UUTINEN | SB-PRO

02.02.2018

B-tyttöjen kilpasarja jatkuu Ruskeasuolla

3.2 B-tyttöjen kilpasarja Ruskeasuolla

SB-Pron C-tytöt jatkavat kauttaan vaihteeksi B-tyttöjen kilpasarjan merkeissä Ruskeasuolla lauantaina. Ensimmäinen peli alkaa klo 12 ja toinen klo 16, vastustajina tällä kertaa ovat Northern Stars ja EräViikingít Akatemia.

SB-Pron B-tyttöteemat lauantaina:

⇒ Vajaalla joukkueella peleihin ja peliaikaa on luvassa kaikille runsaasti!

⇒ Tavoite tälläkin kehittää omaa peliä C:n jatkopelejä ajatellen!

⇒ Ruskeasuon uudistetut pelialustat testissä Prolle ensimmäistä kertaa lauantaina!

Kuva SB-Pro. Nuppu Tikkakoski kantaa torjuntavastuun lauantaina

B-tyttöjen sarjatilanne ennen viikonloppua on Lohjan ylivoiman jälkeen tasainen. Lohjan vahva joukkue on mennyt odotetusti omia polkujaan sarjan kärjessä ja ryhmä kuuluisikin ehdottomasti SM-sarjaan, mutta tämän jälkeen on tasaista ja viisi joukkuetta tämän jälkeen ovat hyvin tasavahvoja. Kuinka moni joukkue sitten oikeasti panostaa pääsystä jatkoon onkin oma tarinansa, mutta jokainen peli lähdetään tietysti voittamaan.

Pron ensimmäinen ottelu ja vastassa Northern Stars

Syksyllä Pro menetti pisteet Northern Starsille tasaisessa pelissä ja tiukkaa lienee odotettavissa lauantainakin. Northern Stars on sekoitus kokemusta ja nuoruutta eli tässä tapauksessa C-tyttöjä. Pro vastaa tähän nuoruudella ja innokkuudella.

Illalla Pro kohtaa Eräviikingit Akatemian

ErVin Akatemian kanssa pisteet syksyllä ja myös tuleva peli tulee olemaan tasainen, ennuste ns. maalin pelistä ei välttämättä ole kovin väärä. EräViikingit Akatemia on myös ollut sekoitus B- ja C-tyttöjä ja ainakin syksyllä joukkue oli pelitapansa puolesta helposti tunnistettava ErVin tyttöjoukkueeksi.

Pron tavoite on kehittää omaa peliä

Vanha kulunut sanonta on, että pelataan omaa peliä, mutta Pron tavoite on enemmänkin näissä peleissä kehittää sitä ja samalla kehittää yksilöitä näissä peleissä. Tähän onkin lauantaina hyvät mahdollisuudet, koska tulos on, jos ei merkityksetön, niin kuitenkin toisarvoinen viikonloppuna. Edellinen ei kuitenkaan tarkoita sitä, etteikö Pro lähde aina hakemaan otteluista voittoa.

Kuva SB-Pro. Isa Lindholm on Pron nuorempaa ryhmää

Lauantaina siis Pro pääsee myös testaamaan Ruskeasuon uudistetut pelialustat. Arkadian kenttä on saanut runsaasti myönteistä palautetta ja nyt päästään vertailemaan kahta uutta pelialustaa keskenään.

Viikon päästä Pron C-tytöt joutuvatkin sitten todelliseen “puntariin” Tampereella, jossa pitäisi jälleen onnistua hyvin!

 

MUKANA TOIMINTAA TUKEMASSA