UUTINEN | SB-PRO

07.02.2018

SB-Pro – Koovee otteluennakko

10.2 Klo: 17.00 SB-Pro – Koovee, Arkadia Halli, Klaukkala
Naisten Liigan kärkikamppailut saavat jatkoa, kun sarjakärki SB-Pro saa vieraakseen sarjakolmosen Tampereelta. Koovee voitti edellisessä ottelussaan vieraskentällä TPS:n maalein 2-5. SB-Pron voittoputki sai jatkoa viimeksi Oulussa, kun Ankat kaadettiin kovan taistelun jälkeen maalein 3-6.

Lauantain Pro-Liigateemat:

⇒ Millaiset hallin avajaisjuhlallisuudet tullaan näkemään?
⇒ SB-Pro kolme ”tutkaparia” kaksosia vs. Koovee ”ihme”kaksoset?
⇒ Tiia Ijäs palaa Liiganaisten kokoonpanoon!
⇒ Tarjoaako Koovee kauden kovimman juoksukilpailun?

Kuva Juhani Järvenpää: Tiltu ”Matkanjohtaja” Siltanen SB-Pro #35, Tirehtööri pelaa SB-Pron paidassa 101. Liigaottelunsa Kooveeta vastaan
SB-PRO KOLME PARIA KAKSOSIA VS. KOOVEEN ”IHMEKAKSOSET”
SB-Pron kolme viisikkoa on rakennettu kaksoisparien ympärille. Näin Pro on varmistanut sen, että ainakin yksi todellinen tutkapari löytyy jokaisesta viisikosta.
Kooveen Veera ja Oona Kaupista tekee erikoisen kasoisparin se, että heistä Veera pelaa oikea käsi alhaalla ja Oona pelaa vasen käsi alhaalla, kätisyydet tukevat tämän tutkaparin hyökkäyspelinopeutta, varsinkin hyökkäyksiä päätettäessä.

Kuva Salibandyliiga: Tiltu Walpuri Siltanen oli viime viikonloppuna MM-Hopeajoukkueen kahvitilaisuudessa ja jälleen omalla vahvuusalueellaan.
RUNKOSARJAN VOITOSTA JA KOTIEDUISTA PUDOTUSPELEIHIN KÄYDÄÄN KOVAA TAISTELUA
Runkosarjan neljä parasta saavat pudotuspeleihin puolivälieriin kotiedun, lisäksi kaksi runkosarjan parasta välieräjoukkuetta saavat myös kotiedun.

Runkosarjan sijoituksista tullaan näkemään poikkeuksellisen kovaa taistelua, sillä sen verran tasaista on tällä hetkellä sarjataulukossa.
Toimituksemme arvioi, että SB-Pro, Classic ja Koovee taistelevat runkosarjan sijoista 1-3. PSS, SSRA ja ErVi taistelevat sijoista 4-6. TPS tulee olemaan seitsemäs ja viimeisestä play-off paikasta käydään kolmen erittäin tasaisen joukkueen O2, ÅIF, NST taistelu.

SB-Prolle runkosarjan voitto edelyttää täyttä pistesaalista loppukauden peleistä, sekä Classicille vähintään yhtä tappiota, silloin SB-Pro pääsisi Classicin kanssa koko sarjan maalisuhdevertailuun. Kiinnittäkää vielä sarjataulukossa huomiota SB-Pron tehtyjen maalien määrään, se on ylivoimaisesti sarjan kovin!


TIIA IJÄS PALAA SB-PRON KOKOONPANOON NOIN REILUN VUODEN MITTAISEN TAUON JÄLKEEN
Tiia Ijäs palaa Liigajoukkueen kokoonpanoon loppukauden mittaisella sopimuksella. Kiitos SB-Pron Naisten kakkosjoukkueen, paluu ei tapahdu aivan kylmiltään ja lisäksi hän on harjoitellut jo pitkään Liigajoukkueen mukana.
”Odotukset ovat korkealla Tiian tämän hetken kunnon suhteen, hän on hyvä lisä ja tuo paljon kokemusta meidän puolustukseen. Puolustuksessa  meillä on ollutkin koko syksyn ajan poikkeuksellisen paljon loukkaantumisia ja sairasteluja. Viimeisenä Heini Haapalahden loukkaantuminen, joka pakottaa jättämään loppukauden sivuun.   -Matti Kaipio, SB-Pro Liiganaiset päävalmentaja-

Kuva Salibandyliiga: Karoliina ”Kallu” Kujala SB-Pro #19, Kallu sai edellisessä Liigapelissään täyteen 400 tehopistettä
ARKADIA HALLIN AVAJAISOTTELU – TUNNELMA ON TAATTU

Tarkoittaa sitä, että odotamme otteluun runsaasti katsojia ja ennen ottelua tullaan näkemään erilaisia hienoja juhlallisuuksia.
Liiganaisten kotiotteluista vastaava ryhmä on myös varautunut loppuunmyytyyn halliin, lipunmyyntipisteet ja kioskipalvelut on myös viritetty teitä varten mahdollisimman hyvin palveleviksi ja toimiviksi. Tunnelmaa aletaan hallilla virittämään jo tuntia ennen ottelun alkua, tervetuloa!

TOIMITUKSEMME ENNAKOI, ETTÄ TÄLLÄ KERTAA NÄHDÄÄÄN SALIBANDYOTTELUN LOMASSA MYÖS VAUHDIKAS JUOKSUKILPAILU, SILLÄ KUMPIKIN JOUKKUE ON TUNNETTU SIITÄ, ETTÄ AJOITTAIN VAUHTI OTTAA PELISTÄ OTTEEN JA SITTEN SE ON MENOA ILMAN JARRUJA. KOOVEE SAATTAA OLLA VAHVOILLA TÄSSÄ JUOKSUKISASSA, MUTTA SB-PRO ONNISTUU PAREMMIN MAALINTEOSSA JA JATKAA KYMMENEN OTTELUN MITTAISTA VOITTOPUTKEAAN.

MUKANA TOIMINTAA TUKEMASSA

XXL Seurakauppa