTINEN | SB-PRO

08.02.2018

SB-Pron Liiganaiset ovat tehneet pelaajasopimuksia kaudelle 2018/ 2019!

Tiedote 8.2.2018

SB-Pron Liiganaiset pääsivät vuoden alussa pitkän odotuksen jälkeen pelaamaan ensimmäisen todellisen kotipelinsä Arkadiassa tammikuussa ja tulevana lauantaina on vuorossa uuden Arkadia hallin virallinen avausottelu. Samaan aikaan on kuitenkin ollut jo rakennustyö ensi kauden joukkueeksi vauhdissa ja ensimmäiset 10 pelaajasopimusta voidaan julkaista nyt.

Kuva Juhani Järvenpää. Maailman paras maalivahti Tiltu Siltanen

Tiltu Siltanen jatkaa myös tulevalla kaudella Pron Liiganaisissa

Hyväkin joukkue tarvitsee huippumaalivahdin ja  SB-Pro on allekirjoittanut jatkon MM-kisojen parhaaksi maalivahdiksi valitun Tiltu Siltasen kanssa.

Kuva SB-Pro. Tiltu Siltanen ja uusi sopimus

Myös toinen MM-kisojen hopeamitalisti on allekirjoittanut uuden sopimuksen

Karoliina Kujala on niitä pelaajia, joilla on suuri Pro-sydän ja maajoukkueen vakiokalustoon kuuluva Karoliina on myös allekirjoittanut uuden sopimuksen. Tämän sopimuksen myötä tietty ”Pro-henkinen” jatkuvuus joukkueessa on turvattu ja samalla jatkuu Karoliinan metsästys kohti 500 tehopistettä Liigassa.

Kuva Juhani Järvenpää. Karoliina Kujala jatkaa SB-Prossa ja on siis jatkossakin tärkeä osa joukkuetta kohti menestystä

Myös Hietamäen sisarukset Laura ja Mirja jatkavat joukkueessa!

Kun puhutaan salibandyn seuraikoneista, niin Laura ja Mirja Hietamäkeä ei voida unohtaa. Myös ”Hanssonit” jatkavat uudessa Arkadian hallissa SB-Pron väreissä. Hyökkäykkääjistä myös loistavan kauden pelannut Heidi Lirkki ja joukkueen nuoriin lupauksiin kuuluva Melina Rissanen ovat sopineet jatkosta ensi kaudelle.

Pron puolustuksessa suuren roolin ottaneet Anu Raatevaara, U-19 maajoukkueseen noussut Juulianna Sotala ja Emma Itänen ovat allekirjoittaneet jatkosopimuksen SB-Pron Liiganaisissa.

Maalivahdeista Jannika Kiiskellä on jo sopimus kaudelle 2018-2019.

Kuva Juhani Järvenpää. SB-Pro on tehnyt tällä kaudella eniten maaleja Liigassa ja uuden sopimuksen allekirjoittanut Heidi Lirkki on ollut joukkueen toiseksi tehokkain maalintekijä kuluneella kaudella.

SB-Pro hakee ensi kaudella menestystä entistä vahvemman joukkueen johdolla!

Uusi kotihalli ja sen mukanaan tuoma ”kuudes kenttäpelaaja eli kotiyleisö” ovat suuri apu tulevalle kaudelle. Ja joukkueen rakennus etenee erittäin positiivisissä merkeissä. Tavoitteena ei voi olla mikään muu kuin Suomen Mestaruus ja koko organisaatio on asettanut itselleen selkeän tavoitteen tästä. Uusia pelaajasopimuksia näiden jo julkaistujen lisäksi tullaan allekirjoittamaan lisää seuraavien kahden kolmen viikon aikana ja tavoite on, että erittäin iskukykyinen joukkue on 80% valmis jo maaliskuun aikana. Muutama pelaajasopimus tehdään vasta kevään ratkaisupelien jälkeen.

Joukkueen rakenne tulee olemaan sopiva sekoitus kokemusta ja nuoruutta. Strategiana on jo tänä vuonna erinomaisesti toiminut kolmen kentän erittäin aktiivinen pelitapa, mikä vaatii laajan pelaajamateriaalin ja joukkueen jokainen pelaaja voi ottaa tarvittaessa suurenkin vastuun itselleen.

Tervetuloa seuraamaan Pron Liiganaisten huippupeliä Kooveeta vastaan lauantaina 10.2. Kentällä ovat myös kaikki jo uuden sopimuksen tehneet pelaajat! 

 

MUKANA TOIMINTAA TUKEMASSA

XXL Seurakauppa